Įkraunama...
Įkraunama...

neriamos-mezgamos suknelės

aaagnex ačiūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūū už suknelių idėjas 4u.gif .Nerealu wub.gif . Kaip gaila kad rankos tik dvi doh.gif ir para tokia trumpa doh.gif o ir suknikės ne taip greitai mezgas................. doh.gif na bet tiek to g.gif bent dabar bus ko svajoti bigsmile.gif ir norėti bigsmile.gif .Ačiuks dideliausias 4u.gif .Gadget blush2.gif , ar žinai kad nuo vakar vakaro beveik be miego esu doh.gif . Pusę nakties parsivarčiau galvodama ką parašei, taip norėjau eit pabandyt doh.gif . Kai šyryt darbe skaičiau tavo paaiškinimus supratau kad nėra jau taip sudėtinga schmoll.gif kaip atrodo.Viskas slypi paprastume doh.gif . Bet vis tiek žadu pasibandyt taip kokiam pavizdukyje, o tik po to imtis pilkos spalvos ir plonų virbaliukų.
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 01 22, 17:30)
Prašau iš anksto grafikus namo vežančio transporto apžiūrėti, o tai sušalsi, dvi valandas niekais nueis ir kita savaitike , nebus ka rodyti

thumbup.gif Bet rašė Mate , kad autobusas nekreipė dėmesio į grafiką...
Dvi valandos - jau žiauru. Aš per dvi valandas..eee... daug ką nuveikčiau, nes nueičiau kur nors, veikiausiai - į kairę, atradimų visokių daryt smile.gif Nebent stotelė kokia persėdimo, kažkur nieko vidury, kai vakare niekur judėt nesinori.

Ir taxi tuoj kainuos kaip kokiam Paryžiuj...

QUOTE(1RUGILE @ 2008 01 22, 17:51)
aaagnex ačiūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūū už suknelių idėjas. Nerealu . Kaip gaila kad rankos tik dvi  ir para tokia trumpa, o ir suknikės ne taip greitai mezgas................. na bet tiek to, bent dabar bus ko svajoti  ir norėti . Ačiuks dideliausias .

Aha, idėjos - puiku! O šitas būrys - tai kaip rankų padauginimas (jooo, jau turiu idėją KITIEMS namams - tikrai įkelsiu kokios indiškos dievybės nuotrauką). Įmeta kokia šaunuolė, kaip va aaagnex vagoną idėjų, o čia krūva merginų, ir mezga/neria vis kitą. TAI ir procesais keliais pasidžiaugi, ir sau kažką pasigamini smile.gif Juk yra, yra biškuliukas to malonumo pačioj gamyboj, dėl kurio ir darom vienetinius grožius, ar ne?

Gadget , ar žinai kad nuo vakar vakaro beveik be miego esu. Pusę nakties parsivarčiau galvodama ką parašei, taip norėjau eit pabandyt . Kai šyryt darbe skaičiau tavo paaiškinimus supratau kad nėra jau taip sudėtinga, kaip atrodo. Viskas slypi paprastume. Bet vis tiek žadu pasibandyt taip kokiam pavizdukyje, o tik po to imtis pilkos spalvos ir plonų virbaliukų.

lotuliukas.gif Ajk tu, taip jau pusę nakties ir nemiegojai?

Vadinasi, tikrai pilkosios siaubulingai nori smile.gif DAR maloniau pagelbėt tokiai ugningai užsigeidusiai smile.gif

O dėl mėginuko - žinoma, pabandyk, pavarijuok su keliais reljefiniais raštais, kokio platumo pynės tau geriausiai atrodys. Linkiu didelės sėkmės, ir sklandžios pradžios, ir greitos pabaigos, va drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ne i tema - grafikus visus turejau, uztat taip pikta, skambinau net direktoriui (118 dave mobilu) tos firmos, nes jau tooooookia pikta ir susalus buvau! .... verysad.gif
Na bet siandien imu dukra is muzikos mokyklos, vyras abi parves namo, ir tada- nersiu nersiu nersiu (i savo melynuosius vandenis, tarp kitko mano siulu spalva vadinasi - "Juros banga" - ant ipakavimo buvo uzrasyta) biggrin.gif
Papildyta:
Visoms gero vakaro ir iki rytojaus!!! smile.gif
Atsakyti
dar viena suknyte ax.gif gal vasarai rolleyes.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Noriu patarimo... blush2.gif
Buvo planas toks: http://keep4u.ru/ful...e8ac37700e1/jpg
Tik pas mane siulai tokie salotiniai - zali

Bet siandien sumasciau, kad gal reiktu is jo suknyte padaryt - ka manot? g.gif

Ziuriu sukneliu liga progresuoja, kad ir ka pradeciau megzt, rezultate gaunasi suknele lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 22 sausio 2008 - 19:22
QUOTE(aaagnex @ 2008 01 22, 20:18)
Noriu patarimo... blush2.gif
Buvo planas toks: http://keep4u.ru/ful...e8ac37700e1/jpg
Tik pas mane siulai tokie salotiniai - zali

