QUOTE(astulkinas @ 2008 09 08, 11:22)
Na į priekį nerašysiu privalumų , o kai pavažinėsiu kokius metus , galėsiu pareikšt ir savo nuomonę.
Tik va noriu paklausti , kokiam korane parašyta , kad visi turi važinėti tik su japoniškais ir vokiškais , ką ?
Nu pavažinėjau ir su tais ir su kitais, nu nepatiko , noriu su AR dabar pavažinėti , o jau kiek sukišiu ar ne , tai jau čia mano reikalas. Nepatix - parduosiu, anokia čia bėda.
Pinigai delo naživnoje kaip rusai sako
O ka cia parasysi, jei tu privalumu nera
Man tik siaip idomu pabendrauti su zmonemis, kurie perka daikta is anksto zinodami, kad teks placiai praverti pinigine, turint toki automobili. Sudejus visas islaidas t.y. automobilio isigyjimas
+ remontas per kokius 3 metus, gaunasi jei ne nauja Toyota, tai bent jau naujas Opelis. Naujas automobilis yra naujas automobilis. Bent jau garantija yra, pora metu rupintis niekuo nereikia. Vat ir bandau susigaudyti kam cia reikalas, kodel yra zmoniu kurie taip elgiasi. Na, sakyciau viskas OK: turi zmones pinigu ir perka. Bet jei turetu tikrai pakankamai pinigu, tai tikras AR fanatas pirktu nauja, vadinasi tu pinigu is tiesu "ne prudai". Bet cia ko gero atsakymu nerasiu, tiesiog turim mes visuomeneje 5 proc. homoseksualu, buvo tokiu ir bus...
Papildyta:
QUOTE(astulkinas @ 2008 09 08, 13:15)
Na tai atsipalaiduok ir važinėk su Bulka
Man tai kažkaip dzin kas su kuo važinėja
Nu man irgi dzin, kas su kuo vazineja.
Matai, as bulka pardaviau uz 20 000 Lt, dabar tiek pat turiu susitaupes, galvoju ar man nusipirkti nauja Opel Astra, ar pirkti AR uz 20 000 Lt, sukisti i ja tas santaupas kurias turiu per tris metus. Tada turesiu automobili uz 40 000 Lt, kuri galesiu parduoti uz 7000-5000 Lt po triju metu, nes AR labai nuverteja.
Yra du variantai, vienas - perku AR, viso sukisu 40 000 Lt, po triju metu turesiu tik 5000 Lt, arba kitas -perku nauja Opeli, vazineju su nauja nesudrozta masina, remontu per daug nesirupinu, nes yra garantija ir po 3 metu parduodu uz 25 000 Lt.
Antras variantas visais atzvilgiais geresnis nei pirmas, vazineji nauja masina, turi garantija, prarandi maziau pinigu, maziau laiko sugaisti nes nereikia automobilio remontuoti po 5 menesius. Siame forume daugelis zmoniu rinktusi pirmaji varianta, kaip suprantu, neziurint to, kad jis labai nuostolingas ir nenaudingas. tad bandau suprasti kodel, bet taip man niekas ir nesugeba paaiskinti, kokie pliusai uz AR? O gal tiesiog tai noras tureti kuo naujesni automobili su ubago pinigine, o del tu visu remontu: "o gal pasiseks, gal remontuoti nereiks, o gal veliau parduosiu brangiau... aij bala nemate, jamu AR, nes nieko geresnio ipirkti negaliu"?