Įkraunama...
Įkraunama...

neriamos-mezgamos suknelės

Nu Diteksa reiks kada isbandyt,bet reiks gal pinigu maziau isidet,nes kiek turesiu,tiek isleisiu biggrin.gif
Atsakyti
Idedu savo mamikes sedevra.Cia suknele beveik iki zemes.Megzta is moheriniuser posted imageu,vilnoniu,ir pusvilnes siulu.
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2008 01 23, 20:45)
Idedu savo mamikes sedevra.Cia suknele beveik iki zemes.Megzta is moheriniuser posted imageu,vilnoniu,ir pusvilnes siulu.

Man labai faini tokie "crazy" mezginukai, ypač kai spalvikės gerai dera thumbup.gif
Atsakyti
sekantis mamos sedevras
user posted image
Atsakyti
Gadget mirksiukas.gif , mačiau tavo albumiuką. Galiu tepaskyti viena: VA bigsmile.gif -JĖ bigsmile.gif -ZAU bigsmile.gif . Tavo mezgamoji kūryba NEREALI wub.gif . Negaliu patikėt kad tai ką ten pamačiau wub.gif mane taip apakino bigsmile.gif . Žinai kas labiausiai mirksiukas.gif ?Tavo ten tos dvi foto kur esi su saulėtuoju golfuliu tau schmoll.gif , o su SAULĖTUOJU GROŽIU man wub.gif .Žinok jei rimtai negalėjau atitraukt akių schmoll.gif . Labai labai gražiai ten atrodei. Tave tavo MB tikriausiai ant rankų nešioja wub.gif .Esi tikra gazelė, stirnaitė, manekenė, auksinių rankelių ir minčių turėtoja..................et, galėčiau ir toliau vardinti bet tiek to , nepatogu daros.........O tavo kablį irgi mačiau bigsmile.gif .Patiko wub.gif .Bet neradau nieko panašaus į jį schmoll.gif .Ar čia suknelė bus g.gif ?Ar tu pagal kokį modeliuką modeliuojies g.gif ar iš minčių čia tau taip einas bigsmile.gif ?Žodžiu pasaka wub.gif .
Atsakyti
RUGILE, angele, išlepinsi mane begirdama, voooo smile.gif

Čia "ant saugikliaus" parašiau, nes šiaip tai man baisiai malooonu, kai fajni žmonės man sako, kad jiems patinka tai, ką aš darau.

Dabar apie pilkąją (kaip einasi mėginukas, a?) ir apie kablį biggrin.gif Tai va, kablio idėja - iš visagalio interneto (pagrindinis raštas), tik aš patobulinau biškuliuką, kad nereikėtų kievienai gėlei siūlo nutraukinėt, ir rašto pradžią kitokią padariau, kad liemenį galėčiau tokį juostuotą nerti. Niu kaip ta juostikė pačiam pačiam viršuj. Galutinai idėja susiformavo, kai čia temoje tą žydrą bliuskutę kaip rankovyčių pavyzdėlį pamačiau. Dabar telieka pirma) idėją įgyvendint, antra) pamušalą pasiūt.

Dėl kablio siūlų - tyliu, ir taip čia prireklamavau kaip žvėris, o merginos skaito reklamai gi jautrios (net be reklamos apsiperka kaip supermoteros) mirksiukas.gif Medvilnė su priemaišom. O ant vąšelio 1 mm parašyta.

Nerealiai gražus oras šiandien, ką? Tos snaigės dideliais kąsniais... Tuoj perspausdinčiau ką nors iš Tagorės "Sodininko", nors tas indas normalios žiemos nei matęs, nei aprašęs, bet nuotaiką susižavėjimo pagauna. Betgi draugaitei nutempiau pasigėrėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 23 sausio 2008 - 21:49
Mergaitės 4u.gif , šakės kiek jūsų pritūpę bigsmile.gif .Nerealu wub.gif . Labai fainai pas jus ir su jumis wub.gif . Gadget mirksiukas.gif , klausi kaip mėginukas g.gif . Žinok pasibandžiau raportą, be pynių, man patiko wub.gif . Per savaitgalį žadu dar prie mėginuko pasedėt ir pasibandyt su pynėm.Nenoriu rizikuot su ardymu..... schmoll.gif Bet tuop pačiu noriu kuo greičiau pradėt ir pabaigt, nes per jus mielosios drinks_cheers.gif idėjų galvoj milijonas.................(ačiū dideliausias 4u.gif ). Gadget mirksiukas.gif , sakai mėlyna bliuzelė įkvėpė margutės projektui....Žinok ir man labai patiko wub.gif ta mėlyna bliuzelė.Labai dailiai nunerta.Pagyrimai nerėjai.Ir tas pamušaliuko spalvos suderinimas thumbup.gif .Ne visada pavyksta taip suderinti schmoll.gif o čia kaip į dešimtuką thumbup.gif .Gražu.Labai gražu.
Atsakyti

Labas rytas biggrin.gif Dalinuos ir as savo sukauptais ideju aruodais -
http://public.fotki.com/Mate5/ "Idejos mezgimui/nerimui"
cia yra daugiau, ko i gadget3 albuma neidejau, nes nezinau, kaip nusisut is tos pacios svetaines nuotraukas pas gadget3 blink.gif , taigi i jos buvau ikelus, tik tai ka pas save kompe turejau...
rodausi savo pusiaukele, reikia dar gera gabala prinert apacioj user posted image, pabaigt priekio ir nugaros virsus user posted image , sutvarkyti apdaila user posted image,
o tada jau pasirodysiu normaliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2008 01 24, 11:12)
rodausi savo pusiaukele, reikia dar gera gabala prinert apacioj

Mate, kiek grozio - thumbup.gif ir kur tiek kantrybes ir kruopstumo pasiskolinus ar nusipirkus g.gif
As tai sarafano nesusiuvau, nes darbai ir namu ruosa buvo pecius uzgule, bet rytoj bus susiuta...

Beje, pradejau megzt ta kostiumeli, kur dar klausia patarimo gal daryt suknele, tai zinokit, permasciau koki milijona kartu - pasirinkau tokia spalva, kad sijonas manau nelabai graziai ziuresis, o suknute gal irgi bus nelabai, todel padarysim tokia ilga liemene - tunika dar viena rolleyes.gif , kol kas dar tik mazas gabaliukas yra, bet jis man patinka... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 24 sausio 2008 - 10:20
aaagnex, o kodel suknyte nesiziures? juk suknele nuo tunikos nelabai toli - jei tunika tinka, tai gal po milijono ir vieno karto mastymu vis gi suknute darysi??? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2008 01 24, 11:23)
aaagnex, o kodel suknyte nesiziures? juk suknele nuo tunikos nelabai toli - jei tunika tinka, tai gal po milijono ir vieno karto mastymu vis gi suknute darysi??? mirksiukas.gif

nu cia dar visko gali but - kai nunersiu zemiau subines - ziuresiu, kol kas virsutine dali, kur atskirai mezgasi baigdineju, tai kas pamato niekaip negaliu isaiskint kas cia, nes atrodo, toks siauras salikas...

Pas mama pradejau megzt, tai tevas klausia, "kas bus", sakau: "liemene" - tas sako: "o tai kaip tu i toki ploti itilpsi? lotuliukas.gif , tikiu, kad galima sukust, bet, kad tiek, nezinau ar imanoma..." lotuliukas.gif
Atsakyti
Ristina , tavo MAMOS darbai superiniai!!! Kiek kruopstaus darbo!!!! Perduok, prasau, MAMAI nuo musu visu sveikinimus!!! 4u.gif
Atsakyti