QUOTE(Mate @ 2008 01 21, 11:56)
LABUKAS visom!!!
Labai grazius darbelius visos jau cia rodotes! Giriu visas visas, nes ilgas sarasas jau butu vardint
As vis neriu savo sarafana, vis ardau, taigi labai puikiai suprantu, kas su tuo susiduria, kokie jausmai uzpuola....
Kadangi per grubiai is pradziu siaurinau, padariau broka, galvojau, kad niekaip kitaip ir neimanoma mano rastelio siaurint, tai palikau tuos pasigarbiniavimus sonuose ir neriau toliau. Veliau ismokau graziai siaurint, bet jau buvau labai daug nuvarius i prieki ir pagailo ardyt viska (iki to broko), taigi mano suknele pasitempe visa i virsu - pasigarbiniavimus bandau det ant klubu, kad nors kiek patemptu ir jie nebutu tokie ryskus. Taciau reikes danert atvirkstine kryptim (zemyn) apacia. Galvoju kaip cia graziai padarius, kad ne taip kristu i aki tas sujungimas?
O gal kaip tik deti koki motyva (atskira juosta) visai kitoki , o tik tada lpradet nert zemyn? Kaip patartumete?
Sveika, nėrėja
Labai šauniai savo kančių kelius aprašinėji
O dėl patarimo tai man atrodo, kad pati pagalvojai ir labai gerai sugalvojai.
QUOTE(ARUAL @ 2008 01 21, 13:21)
Sveikutės
Aš jau liemenuoju- nuiminėju akis iš kraštų, bet va kada pradėt uždėt tai nežinau, gali būti, kad ne kas gausis
be to kol kas stoviu vietoje- vėl ugnelė mezgimo užgeso
Beje, apie mano tą suknelę- srafaną papasakosiu
MB brolis su žmona vakar buvo į svečius atlėkę, o aš po namus su ta savo suknele vaikščiojau ant džinsų, tai MB brolis sako- o koks fainas apsirengimas ir savo žmonai
pasiūlė ten pat kur aš pirkau nusipirkt
Ar pasakei, kur pirkti virbalus ir siūlus, a
?
QUOTE(jufka @ 2008 01 21, 13:53)
kas turi daug virbalų ir jie mėtosi kur papuolę galima štai tokį daigčiuką pasisiūti.
aišku čia nelabai į tema bet prisiminiau kad kažkas kalbėjo apie tai
SUPER super SUPER super SUPER super SUPER super SUPER super SUPER super SUPER
Belieka tik tokį dalyką pasigaminti
QUOTE(koti @ 2008 01 21, 14:40)
Pirmiausiai nusimezgiau megztuka bet liko dar siuliukų,tai nusprendziau pasidaryti suknelę
Šauni suknelė, linksma tokia
Bet siūliukų, žiūriu, smarkiai buvai nepamažinus, a
Papildyta:
RUGILE, tuoj parašau ir TAU
“You can't stay in your corner of the Forest waiting for others to come to you. You have to go to them sometimes.”
― A.A. Milne, Winnie-the-Pooh