bet ar alfutes saugios, nes kaip matau NCAP'e AF 147 modeliui, 2001 m. duota tik vos 3 zvaigzdutes , o apie kitus modelius nieko neraso
QUOTE(aude:) @ 2008 04 08, 20:00)
visos masinos genda,visoms vis kazka reikia pataisinet,nera idealiu masinu.man italiskos masinos super
Taip kalbeti (visos masinos genda) mazu maziausiai yra neprotinga, yra oficiali gedimu statistika, tiek naujiems tiek senesniems automobiliams, ir pagal ta statistika italiski automobiliai yra giliai giliai dugne...
Apie remonto kainas as gal patylesiu... Alfa 155 vien pagrindini dirzeli pakeisti kainuoja nuo 800 Lt.
Bet jei perkate automobili del grozio ar stiliaus tai OK.
O siaip jau eile metu patikimumo lyderis yra Toyota ir Honda ir Mazda automobiliai.
Įdomu apie kelintų metu alfa 155 tu kalbi, nes vairuoju 155-96m ir nesenai keitem dirzeli tai tavo parasyta kaina yra galima sakyti uzlenkta nebent keitei alfu salono servise
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 04 09, 11:08)
Taip kalbeti (visos masinos genda) mazu maziausiai yra neprotinga, yra oficiali gedimu statistika, tiek naujiems tiek senesniems automobiliams, ir pagal ta statistika italiski automobiliai yra giliai giliai dugne...
Apie remonto kainas as gal patylesiu... Alfa 155 vien pagrindini dirzeli pakeisti kainuoja nuo 800 Lt.
Tik nereikia musu gasdinti Prasom pateikti man tu paciu metu Audi,BMW,Honda,Mazda remonto islaidas,tada gal patikesiu,kad AR remontas toks isskirtinai brangus.Ir dar yra posakis,kad vieni automobili remontuoja pagal pinigines stori,o kiti pagal intelekto koeficienta...
Jau buvau rasius, kad apziurejom viena alfute, bet kai nuvarem i servisiuka techniskai patikrint, tai pasirode, kad nieko gero ji, daug reiktu investuot, kad normaliai sutvarkyt. tai ir nepirkom
As tai irgi manau, kad kiekviena masina turi savo silpna vieta, visos genda ir visas reik taisyt. Visame pasaulyje zmones vazineja su visokiom masinom, MB turi auto serbisa, bet tokiu kainu uz alfutes taisyma kaip Tadas Blinda raso tikrai neminejo
As tai irgi manau, kad kiekviena masina turi savo silpna vieta, visos genda ir visas reik taisyt. Visame pasaulyje zmones vazineja su visokiom masinom, MB turi auto serbisa, bet tokiu kainu uz alfutes taisyma kaip Tadas Blinda raso tikrai neminejo
Na nera jos geros...Mes turejom AR 147... na bet barskutis istikruju...nors ir dabar, kai pravaziuoja pro sali, tai tokia nostalgija..jos isvaizdai. Na man ji laaaabai grazi, tik tiek. Pardavem pernai, siemet pasiziurejom autopliuse kainos kone dvigubai mazesnes... gaila tiesiog moketi pinigus, kai masina taip nuverteja...
pati siuo momentu vairuoju alfa 155(yra minusu, bet skustis tikrai negaliu) siaip as jausmais ir patirtim esu uz honda, mazda, o siaip kas liecia audi ar w yra .... tiesiog be komentaru. o jeigu motyvas yra kad audi ar w, ar t.t pigesnes detales, mielieji yra tai apsurdas taip manyti , jeigu taip manote tai vairuokite dvirati tai dar pigiau,arba vazinekite viesuoju transportu tai kainuos tik 1.10lt
QUOTE(aude:) @ 2008 04 08, 19:00)
Sveikos,nauju nariu ziuriu prisijunge,alfisciu jega
visos masinos genda,visoms vis kazka reikia pataisinet,nera idealiu masinu.man italiskos masinos super
reikia priprast,as galiu prie betkokios masinos vairo sest,praktikos reikalas manau cia
MB sesei kai pardavem savo alfa 166 tai dabar kieta pana,norvegijoj tokios masinos beveik nemate,tai visi prilipo aplink ja ir ziurinejo,kai MB savo sesei ja nuvare o dar 3litru masina,6V tai isvis jiem kazkas nerealaus,tokio variklio nemate
ir dar pliusas,kad alfu kainos pagal metus nera dideles
reikia priprast,as galiu prie betkokios masinos vairo sest,praktikos reikalas manau cia
MB sesei kai pardavem savo alfa 166 tai dabar kieta pana,norvegijoj tokios masinos beveik nemate,tai visi prilipo aplink ja ir ziurinejo,kai MB savo sesei ja nuvare o dar 3litru masina,6V tai isvis jiem kazkas nerealaus,tokio variklio nemate
ir dar pliusas,kad alfu kainos pagal metus nera dideles
labutis kaip malonu skaityti kad yra tiek daug Alfos gerbeju as nusipirkau 156 bet metai tai ne super geri 1998 ir man iskart remontui reikejo ideti apie 3 t lt tai man buvo sokas o dar ir kai kurie draugai sake tipo: nu ir nupirkai masina dabar jau negaliesi nei parduoti nei ka, tai taip nusimeniau, o paskui kazkuriam forume pamaciau vaikina su tokia alfa , parasiau paklausiau kaip masina, ka jisai mano ir dar aisku priduriau kokios nuomones daugelis mano pazistamu tai jisai man atrase kad gera masina o tai kad sugedo nebeda nes visos genda ir sako jei kas nos ka nors sakys tai tu sakyk: as sau galiu leisti su tokia vazinieti o jus kai negalit tai ir neperkat tai po jo laisko kazkaip biski linksmiau pasidare bet dizainas ir kaip vaziuoja ir salonas tai man iki siol patinka o jau greit bus metai kaip su ja vazinieju o kai paskaiciau jusu visu nuomone tai is vis labai fainai jauciuosi su savo alfute
Papildyta:
QUOTE(aausraa @ 2008 04 12, 00:56)
pati siuo momentu vairuoju alfa 155(yra minusu, bet skustis tikrai negaliu) siaip as jausmais ir patirtim esu uz honda, mazda, o siaip kas liecia audi ar w yra .... tiesiog be komentaru. o jeigu motyvas yra kad audi ar w, ar t.t pigesnes detales, mielieji yra tai apsurdas taip manyti , jeigu taip manote tai vairuokite dvirati tai dar pigiau,arba vazinekite viesuoju transportu tai kainuos tik 1.10lt
labai gerai paraset sutinku su jusu nuomone
sveikos pavasaris,tai visos alfistes i trasa islekusios gal,kad neberasot?
Oi,musu namuciai kaip prasluoti
Sveikos sveikos! O ir ponas TADAS BLINDA nebepasireiskia!
laaabai didelis ACIU moderatorei tesim grazias diskusijas be izeidinejimu ir menkinimu kazkaip man nepatiko,kad atejes zmogus pila pamazgus apie AR,suprantu,kad galima isreiksti savo nuomone,o ne KISTI per prievarta man AR visada buvo ir bus faina masina,juk kiekvienas renkasi pagal save