QUOTE(bielra @ 2008 01 23, 14:33)
Įkeliu parodyti kaip man sekasi nerti suknelę-servetėlę...
Gadget, o ką man toliau reikės daryti kai nunersiu pakankamą ilgį, t.y. 18 cm.?
Manyciau, taip: reikes kaip tam paveiksliuke - nerti ratuka, bet siauresni, o dviejose pusese (kur rankom skyles) palikti to platesniojo rato kaip sparnelius - neprinerta "lishno" ilgio po puse.
QUOTE(qqte @ 2008 01 23, 15:35)
beje gadget o kas ten dar per sauletas grozis neriamas???
is tu geltonai ornaziniu moheriuku??
kas ten buss????
Ten mezgamas. Buvo. Salis draugaitei
QUOTE(Akire3 @ 2008 01 23, 15:56)
Sveikos darbstuoles,
kreipiuos ir as i Gadget patarimo. uzsikabinau ant tos rudos tavo albume VS sukneles. (2 psl, 22nr.) Rasta maciau idejai - labai tau aciu. sekantis klausimelis - kokius siulus pasirinkt, noretusi gal net kokios medvilnes, bet nenoeriu labai plonos. gal turi kokiu minciu. vilnos nenoriu nes man per silta bus. ir taip galvoju rankoves sutrumpint iki alkuniu.siaip megztu aptemptus rubus. noris grazaus rudo sokoladinio siulo, kad galeciau megzt kokiu 3-4 nr virbalu. galit ir kitos patart, gal ka matet.
ai ir su tuo siaurinimu, viskas kaip ir aisku jei lygus rastas is krastu, o jeigu man paklius ant vadinamo raporto. daryt kaip iseina.
kitas tau darbelis - prikalbink Ditekso vadyba atsidaryt Kaune filiala, sakyk pelnas garantuotas, ir dar tegu tau kaip pagalbininkei kokia dideles nuolaidos kortele tau pagamina.
aciu visoms uz patarimus
Ane? Aj, as siaip megstu entuziastingai dalintis info
Cia del DITEKSO.
O suknelei tai tai arba toks silko fakturos siulas (viskoze tokia nerimui per stora, mezgimui - gera), arba kokis maishhhytas dalykas su moheriu, kad butu mikropukutukas.
Arba gali silko siuleli su plonu moheriu derint, bet cia gali sukashtuoti...
Man si suknele ir blizgi, ir pukuota - abu variantai super. Tik va kai nei blizgesio, nei fakturos - tada gali uzsimerkti labai sokolado spalva...