Šiaip pagalvojus, aš visad žinojau , bent jau girdėjau , nes rinkausi auto ketvirtą kartą
Turėjau ir vokiškų ir japoniškų , tik gal per senas turėjau ar ne tuos modelius rinkausi , kad barškalai buvo palyginus su AR tai tikrai.
Apie AR visad galvodavau , kad va kokios gražios , bet va visi meistrai prieš ir dar kažkas išsireiškė " nori važinėt su AR turėk storą piniginę, nes detalės ir taisymas žiauriai brangus. Dabar va paaiškėjo , kad remontininkai labai jų nemėgsta , nes labai bjaurus priėjimas remontuojant.
Tai va, kaip ir neturėjau niekad minties pirkti AR, mėčiausi tarp visokių Hondų ...Yarisų ir pan. , KOL nepakalbėjau su drauge , kuri septynis metus vairuoja AR.
Na va ir turiu savo gražuolę, nors metai panašūs kaip mano senosios Mitsubishi , bet jau komforto ir važiavimo toli gražu nepalyginsi
Aišku labai norėjau Mazdos3 , bet kolkas ne mano piniginei. Todėl , bent jau šią dieną , negaliu atsidžiaugt savo gražuolyte AR . Ir labai džiaugiuos , kad turėsiu servisą , kur tvarko ir myli būtent itališkus automobilius
TB, o tu gal palik mus ramybėj. Žinom mes tavo nuomonę
Ar tu kaip tikras lietuvis, jauti kaifą erzindamas moteris ??