Mate, jei nenori, kad skirtųsi, tai gali grįžtant išvirkščioj pusėj nert paprastu stulpeliu be užmetimo, bet tada storesnė juostelė gausis Nors aš kai pavyzduką nėriausi su vienu užmetimu, tai nelabai kardinaliai tas raštelis skyrėsi...
Labas, niuma, bandysiu tuo paciu rastu. Yra dar vienas variantas - ta virsu pabaigt mano pirmuoju rasteliu, tada viskas issisprendzia
Kaip galvojat? Ar nebutu per daug makalynes su tais rastu variantais (skirtusi pagrindinio rasto kryptis zemiau klubu, ir dar tas virsus truputi kitoks)?
Kaip galvojat? Ar nebutu per daug makalynes su tais rastu variantais (skirtusi pagrindinio rasto kryptis zemiau klubu, ir dar tas virsus truputi kitoks)?
QUOTE(Mate @ 2008 01 21, 12:38)
Labas, niuma, bandysiu tuo paciu rastu. Yra dar vienas variantas - ta virsu pabaigt mano pirmuoju rasteliu, tada viskas issisprendzia
Mate, kazkoks kosmaras - kiek tu su tuo darbeliu vargo turi... O paziurejus i darbeli nu taip graziai ir rastelis, ir spalvyte atrodo - net paciai noras nert uzeina... Na bet prisimenu -kiek vargo ir ne Geriau nerizikuosiu Kantrybes tau
Aciu angulyte uz palaikyma! Cia pvz kai neri ne pagal koki nors aprasyma ir gatava pavyzdi, o is galvos
Labai noreciau sia savaite pabaigt, nes penktadieni noriu i svecius pasipuost, bet greiciausiai nieko neiseis...
Labai noreciau sia savaite pabaigt, nes penktadieni noriu i svecius pasipuost, bet greiciausiai nieko neiseis...
Sveikutės
Aš jau liemenuoju- nuiminėju akis iš kraštų, bet va kada pradėt uždėt tai nežinau, gali būti, kad ne kas gausis be to kol kas stoviu vietoje- vėl ugnelė mezgimo užgeso
Beje, apie mano tą suknelę- srafaną papasakosiu
MB brolis su žmona vakar buvo į svečius atlėkę, o aš po namus su ta savo suknele vaikščiojau ant džinsų, tai MB brolis sako- o koks fainas apsirengimas ir savo žmonai pasiūlė ten pat kur aš pirkau nusipirkt
Aš jau liemenuoju- nuiminėju akis iš kraštų, bet va kada pradėt uždėt tai nežinau, gali būti, kad ne kas gausis be to kol kas stoviu vietoje- vėl ugnelė mezgimo užgeso
Beje, apie mano tą suknelę- srafaną papasakosiu
MB brolis su žmona vakar buvo į svečius atlėkę, o aš po namus su ta savo suknele vaikščiojau ant džinsų, tai MB brolis sako- o koks fainas apsirengimas ir savo žmonai pasiūlė ten pat kur aš pirkau nusipirkt
kas turi daug virbalų ir jie mėtosi kur papuolę galima štai tokį daigčiuką pasisiūti.
aišku čia nelabai į tema bet prisiminiau kad kažkas kalbėjo apie tai
QUOTE(jufka @ 2008 01 21, 12:53)
kas turi daug virbalų ir jie mėtosi kur papuolę galima štai tokį daigčiuką pasisiūti.
va cia tai tikrai mezgeja sitiek irankiu
Jufka, oi kokia gera ideja.
QUOTE(Mate @ 2008 01 21, 11:38)
Manau, tikrai nebus makalynė, kadangi raštelis tikrai labai panašus . Spalva ta pati.
Va, kas pas mane per mišrainė gausi, tai net nežinau nu ir negreit parodysiu, nes dabar biškį ilsiuosi nuo nėrimo- mezgu vaikišką liemenę .
Papildyta:
Papildyta: