Jufka, šie siūlai yra 100 % medvilnė! Visai buvau pamiršusi, kad jie niekam tikę..., turiu skarą nusinėrusi iš medvilnės, kiek beskalbčiau vis vieną kaip stagaras...
QUOTE(bielra @ 2008 01 17, 22:23)
Jufka, šie siūlai yra 100 % medvilnė! Visai buvau pamiršusi, kad jie niekam tikę..., turiu skarą nusinėrusi iš medvilnės, kiek beskalbčiau vis vieną kaip stagaras...
medvilniniai tai gal megzti minkstesni buna itariu
nes nertas daiktas ir seip kietesnis
žinot, toks vargelis su tuo moheriuku, kad jaučiu ryt važiuosi tokių pačių siūlų pirkt kaip suknelė ir vėl kokią suknią kurpsiu
QUOTE(ARUAL @ 2008 01 18, 00:43)
žinot, toks vargelis su tuo moheriuku, kad jaučiu ryt važiuosi tokių pačių siūlų pirkt kaip suknelė ir vėl kokią suknią kurpsiu
nu visa musu zmogus bet jei ka..tai as maciau ta tavo mezgineli kodiniu pavadinimu suknele dailus rupuziox
Sveikos!!!!!
Pasiilgau.
Dovyda, KAIP graziai naujus namus atidarei!!!!!
As cia pritempiau citatu dar is anu nameliu, nes PASNEKET tai norisi
Saunuole! Svarbiausia, kad daiktas atliks butent tai, kam ir megztas buvo - mylimos namines suknytes darba. NORS gali derinti su pvz. ryskiais marskiniukais (ne juodais), ir is namu eit - nes grozis gi!
Kai kita karteli foootkys, liepk fotkytoju priklaupti Nes jauc tu auksta, o fotkytojas - dar aukstesnis.
Atejo penktadienis ir as
Kalbiosios, kiek prikalbejot, kiek visokiu groziu prirodettttt....
Rugile, manyciau, kurk tu juodaja tunika - kaip tik pavasariui tokis rubelis, a ?
Sveikatytes tau siuntinuka siunciu virtualu.
eee
ideja
gali nusipirkti kokio viskozinio siulo storesnio nei siuvimui, aisku, ir deti prie to moherio.
Gali balta. Gali - artima pagal spalvele.
Kodinis prisijungimas velei - vakare.
Pasiilgau.
Dovyda, KAIP graziai naujus namus atidarei!!!!!
As cia pritempiau citatu dar is anu nameliu, nes PASNEKET tai norisi
QUOTE(ARUAL @ 2008 01 16, 00:26)
Ačiū Dovyda
Dabar labai laukiu mokytojos įvertinimo Įdomu, kada ji prisijungs
Dabar labai laukiu mokytojos įvertinimo Įdomu, kada ji prisijungs
Saunuole! Svarbiausia, kad daiktas atliks butent tai, kam ir megztas buvo - mylimos namines suknytes darba. NORS gali derinti su pvz. ryskiais marskiniukais (ne juodais), ir is namu eit - nes grozis gi!
Kai kita karteli foootkys, liepk fotkytoju priklaupti Nes jauc tu auksta, o fotkytojas - dar aukstesnis.
QUOTE(1RUGILE @ 2008 01 16, 09:13)
Labukas Dovyda žinok nieko nemezginėju. Labai labai laukiu Gadget. .Ji mano išganytoja, sutarėm kad megsim tą pilutę su įstrižom pynėm . Ji irgi ja susigundė.Nors aš jau nebesusigaudau ką ji narplios, ji labai pilna visokiausių idėjų, duodas kaip spirgas .Bet jei ir nemegs pažadėjo padėti susigaudyti pynių labirintuose .
Ak tie nelemti juodi siūliukai..... Vis tau trukdo pabaigti . Bet aš tikiu tau daug nebeliko, greit čia mus visas nudžiuginsi .Pavydžiu kad mezginėji. Aš tai taip nemoku kelių iš karto pradėti. Paskui širdį spaudžia kad mezginys stovi. O rankos niežti juodai. Tad laukiu savo išganytojos, kad tik tas penktadienis greičiau ateitų. O iš tavęs lauksim foto
Ak tie nelemti juodi siūliukai..... Vis tau trukdo pabaigti . Bet aš tikiu tau daug nebeliko, greit čia mus visas nudžiuginsi .Pavydžiu kad mezginėji. Aš tai taip nemoku kelių iš karto pradėti. Paskui širdį spaudžia kad mezginys stovi. O rankos niežti juodai. Tad laukiu savo išganytojos, kad tik tas penktadienis greičiau ateitų. O iš tavęs lauksim foto
Atejo penktadienis ir as
Kalbiosios, kiek prikalbejot, kiek visokiu groziu prirodettttt....
Rugile, manyciau, kurk tu juodaja tunika - kaip tik pavasariui tokis rubelis, a ?
QUOTE(aaagnex @ 2008 01 16, 11:32)
ARUAL - super suknute , as tai pritrukau siulu, susirgau, tai zodziu kol kas stovi suknute...
Sveikatytes tau siuntinuka siunciu virtualu.
QUOTE(ARUAL @ 2008 01 18, 00:43)
eee
ideja
gali nusipirkti kokio viskozinio siulo storesnio nei siuvimui, aisku, ir deti prie to moherio.
Gali balta. Gali - artima pagal spalvele.
Kodinis prisijungimas velei - vakare.
Sveikos, mergaites
Labai prasyciau Jusu pagalbos ir patarimo. Nors anksciau toliau saliko mezgime nesu pasizymejusi, sugalvojau nusimegzti suknute drauges vestuvems vasarai (atsibodo tie masiniai drabuziai parduotuvese). Labai noreciau kazka panasaus kaip Statkeviciaus kolekcijose (megztos suknutes ir sijonai). Patarkit, prasau, kokios sudeties siulai turetu buti (kazkaip isisvaizduoju, kad moheris ar su kuo dar pamaisytas)? Kaip tokios suknutes mezgamos - virbalais, sakute ar dar kuom, ko nesu girdejusi? Kiek mazdaug siulu reiktu (suknute planuoju gan paprastos formos - virsuj apie kakla susiristu raisteliais; ilgis truputi zemiau keliu, ir dar vos vos papusta pasijoni pati turbut pasidaryciau)? Gal rastu kokiu ne super puper imantriu pasiulytumet (va, tik "ananasu labai nemegstu)?
Kiek jau cia prisiskaitinejau, kazka panasaus Viliuteee daro... Gal patarumet?
Is anksto dekui
Labai prasyciau Jusu pagalbos ir patarimo. Nors anksciau toliau saliko mezgime nesu pasizymejusi, sugalvojau nusimegzti suknute drauges vestuvems vasarai (atsibodo tie masiniai drabuziai parduotuvese). Labai noreciau kazka panasaus kaip Statkeviciaus kolekcijose (megztos suknutes ir sijonai). Patarkit, prasau, kokios sudeties siulai turetu buti (kazkaip isisvaizduoju, kad moheris ar su kuo dar pamaisytas)? Kaip tokios suknutes mezgamos - virbalais, sakute ar dar kuom, ko nesu girdejusi? Kiek mazdaug siulu reiktu (suknute planuoju gan paprastos formos - virsuj apie kakla susiristu raisteliais; ilgis truputi zemiau keliu, ir dar vos vos papusta pasijoni pati turbut pasidaryciau)? Gal rastu kokiu ne super puper imantriu pasiulytumet (va, tik "ananasu labai nemegstu)?
Kiek jau cia prisiskaitinejau, kazka panasaus Viliuteee daro... Gal patarumet?
Is anksto dekui
QUOTE(Viliuteee @ 2008 01 17, 20:17)
Ir aš dar vieną suknelę nuotakai surezgiau,tik nuotrauka nekokia,nėra baltos spalvos.
Liuks suknytė
Woooo Šakutė Aš turiu tik vieną bliuzelę šakutinę ir tai ji gal prieš kokius 10 metų gaminta. Bet labai interesnas gamybos būdas - man patiko
QUOTE(gadget3 @ 2008 01 18, 08:23)
Sveikos!!!!!
Pasiilgau.
Pasiilgau.
OOO, ka matau Sveika sugrizus Truko cia mums taves
Labas rytas
Oi tikrai taip trūko Gadget. Tikiuosi dabar jau mūsų nepalinsi našlaičių tokiam ilgam laikui
Oi tikrai taip trūko Gadget. Tikiuosi dabar jau mūsų nepalinsi našlaičių tokiam ilgam laikui
regis jau ir man poreikis suknelei bresta
Aš taip ir galvojau kad bus, nesirodo Viliuteee , o paskui kai įdės kokį grožį, tai net nežinau kokias žodžiais ir begirti