Sveikos. Užklydau į Jūsų temą, alfonso nevairuoju Bet man laaaaaabai patinka alfa romeo 159
Ir tas priekis toks piktas, įniršęs.
Kaip jums šis modeliukas?
oi, mergytes kaip noriu to modeliuko, kad leistu galimybes ax, cia kokiu metuku tas modeliukas
QUOTE(Frekenbok @ 2008 07 20, 00:50)
oi, mergytes kaip noriu to modeliuko, kad leistu galimybes ax, cia kokiu metuku tas modeliukas
2007 Laaaabi noriu šito mašiniuko...
QUOTE(Interactive @ 2008 07 19, 14:04)
Sveikos. Užklydau į Jūsų temą, alfonso nevairuoju Bet man laaaaaabai patinka alfa romeo 159
````````ech koks groziz,net seile nutyso As savo masinyte jau kitos sav.pabaigoj irgi pasiimsiu turbut Prisiskambinau Zazui,tai jo,sako,lenktynem ruosiausi,tai visai tel.isjunges buvau.Reiks ,turbut,del kainos derint,kad jau keturis menesius masina remontavo.O pazadejo per menesi
QUOTE(XXXXXX @ 2008 07 23, 19:01)
As savo masinyte jau kitos sav.pabaigoj irgi pasiimsiu turbut
Tai lauksim tolimesnio reportazo apie tavo masiniuko remonto kokybe
O kiek tas Alfukas 159 2007m mazdag kainuoja
QUOTE(Frekenbok @ 2008 08 01, 03:54)
O kiek tas Alfukas 159 2007m mazdag kainuoja
80 - 110 tūkstančių.. Ech, būtų koks dvacokas...
Na jau taip dvacokas butu gerai, o 80-100 tukst. kai kurie per visa gyvenima tiek neuzdirbs (cia as apie save)
QUOTE(_atene_ @ 2008 07 16, 18:13)
Po pasivazinejimo Italijos keliukais nusprendziau, kad ne veltui karstieji italai taip myli alfas Taupysiu pinigus Brerai Gal yra vazinejanciu?
brera mmmm dejau cia kazkuriam puslapiuke foto breros nevazineju,bet laaaabai patinka man
QUOTE(Frekenbok @ 2008 08 01, 12:51)
Na jau taip dvacokas butu gerai, o 80-100 tukst. kai kurie per visa gyvenima tiek neuzdirbs (cia as apie save)
Tam paskolos yra, bet dėl mašiniuko nemanau, kad labai verta paskolą imi tada žmonėm..
QUOTE(mercedes @ 2008 07 24, 14:41)
Tai lauksim tolimesnio reportazo apie tavo masiniuko remonto kokybe
na sveikutes,jau pasiemiau masinyte savo.Tik galiu pasakyti ,kad nusivyliau stipriai.Aisku ,kas liecia varikli tai dar negaliu nieko pasakyt,bet yra tokiu smulkmenu ,kurios labai sunervino.O mb tai visai pasiuto.Sake parduos tuoj susinervaves. Dar reikia skambintis ieskot kur kondicionieriu uzpildyt,nes kai pasiemem ir tas neveikia(cia viena is tu smulkmenu)
QUOTE(XXXXXX @ 2008 08 08, 09:40)
na sveikutes,jau pasiemiau masinyte savo.Tik galiu pasakyti ,kad nusivyliau stipriai.Aisku ,kas liecia varikli tai dar negaliu nieko pasakyt,bet yra tokiu smulkmenu ,kurios labai sunervino.O mb tai visai pasiuto.Sake parduos tuoj susinervaves. Dar reikia skambintis ieskot kur kondicionieriu uzpildyt,nes kai pasiemem ir tas neveikia(cia viena is tu smulkmenu)
Vaje Aš tai netylėčiau, jeigu kas nors nekokybiškai atlikta, ar atsirado jau po padavimo mašiniukui į servisiuką pas tą vyrą..
Kur čoa matyta.. kreipčiausi asmeniški bet netylėčiau Na o jums tikiuosi išsispręs tos problemėlės bet jeigu tai to tvarkytojo kaltė netylėkite!