QUOTE(Mate @ 2008 01 21, 15:28)
gadget3, pritari idejai su kitokio rasto atskira juosta ? gal kokiu gelyciu??? Oi, manau nusiskraidysiu i lankas as su tuo sarafanu...
Aj, nuskrisi ir parskrisi. Bet kokio polėkio projektas bus, a
O dėl juostos - manau, gražu būtų. Kažkur kažką mačiaaaauuuu, o kad fasonas "su gėlytėmis" pas kelis dizainerius kartojasi šiltajam sezonui, tai faktas.
Kitas variantas (ne gėlytės) dėti blizgaus pluošto (šilkiniai blizgaus) ažūrinę juostą, nes tavo nėrinio pagrindinis raštas toks pilnas. Manau, juosta (jei sidabriška kokia spalva - tai gali būti ir tavojo mėlynumo dugne/fone) pagyvintų visą reikalą, o ir tave nuteiktų šiek tiek optimistiškiau, ką ?
Kokia grazi! gaila is arti negalima apziuret...
Papildyta:
su silko blizgesiu mintis nebloga , bet ar nebus kazkaip nekaip, nes mezginys pakankamai storas ir gan tvirtas, o ta silko siulo juosta butu tokia, kaip cia pasakius, plona ir skystesne (ne blogaja prasme, bet neradau kitokio zodzio apibudint
Papildyta:
su silko blizgesiu mintis nebloga , bet ar nebus kazkaip nekaip, nes mezginys pakankamai storas ir gan tvirtas, o ta silko siulo juosta butu tokia, kaip cia pasakius, plona ir skystesne (ne blogaja prasme, bet neradau kitokio zodzio apibudint
merginos - gal kas turit mezge kazkoki didesni daikta ripsu - ar labai i ilgi tempiasi? mano suknute patapo sarafanu - juo ir liks, liko tik apdaila... dabar mastau ka daryt - ar damegzdinet apacia ar ne - ji man tokia dabar kokius tik 10 cm dengia uzpakali, bet jauciasi, kad prasitemps , gal iskalbus pakabint ir tada ziuret
Labai laukciau kazkokio patarimo...
Labai laukciau kazkokio patarimo...
O tu bandyk kaip airišką nėrinį.
Oj, nerandu vaizdo savo gudraiai minčiai...
tuoj dar paieškosiu
Oj, nerandu vaizdo savo gudraiai minčiai...
tuoj dar paieškosiu
Na , jei tik 10 cm dengia, ir tiek uztenka, tai nemegzk daugiau nieko, nes jei patys, tai tikrai bus jau per ilga. O jei truksta ilgio, tai lieka tik vienas variantas damegzt. Siulau kokiu azuru
QUOTE(Mate @ 2008 01 21, 16:41)
Na , jei tik 10 cm dengia, ir tiek uztenka, tai nemegzk daugiau nieko, nes jei patys, tai tikrai bus jau per ilga. O jei truksta ilgio, tai lieka tik vienas variantas damegzt. Siulau kokiu azuru
As sugalvojau kita varianta - graziai susiuvu, sutvarkau kakla ir pasirodau - tada lauksiu patarimo ar taip palikt ar kazka keist
Ar galiu tiketis?
Mate,
Tui gali įdėt tiesiog kitos spalvos ir tęst tokiu pat raštu
arba įdėt IR kitą spalvą, ir tokį... raštą (bent dvispalvį ir horizontalų, aišku)
Papildyta:
arba tokį visai spalvotą gabaliuką
Tui gali įdėt tiesiog kitos spalvos ir tęst tokiu pat raštu
arba įdėt IR kitą spalvą, ir tokį... raštą (bent dvispalvį ir horizontalų, aišku)
Papildyta:
arba tokį visai spalvotą gabaliuką
Nu, zodziu, si vakara kankinuos su priekio/nugharos rastu (kad graziai atrodytu ir nesiskirtu nuo visos suknios), o toliau kankinsiuos su padalkom...
QUOTE(Kenziux @ 2008 01 21, 11:57)
Mielos merginos, gal as cia parasysiu ir ne i tema, bet nezinau kur kreiptis.
Mano mama numezge man pasakiskai grazia suknele, bet... deja... Ji per didele man. Neturejo ji galimybes pamatuoti manes, nes as gyvenu uzsienyje. Nusiunciau tik savo ismatavimus, todel... Ji nuostabiai grazi, bet man didele!
Mano kaimyne uzsivilko ir ji kaip is zurnalo su sita suknele. Taigi, ji praso, kad as ja parduociau. Problema - kokius pinigus as galiu is jos prasyti? Kaip man ivertinti savo mamos darba? Gal yra koks forumas apie tai? Parasykit, prasau, jei kas ka nors zinote apie tai!
Aciu Jums is anksto!
Mano mama numezge man pasakiskai grazia suknele, bet... deja... Ji per didele man. Neturejo ji galimybes pamatuoti manes, nes as gyvenu uzsienyje. Nusiunciau tik savo ismatavimus, todel... Ji nuostabiai grazi, bet man didele!
