Įkraunama...
Įkraunama...

neriamos-mezgamos suknelės

gal sitos kas turit mezgimo schemute ax.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(koti @ 2008 01 21, 13:40)
Pirmiausiai nusimezgiau megztuka bet liko dar siuliukų,tai nusprendziau pasidaryti suknelę lotuliukas.gif

user posted image

ir gavosi labai thumbup.gif
Atsakyti
koti, saunuole thumbup.gif Labai universali tiek spalva, tiek stiliumi suknele! Labai grazu! O koks rastelis? Gal tik vien gerom (geroj pusej geros, blogoj isvirkscios), o apacioj sukneles stulpeliu?
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 01 21, 14:45)

Kaip norėčiau tokios suknelės... tik gal kokios baltos ar gelsvos spalvos rolleyes.gif kažin jei nuneščiau tokį pavyzdį i saloną, man kažką panašaus padarytų?... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2008 01 21, 11:56)
LABUKAS visom!!!
Labai grazius darbelius visos jau cia rodotes! Giriu visas visas, nes ilgas sarasas jau butu vardint  4u.gif
As vis neriu savo sarafana, vis ardau, taigi labai puikiai suprantu, kas su tuo susiduria, kokie jausmai uzpuola.... verysad.gif
Kadangi per grubiai is pradziu siaurinau, padariau broka, galvojau, kad niekaip kitaip ir neimanoma mano rastelio siaurint, tai palikau tuos pasigarbiniavimus sonuose ir neriau toliau. Veliau ismokau graziai siaurint, bet jau buvau labai daug nuvarius i prieki ir pagailo ardyt viska (iki to broko), taigi mano suknele pasitempe visa i virsu - pasigarbiniavimus bandau det ant klubu, kad nors kiek patemptu ir jie nebutu tokie ryskus. Taciau reikes danert atvirkstine kryptim (zemyn) apacia. Galvoju kaip cia graziai padarius, kad ne taip kristu i aki tas sujungimas?  g.gif  O gal kaip tik deti koki motyva (atskira juosta) visai kitoki , o tik tada lpradet nert zemyn? Kaip patartumete?  g.gif

Sveika, nėrėja smile.gif

Labai šauniai savo kančių kelius aprašinėji smile.gif

O dėl patarimo tai man atrodo, kad pati pagalvojai ir labai gerai sugalvojai.

QUOTE(ARUAL @ 2008 01 21, 13:21)
Sveikutės hi.gif
Aš jau liemenuoju- nuiminėju akis iš kraštų, bet va kada pradėt uždėt tai nežinau, gali būti, kad ne kas gausis doh.gif be to kol kas stoviu vietoje- vėl ugnelė mezgimo užgeso doh.gif
Beje, apie mano tą suknelę- srafaną papasakosiu hihihi.gif
MB brolis su žmona vakar buvo į svečius atlėkę, o aš po namus su ta savo suknele vaikščiojau ant džinsų, tai MB brolis sako- o koks fainas apsirengimas ir savo žmonai pasiūlė ten pat kur aš pirkau nusipirkt hihihi.gif

drinks_cheers.gif

Ar pasakei, kur pirkti virbalus ir siūlus, a rolleyes.gif ?

QUOTE(jufka @ 2008 01 21, 13:53)
kas turi daug virbalų ir jie mėtosi kur papuolę galima štai tokį daigčiuką pasisiūti.
aišku čia nelabai į tema bet prisiminiau kad kažkas kalbėjo apie tai  blush2.gif
user posted image

SUPER super SUPER super SUPER super SUPER super SUPER super SUPER super SUPER

Belieka tik tokį dalyką pasigaminti smile.gif

QUOTE(koti @ 2008 01 21, 14:40)
Pirmiausiai nusimezgiau megztuka bet liko dar siuliukų,tai nusprendziau pasidaryti suknelę lotuliukas.gif

user posted image

Šauni suknelė, linksma tokia smile.gif

Bet siūliukų, žiūriu, smarkiai buvai nepamažinus, a bigsmile.gif

Papildyta:
RUGILE, tuoj parašau ir TAU smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-freya- @ 2008 01 21, 14:07)
Kaip norėčiau tokios suknelės... tik gal kokios baltos ar gelsvos spalvos rolleyes.gif kažin jei nuneščiau tokį pavyzdį i saloną, man kažką panašaus padarytų?... g.gif

kiek suprantu ,tai rankomis megztas nuo kaklo aplink g.gif
Atsakyti
user posted image

Va, idedu savo pamąstymus. Foto dariau vakare ir MB zirzė dėmesio, tai iš to greitumo tokia...eee...superkokybiška.

RUGILE, tu gal stambesnes pynes daryk, 3x3 ir 4x4, ar net 4x4 ir 5x5, nes ploni gi pas tave siūlai, gali tos kaip originale (2x2 ir 3x3) pasimesti ...

Sėkmytės!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 21 sausio 2008 - 14:17
Pas mus mieste yra kažkoks mezgimo, nėrimo salonas. Kažkada jau žadėjau ten paprašyti megztuko, bet dabar jau šito norėčiau rolleyes.gif reikės pasiteirauti, ar įmanoma man būtų tokį gauti.
Atsakyti
gadget3, pritari idejai su kitokio rasto atskira juosta ? gal kokiu gelyciu??? smile.gif Oi, manau nusiskraidysiu i lankas as su tuo sarafanu... mirksiukas.gif
Atsakyti
va koki grozhi radau
user posted image

wub.gif
Atsakyti
Pasakykite gi man - kiek kainuoja rankomis nunerta suknele???? Kur galima rasti tokiu sukneliu kainas?????
Help!!!!
Atsakyti
QUOTE(Kenziux @ 2008 01 21, 16:17)
Pasakykite gi man - kiek kainuoja rankomis nunerta suknele???? Kur galima rasti tokiu sukneliu kainas?????
Help!!!!

rolleyes.gif Niekas negali pasakyt kainuoja, nes priklauso nuo modelio sudetingumo, nuo idet darbo, nuo siulu ir pan... cool.gif

mezgimo salone kainos prasideda nuo 200 uz paprasto silueto megztas sukneles...

Patarciau susirast patinkanti modeli internete - tada ieskot skelbimu lentoj - http://www.supermama...p?showforum=119 - mamyciu, kurios mezga-neria pagal uzsakymus ir pasiteiraut apie kaina ir terminus... mirksiukas.gif, issirinkti tinkamiausia varianta - ir laukti bigsmile.gif
Atsakyti
Del megztu / nertu daiktu kainu reiketu, manyciau, paziuret i SM Skelbimu lenta. Ten mezgejos siulo savo paslaugas ir galetu tau pagelbet. O cia dazniausiai dziaugiamasi savom rankom sau paciom ar artimiesiem sukurtais darbais. Bent jau as net neisivaizduoju, kaip ir kokiai sumai galeciau ivertint savo mezgini.... Jie butu paprasciausiai neikainojami arba blogiausiu atveju - neiperkami... mirksiukas.gif
Papildyta:
aaagnex drinks_cheers.gif
Atsakyti