klausimas kodel taip ilgai prastovejo,ar jis laiko neturejo ir daliu negavo kokiu reikejo, dar beto jai pries kokias nors ziedines varzybas tai gal but jis ruose alfaromeo klubo racing team bolida, o del kazko nedadaryto tai zazas uzsiima tik varikliais ir tai benzininiais , nebent jus buvot sutare dar del ko nors, bet paprastai jis ir pazystamiems nieko kito neapsima daryt
QUOTE(Danciux @ 2008 08 29, 11:47)
klausimas kodel taip ilgai prastovejo,ar jis laiko neturejo ir daliu negavo kokiu reikejo, dar beto jai pries kokias nors ziedines varzybas tai gal but jis ruose alfaromeo klubo racing team bolida, o del kazko nedadaryto tai zazas uzsiima tik varikliais ir tai benzininiais , nebent jus buvot sutare dar del ko nors, bet paprastai jis ir pazystamiems nieko kito neapsima daryt
taip, kiek skaičiau šią temą, tai būtent prieš varžybas čia viskas buvo, todėl ilgai teko stovėti mašiniukui.
taip,lockets visiskai teisi.Is pradziu detaliu ilgai teko laukti,paskui lenktynes...Paskui per tiek laiko pamirso kad kazko dar nepadare,reikejo perdaryt....Mum ir remontavo varikli ir visa kita kas su juo susije...
QUOTE(XXXXXX @ 2008 08 30, 12:09)
taip,lockets visiskai teisi.Is pradziu detaliu ilgai teko laukti,paskui lenktynes...Paskui per tiek laiko pamirso kad kazko dar nepadare,reikejo perdaryt....Mum ir remontavo varikli ir visa kita kas su juo susije...
tai jai pries varzybas viskas ok, cia turbut butu pirmas nusiskundimas apie zaza, bet po viso to kaip speju padare kaip pridera
QUOTE(Danciux @ 2008 08 31, 06:51)
tai jai pries varzybas viskas ok, cia turbut butu pirmas nusiskundimas apie zaza, bet po viso to kaip speju padare kaip pridera
na,jau rasiau,kad del variklio kolkas jokiu nusiskundimu nera.Cia kalba eina apie kitokias smulkmenas,kurios man nepatiko/apie tai irgi rasiau/.Ai,gana jau diskutuot apie ta pati
mergaitės,
gal galit patarti, kur man ieškoti juodo "bardačioko" savo 147 alfutei
autopliuse dalimis parduodami tik angliški variantai, o tai netinka
ir kiek tas malonumas gali kainuoti
QUOTE(LOCKETS @ 2008 08 31, 21:22)
mergaitės,
gaila,bet neissivaizduoju pasiskaitinek alfaklube ,gal ka gero rasi
QUOTE(XXXXXX @ 2008 08 31, 21:44)
gaila,bet neissivaizduoju pasiskaitinek alfaklube ,gal ka gero rasi
kažkada klausiau ten, bet jokio atsakymo negavau
QUOTE(LOCKETS @ 2008 08 31, 22:42)
kažkada klausiau ten, bet jokio atsakymo negavau
tai gal pasiziurinek ten skelbimuose.Gal kas netycia dalimis pardavineja
labas vakaras , o gal itališkai reikia ???
na ką gi , lekiu ryt tikrint vienos Alfytės Jei lemta tai lemta ksakant
Nors prisiklausius ir aš buvau , bet paskutinėm dienom išgirdau ir neblogų atsiliepimų , palyginimų ir pan.
Draugė vairuoja AR septynis metus ir laaaaaabai patenkinta . Be to užrodė labai gera vietelę , kur galima tvarkytis ir pasitikrint norimą pirkt AR.
Na tai laikysit kumščius ar kaip ???
Papildyta:
šiurpas neina , ne ?
Na nepagalvokit , ne mano čia, neturėčiau kur laikyt tokios
Nors prisiklausius ir aš buvau , bet paskutinėm dienom išgirdau ir neblogų atsiliepimų , palyginimų ir pan.
Draugė vairuoja AR septynis metus ir laaaaaabai patenkinta . Be to užrodė labai gera vietelę , kur galima tvarkytis ir pasitikrint norimą pirkt AR.
Papildyta:
šiurpas neina , ne ?
QUOTE(astulkinas @ 2008 09 01, 22:44)
labas vakaras , o gal itališkai reikia ???
Papildyta:
šiurpas neina , ne ?
Papildyta:
šiurpas neina , ne ?
patikėk, Alfos - jėga
man dar tik važiuoklę reikės pasižiūrėti, gali būti, kad teks keisti dešinės pusės amortizatorių, nors man pačiai tai nesijaučia, kad ten kažkas netvarkoj būtų
bet vyras sakė nuveš vienam žmogui parodyt kitą savaitę.
man teko važiuoti tik su 166 ir manąja 147 - abi
sėkmės, Astulkinai, kumščius laikysim būtinai
ačiū