Mano kaimyne uzsivilko ir ji kaip is zurnalo su sita suknele. Taigi, ji praso, kad as ja parduociau. Problema - kokius pinigus as galiu is jos prasyti? Kaip man ivertinti savo mamos darba? Gal yra koks forumas apie tai? Parasykit, prasau, jei kas ka nors zinote apie tai!
Aciu Jums is anksto!
gal galetume ta grozi pamatyt sunku ivertinti....
Papildyta:
QUOTE(1RUGILE @ 2008 01 21, 11:33)
Dovyda megsiu tokią pilką suknutę ale sarafaną, neneusprendžiau dar iki galo .Žiūrėsiu kaip bus su siūlais.Gadget, rodykis greičiau ką ten pardėjai..... o jau taip galvojau kad abi varysim....... Et tikiuosi ir tau reikaliuks pilkutei pribręs.Dovyda , man ne kas su foto įkėlimu, pabandysiu gal pavyks įkleti parodyti kas pas mane planuos.Ir tikiuosi ant dienų bus realybėj.Dovyda , kaip ratukai?
Niu ką bandau rodyti tai ką megsiu su jūsų mergaitės pagalba.Įvertinkit.Gal kas jungsitės į draugiją????????????? Linksmiau ir drąsiau būtų.
http://img89.imagesh...41/pilkaxl2.jpg
Niu ką bandau rodyti tai ką megsiu su jūsų mergaitės pagalba.Įvertinkit.Gal kas jungsitės į draugiją????????????? Linksmiau ir drąsiau būtų.
http://img89.imagesh...41/pilkaxl2.jpg
ne nu labai dailus projektelis, ale ne mano manekeniskai figurai sekmes, Rugilyt o mano ratukai stovi, tai kaip ir sakiau tai ta tai ta pamezgineju, panerineju, o dar is tu baltu moheriniu sali varau be darbo nesedziu nea
QUOTE(gadget3 @ 2008 01 20, 22:04)
Paskaičiavau RUGILEI, ir įdėjau raščiuko savajį supratimą albumėlin.
Tikiuosi, kad josios rankytės nenukentėjo smarkiai NUO KASYMOSI
Papildyta:
Aktyvuoju paraše kelią į albumėlį
Papildyta:
Sveika
Pirma žinutė ir suknyčių temoj - simboliška? Kada pradedi suknytę? Kokią?
Tikiuosi, kad josios rankytės nenukentėjo smarkiai NUO KASYMOSI
Papildyta:
Aktyvuoju paraše kelią į albumėlį
Papildyta:
Sveika
Pirma žinutė ir suknyčių temoj - simboliška? Kada pradedi suknytę? Kokią?
sveikos pirma zinute suknyciu temoj isejo todel, kad galejau duoti patarima , o taip tai skaitau ir domiuosi viskuo kas susije su mezgimu, tik vis neradau tinkamos progos savo trigrasi ikist
o mezgu dabar suknyte is pereinamu spalvu siuliku kai pabaigsiu bandysiu idet
QUOTE(liepa50 @ 2008 01 21, 12:36)
ne nu liepa baigsi ar ne su savo gundymais fantastiska...ir su karoliukais......
Papildyta:
QUOTE(Mate @ 2008 01 21, 12:38)
Labas, niuma, bandysiu tuo paciu rastu. Yra dar vienas variantas - ta virsu pabaigt mano pirmuoju rasteliu, tada viskas issisprendzia
Kaip galvojat? Ar nebutu per daug makalynes su tais rastu variantais (skirtusi pagrindinio rasto kryptis zemiau klubu, ir dar tas virsus truputi kitoks)?
Kaip galvojat? Ar nebutu per daug makalynes su tais rastu variantais (skirtusi pagrindinio rasto kryptis zemiau klubu, ir dar tas virsus truputi kitoks)?
as manau, kad visai neblogai bus net ir kai nebenersi aplinkui, nieko cia tokio, netgi ant modelio nuotraukos matyti manau nerk kaip nerei, nereikia tau tos papildomos zemu stulpeliu eilutes bet cia tau sprest sekmes
Papildyta:
QUOTE(ARUAL @ 2008 01 21, 13:21)
Sveikutės
Beje, apie mano tą suknelę- srafaną papasakosiu
MB brolis su žmona vakar buvo į svečius atlėkę, o aš po namus su ta savo suknele vaikščiojau ant džinsų, tai MB brolis sako- o koks fainas apsirengimas ir savo žmonai pasiūlė ten pat kur aš pirkau nusipirkt
Beje, apie mano tą suknelę- srafaną papasakosiu
MB brolis su žmona vakar buvo į svečius atlėkę, o aš po namus su ta savo suknele vaikščiojau ant džinsų, tai MB brolis sako- o koks fainas apsirengimas ir savo žmonai pasiūlė ten pat kur aš pirkau nusipirkt
jooooo........