Įkraunama...
Įkraunama...

neriamos-mezgamos suknelės

Mate, čia dar link bangelių temos biggrin.gif Gal kokiom padalkom tiks (tik apvertus raštelį, kad į apačią bangelės eitų) wink.gif

user posted image
Atsakyti
ACIU ACIU ACIU VISOM UZ MINTIS! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
sitas mano (ne)laimingas projektas bus tikrai ne mano vienos kuryba smile.gif
Atsakyti
Taip seniai nieko neparašiau, merginos, esate tikros voverytės greituolytės.Jau nusimušiau nuo vardų ir darbų, tik žinau ,kad dauguma nuostabaus gražumo, jaukumo,patogumo,orginalumo:))) Taip ir toliau.
Aš dabar mezgu megztinį, truputį nusibeždžioniavus nuo Arual, gaunasi vis tiek "ingridiškai",tai yra pagal mano prizmę suvokimo:)))
MATE , o tavo kūrybinės kančios tokios žavios,manau, kad kai baigsi, tai bus vienas nuostabesnių darbukų.Jaučiu kažin kokį bendrumą su tavim, nes mezgam iš tų pačių siūliukų.Man patinka tai kas tau gaunasi, ir tas kietumas patinka, forma bus.Labai laukiu kada baigsi, manau liuksiškai atrodys:)))) smile.gif
Atsakyti
ingriduska drinks_cheers.gif
jau tas mano darbelis, tai kaip koks diplominis darbas - kankini kankini, o kai jau uzbaigi (tai nors ir galejo but geriau, cia kaip visada) tai jau dziaugsmas per krastus liejasi, kad iveikei smile.gif ir visai nepaisai (kad ir 7 gaves - vis dar lyginu su diplominiu) tu broku, chalturu ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
Na,ir grazi liepos50 ideta suknele!Ir man tuoj ims rankas niezet biggrin.gif Nes dabar mezgu liemene,ir svajoju,kada megzdinsiu kokia suknike...
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2008 01 21, 15:01)
koti, saunuole  thumbup.gif Labai universali tiek spalva, tiek stiliumi suknele! Labai grazu! O koks rastelis? Gal tik vien gerom (geroj pusej geros, blogoj isvirkscios), o apacioj sukneles stulpeliu?

Tikrai taip smile.gif Dabar dar ieškau diržiuko kokio odinio neperstoriausio mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo koti: 21 sausio 2008 - 18:03
QUOTE(liepa50 @ 2008 01 21, 12:36)

Panašią pradėjau net, tik kažin kiek užtruksiu
Atsakyti
Koti,kaip vadinasi tavo sukneles siulai?
Atsakyti
Dėlioju raštelius (mankštinu pirštelius ilgajam ir detaliajam pilkojo stebuklo, kaip aš jį suprantu, aiškinimui):

Raštas rudai VS suknytei. Su schemute.

PILKAJAI raštui X1 tiktų ir toks (plonesniems siūlams) raštas, ir toks.

Osinka.ru berods buvo visai toks pat atkastas. Buvo, buvo mergaitė kažkuri ir tikslią nuorodą įdėjusi.

Rugile, tau reikia apačioje tas 224 akytes va taip "apdėlioti":

20-30 akių (raštu X1=dėk čia sau patinkantį reljefinį (gerų ir blogų akių) raštą) tada 2b 8 g 2 b 15 g 2 b (pynės, viso 29 akys), tada - vėl raštas X1 (arba gali dėti kitonišką reljefinį, bet žiūrėk, kad kraštuose galėtum po porą akių vis sumegzti, ir raštas nenukentėtų - taigi turi būti pakankamai nedidelio raporto - žemiau paaiškinsiu, iš kur man taip susišvietė), kuris turi užimti 224- 40(arba 60)-29*2 (taigi, tas raštas užims tau 126 arba 106 akis, žiūrint, kiek tu tų kraštų iki pynių uždėsi, kad tau gražu būtų. Tada vėl pynės (pirma 15, po to - 8), ir vėl raštas X1.

Dabar dėl siaurinimo:

Per nustatytą skaičių eilių (čia naudojau tavo mėginuko ilgį) reikia "prarasti" akių skaičių nuo apačios iki liemens. Tas pametimas ir vyksta, gražiai kas trečia geroji eilė sumezgant kraštines viduriniojo rašto akis.

O nuo liemens - pridėjinėsi, nes turės pynės išsiskirti smile.gif

Komentarai velkuommmm smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 21 sausio 2008 - 19:40
Komentarai velkuommmm lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gadget mirksiukas.gif va čia tai geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeras lotuliukas.gif lotuliukas: .Niu tu fantastiška.Nuotaika nereali thumbup.gif , šviesa tunelio gale ryškėja thumbup.gif ,jaučiu jei dar ko paklausčiau nudurtum mane virbalu............ doh.gif O jei rimtai tai ryt parėjus iš darbuko sėsiu ir rimtai užsiimsiu, nes šiandien jau niekaip nebepavys doh.gif .Mano MB wub.gif jau mano lovos pusės guolį sušildė ir kviečia į olą...... wub.gif Tad mergaitės palieku jus visas su čia esančiais grožiais wub.gif ir būsimais rezultatais thumbup.gif .Gadget mirksiukas.gif dar kartelį ačiū wub.gif .Bet tikiu ryt vėl susirašysim kai tik kils neaiškumų blush2.gif , gerai blush2.gif . O dabar visoms neriančioms ir mezgančioms gerų raštų thumbup.gif , o visoms lauptėms bėgančioms į olą pasakiškos nakties..................... wub.gif Labanakt wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2008 01 21, 19:20)
Koti,kaip vadinasi tavo sukneles siulai?

REFLECTION - bet jie Lietuvoje neparsiduoda mirksiukas.gif pirkau Anglijoje,labai gera sudetis 40%mohair+34%acrylic+16%nylon+10% wool mirksiukas.gif
Atsakyti
schmoll.gif labai gaila,kad Lietuvoj tokiu ner...mano idejai realizuoti kaip tik tokiu reikejo........
Atsakyti