Ziuriu sukneliu liga progresuoja, kad ir ka pradeciau megzt, rezultate gaunasi suknele  lotuliukas.gif

Labai žaismingas ansambliukas, gal neverta jo suknele daryti? Kita vertus, ta super ilgą sijonuką kažin ar rengsies ne ansambliuke, ir jei tave traukia suknelė, tai NESIPRIEŠINK smile.gif

Beje, kol dar pradejus megzt kojinę, ir pabaigi kojinę, tai dar ne liga smile.gif

Papildyta:
Norali, labai dailią suknytę įdėjai. Matau, toks puikus nėrimo ir mezgimo derinys. Viršus megztas garsiuoju musyčių raštu, kurį merginos vynioja moherio temoje, ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 22 sausio 2008 - 19:50
QUOTE(aaagnex @ 2008 01 22, 19:18)

Ziuriu sukneliu liga progresuoja, kad ir ka pradeciau megzt, rezultate gaunasi suknele  lotuliukas.gif

QUOTE(gadget3 @ 2008 01 22, 19:48)
Beje, kol dar pradejus megzt kojinę, ir pabaigi kojinę, tai dar ne liga smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Joooo, sunkoka būtų iš kojinės suknelę padaryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2008 01 22, 21:00)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Joooo, sunkoka būtų iš kojinės suknelę padaryti  biggrin.gif

lotuliukas.gif o kodel - pamezgejus nusprestum, kad tai bus rankogalis suknelei mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 22 sausio 2008 - 20:05

oi prakuokinot yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
Sveikos,mezgejeles!
Prisipirkau as siandie siulu.juodu raudonu,baltu,persikiniu........
Net gaila ka nors megzti..........
Esu raudonos spalvos fanatike,tai nusipirkau moheriuko is bordo spalvos pereinanti i raudona.
na,nes nesinori ardyt matkucio.Tokia jau man grazi ta raudona spalva blush2.gif
Atsakyti
user posted image

Va, įdedu savo kablį smile.gif Žada būti suknelė smile.gif

Pasižiūrėjau į paskutinius savo kūrinius, ir įvertinau - margiukai laimi. Nors dar numezgiau niekur nedemonstruotą šalį iš tokio šiaušto ledinio žydrumo siūlo su baltuoju moherio siūleliu (ba tas šiauštas - tai viskozė, o šilumos norisi), tai man ir mano draugaitėms patinka smile.gif Pademonstruosiu, kai rasiu dvi sidabrines sagas jam. Nes su mano rankų mostų įpročiais šalius aš tik prisegtus galiu nešiot, ir sugalvojau, kad kaip sąsagom susegsiu po kiekviena alkūne, ir bus - vaizdas pusiau šalio, pusiau megztuko su tokiom ILGOM rankovėm nelabai susiūtom.

Aj, o juodasis projektas - virbalinis. Juda savaitgaliais smile.gif Tai dar nededu jokių fotkių, nes ten grožis veikiausiai tik link pabaigos bais ryškus pasidarys.

QUOTE(aaagnex @ 2008 01 22, 21:05)
lotuliukas.gif o kodel - pamezgejus nusprestum, kad tai bus rankogalis suknelei mirksiukas.gif

O, va čia tai smegenų vingrumas, čia tai mintis!!!!! Respect cool.gif

QUOTE(Ristina @ 2008 01 22, 21:44)
Sveikos,mezgejeles!
Prisipirkau as siandie siulu.juodu raudonu,baltu,persikiniu........
Net gaila ka nors megzti..........
Esu raudonos spalvos fanatike,tai nusipirkau moheriuko is bordo spalvos pereinanti i raudona.
na,nes nesinori ardyt matkucio.Tokia jau man grazi ta raudona spalva blush2.gif

Sveika biggrin.gif Paskaičiau, ir noriu paklaust, ar tie naujieji siūliukai - visos spalvos vienoje, ar tiesiog DAUG prisipirkai, a ax.gif

Ir dar klausimėlis - kodėl tau kažko ardyt nesinori, tai MAN aišku, bet va ko....
Papildyta:
Ristina, aš - smalsi.

Kaip matai, kaaankretų pliurpalizmą čia propaguojam, ir anas labai padeda kūrybai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 22 sausio 2008 - 21:01
QUOTE(gadget3 @ 2008 01 22, 22:03)
user posted image
Va, įdedu savo kablį smile.gif Žada būti suknelė smile.gif

na jau grozizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bus wub.gif reikia aplink stala pagalviu prisnest, kad kai pabaigsi kai kuriu vietu per daug nesusimust doh.gif labai labai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 22 sausio 2008 - 22:06