Įkraunama...
Įkraunama...

neriamos-mezgamos suknelės

Mate, jei nenori, kad skirtųsi, tai gali grįžtant išvirkščioj pusėj nert paprastu stulpeliu be užmetimo, bet tada storesnė juostelė gausis g.gif Nors aš kai pavyzduką nėriausi su vienu užmetimu, tai nelabai kardinaliai tas raštelis skyrėsi... g.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labas, niuma, bandysiu tuo paciu rastu. Yra dar vienas variantas - ta virsu pabaigt mano pirmuoju rasteliu, tada viskas issisprendziauser posted image
Kaip galvojat? Ar nebutu per daug makalynes su tais rastu variantais (skirtusi pagrindinio rasto kryptis zemiau klubu, ir dar tas virsus truputi kitoks)? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2008 01 21, 12:38)
Labas, niuma, bandysiu tuo paciu rastu. Yra dar vienas variantas - ta virsu pabaigt mano pirmuoju rasteliu, tada viskas issisprendziauser posted image
Kaip galvojat? Ar nebutu per daug makalynes su tais rastu variantais (skirtusi pagrindinio rasto kryptis zemiau klubu, ir dar tas virsus truputi kitoks)? g.gif

Mate, kazkoks kosmaras - kiek tu su tuo darbeliu vargo turi... g.gif O paziurejus i darbeli nu taip graziai ir rastelis, ir spalvyte atrodo - net paciai noras nert uzeina... Na bet prisimenu -kiek vargo ir ne schmoll.gif Geriau nerizikuosiu schmoll.gif Kantrybes tau 4u.gif
Atsakyti
Aciu angulyte uz palaikyma! smile.gif Cia pvz kai neri ne pagal koki nors aprasyma ir gatava pavyzdi, o is galvos smile.gif
Labai noreciau sia savaite pabaigt, nes penktadieni noriu i svecius pasipuost, bet greiciausiai nieko neiseis... unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės hi.gif
Aš jau liemenuoju- nuiminėju akis iš kraštų, bet va kada pradėt uždėt tai nežinau, gali būti, kad ne kas gausis doh.gif be to kol kas stoviu vietoje- vėl ugnelė mezgimo užgeso doh.gif
Beje, apie mano tą suknelę- srafaną papasakosiu hihihi.gif
MB brolis su žmona vakar buvo į svečius atlėkę, o aš po namus su ta savo suknele vaikščiojau ant džinsų, tai MB brolis sako- o koks fainas apsirengimas ir savo žmonai pasiūlė ten pat kur aš pirkau nusipirkt hihihi.gif
Atsakyti

kas turi daug virbalų ir jie mėtosi kur papuolę galima štai tokį daigčiuką pasisiūti.
aišku čia nelabai į tema bet prisiminiau kad kažkas kalbėjo apie tai blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2008 01 21, 12:53)
kas turi daug virbalų ir jie mėtosi kur papuolę galima štai tokį daigčiuką pasisiūti.
aišku čia nelabai į tema bet prisiminiau kad kažkas kalbėjo apie tai  blush2.gif
user posted image

va cia tai tikrai mezgeja mirksiukas.gif sitiek irankiu
Atsakyti
Jufka, oi kokia gera ideja. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2008 01 21, 11:38)
Labas, niuma, bandysiu tuo paciu rastu. Yra dar vienas variantas - ta virsu pabaigt mano pirmuoju rasteliu, tada viskas issisprendzia

Manau, tikrai nebus makalynė, kadangi raštelis tikrai labai panašus thumbup.gif . Spalva ta pati.
Va, kas pas mane per mišrainė gausi, tai net nežinau doh.gif hihihi.gif nu ir negreit parodysiu, nes dabar biškį ilsiuosi nuo nėrimo- mezgu vaikišką liemenę ax.gif .
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Pirmiausiai nusimezgiau megztuka bet liko dar siuliukų,tai nusprendziau pasidaryti suknelę lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti