va kokia grazuole alfa radau nete
Papildyta:
pas jus automatines ar mechanines greiciu dezes?
QUOTE(aude:) @ 2008 02 08, 23:37)
va kokia grazuole alfa radau nete
Papildyta:
Papildyta:
grazuole
Pas mane mechanine,as kazkaip nenoriu automato
pas mane tai automatas buvo,bet seip irgi skirtumo nera tik tiek,kad gera su automatu,nes galiu tinginiaut prie vairo dabar jei kur mieste alfa pamatau,tai net persisukus ziuriu
QUOTE(aude:) @ 2008 02 11, 22:35)
pas mane tai automatas buvo,bet seip irgi skirtumo nera tik tiek,kad gera su automatu,nes galiu tinginiaut prie vairo dabar jei kur mieste alfa pamatau,tai net persisukus ziuriu
ir as Kol neturejom,tai nei vienos nemaciau,o dabar visas pastebiu Ir galiu pasakyt,kad bent jau musu mieste ju daugeja
pas mus irgi,kadangi nedidelis miestas,tai seip buvom pirmi kurie tokia isigijom po to pradejo dauget vis visi sakydavo,kad nerealiai grazus masiniukas
o as tai visai nenoriu,kad judaugetu
QUOTE(XXXXXX @ 2008 02 15, 23:09)
o as tai visai nenoriu,kad judaugetu
butu neblogai o koks variklis pas jus?musu buvo 3l nespejom pilt o daba MB sese su ja vazineja
laba,
Jungiuos ir as prie Alfonsiju myletoju praeitais metais nuo vyro gavau dovanu alfa romeo 156... (2000m.)mechanine... gavau ir isimylejau fotkes maciau dejot...as savosios idesiu,kai nuplausiu bo dabar murze stovi kieme siaip masinyte super,tik man jos nosyte nelabai... ta prasme,labai,tik noriu pakeist priekini bamperi...,uzdet naujesnio modelio nosi...
Jungiuos ir as prie Alfonsiju myletoju praeitais metais nuo vyro gavau dovanu alfa romeo 156... (2000m.)mechanine... gavau ir isimylejau fotkes maciau dejot...as savosios idesiu,kai nuplausiu bo dabar murze stovi kieme siaip masinyte super,tik man jos nosyte nelabai... ta prasme,labai,tik noriu pakeist priekini bamperi...,uzdet naujesnio modelio nosi...
QUOTE(Eva... @ 2008 02 18, 00:16)
laba,
labuka aga,del nosiuko tai ir man noretusi bet kazin kaip ten iseitu,MB sake pasidomes ar sutampa sparnai,kaip del lempu ir t.t
QUOTE(aude:) @ 2008 02 17, 22:27)
labuka aga,del nosiuko tai ir man noretusi bet kazin kaip ten iseitu,MB sake pasidomes ar sutampa sparnai,kaip del lempu ir t.t
Zodziu...keiciant bamperi,reiks keist ir kapota ir lempas...
Va,as saviske noriu is tokios nosies...
I tokia pakeist...
Ir veliau,dar ''sijona'' noriu uzkabint
idomu ar labai brangiai naujos dalys kainuotu pakeitimui tokiam?
QUOTE(aude:) @ 2008 02 20, 01:15)
idomu ar labai brangiai naujos dalys kainuotu pakeitimui tokiam?
manau kad nepigiai...