labutis
na va, o aš pagaliau turiu pinigėlių mašiniukui, bet neapsisprendžiu
visą laiką svajojau apie Alfa Romeo 156, bet dabar jau nebežinau
nežinau, kas geriau ar ši alfikė ar pežas 307...
šiaip galiu skirti 16 tūkstančių automobilio pirkimui tai pežukų lb mažai už tokią sumą.
O jei imti Alfutę tai geriau benzą ar dyzelį? jei dyzelį, tai 1.9 ar2.4
aš kažkaip būčiau linkusi dyzeliuką imti, iki šiol su audi a4 avant'u važinėjam, irgi dyzeliukas
dar kažkas čia rašėt apie pilką minią ir audi, tai iš tikrųjų mūsų universalas man tikrai lb gražus - lempos gražios sudėtos, grotelės, sedanai tai man asmeniškai baisūs
čia prieš porą dienų teko pravažiuoti su "bulka" senute, nu bet turbinė, traukia tai nerealiai, bet va dizainas tai
o alfa man labai graži, tik kaip gerą gauti , nelabai galėtumėm dažnai remontuoti o sumokėjus daug pinigų tai kažkaip norėtųsi gero varianto
norėčiau gražios raudonos spalvos, bet kažkodėl nemačiau LT tokių, tik vyšninės, ir tai nekokios ...
ech, dilema...
sveikutes..na as dar nevairuoju AR ,bet labai noreciau AR 156,dabar turim MG ZR,tai masina buvo super kol nesuejo"protas"tai tvarko gal jau kokius tris menesius....Tai kaip kalbejau su MB kad sutvarko ir reikia parduot,ir labai noriu AR 156....patinka ir 147,bet jau pabodo,kiek turejom masinu visos hecbekai,noriu sedano.....Bet vis dazniau isgirstu,kad alfu varikliai labai silpna vieta ....
QUOTE(madlena @ 2008 06 17, 12:04)
sveikutes..na as dar nevairuoju AR ,bet labai noreciau AR 156,dabar turim MG ZR,tai masina buvo super kol nesuejo"protas"tai tvarko gal jau kokius tris menesius....Tai kaip kalbejau su MB kad sutvarko ir reikia parduot,ir labai noriu AR 156....patinka ir 147,bet jau pabodo,kiek turejom masinu visos hecbekai,noriu sedano.....Bet vis dazniau isgirstu,kad alfu varikliai labai silpna vieta ....
aš irgi alfos noriu be proto, bet visi knisa protą, kad nereikia...
kiek skaičiau alfa klube ir šiaip esu girdėjusi, kad 2.4 dyzelinis variklis geresnis už 1.9
dėl benzininių nežinau, dar tiek neskaičiau
bet alfa man - tai stilius, greitis, charakteris
na, mano charakteriyui super mašiniukas būtų
QUOTE(madlena @ 2008 06 17, 12:04)
dyzelis turi prasideti nuo 2l-2.4l,tikrai ne mazesnis. o jei benzinine tai tik nuo 2.4 l musiske kur dabar MB sesuo vairuoja tai buvo 3l zveris nei karto jokiu rupesciu nebuvo,tfu tfu tfu..
QUOTE(XXXXXX @ 2008 05 28, 14:03)
uzsukau vel cia.Ramu kazkaip Pasiguosiu-mano masinyte dar nesutvarkyta Jau beveik du menesiai nervas ima-taip pralekt noriu
"Pareklamuok", kur cia taip?
tai mes ir galvojam 2,4l dyzelis tiktai.......
is mano namo viena mergina nuliova AR 159 nusipirkus, nereali
o aš neapsisprendžiu, ką daryti... taip noriu AR, bet jei rytoj nerandu - turbūt teks toyota yaris imti iš labai patikimo žmogaus...
ką daryt
kaip manot kiek pinigų reik duoti žmogui, jei vistik atsisakai mašinos
aš labai labai dvejoju
ką daryt
aš labai labai dvejoju
QUOTE(LOCKETS @ 2008 06 21, 21:34)
o aš neapsisprendžiu, ką daryti... taip noriu AR, bet jei rytoj nerandu - turbūt teks toyota yaris imti iš labai patikimo žmogaus...
ką daryt
aš labai labai dvejoju
ką daryt
aš labai labai dvejoju
Na,ir koks pasirinkimas?
QUOTE(mercedes @ 2008 06 26, 13:42)
Na,ir koks pasirinkimas?
Toyota yaris atsisakiau
Noriu alfos, belieka susirasti Aš jau porą metų apie ją galvoju
QUOTE(LOCKETS @ 2008 06 28, 18:07)
Toyota yaris atsisakiau
Dabar pasirinkimas tikrai didelis,linkiu issirinkti geriausia varianta Ir apsiginkluoti sypsena,nes jau is aplinkiniu teks isgirsti daug paprotinimu