Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos 6 - 10 metų vaikams

Šiemet sūnui suėjo septyneri,paklausus ko norėtų atsakymas buvo,keturačio,telefono bigsmile.gif Bet mes jam paaiškinome,kad dar per jaunas ,geriau lai tauposi pinigėlius,ir per gimtadienį dauguma dovanojo pinigėlius,be to dar gavo ''Pradinuko enciklopediją'',labai buvo patenkintas(nes labai mėgsta knygas)keli draugai čekius padovanojo irgi knygelėms,močiutės užsiprašė konstruktoriaus,manęs prožektorio,o dar prieš gimtadienio dieną netikėtai išgirdau,kad labai nori helio baliono''kempiniuko'',tai jam padariau staigmeną ryte,močiutės konstruktorių padėjom,prožektorių ir saldainių dėželę,tai buvo labai patenkintas wub.gif .Dar labai patenkintas būna kompiuteriniais žaidimais.Riedlentę,dviratį gavo šešerių,žiūronai per naujuosius metus,dar po šiai dienai juos visur vežiojasi thumbup.gif dar gavo dovanų sportinį krepšį su žmogum vorumi,liko patenkintas,kur bevažiuojame susikrauna savo drabužėlius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delfiniukė: 26 liepos 2007 - 14:52
Sveiki, įsiterpsiu ir aš. 4u.gif

Mes saviskį, jam dabar 8 metai, įtraukėm i konstarvimą. CUPE(Vilniuje) yra tokia parduotuvė - "Minipasaulis". Joje parduoda traukinių modelius, namukus konstruojamus, medelius, žmogeliukus, mašinėles ir daug daug visko. Tai maniškis kiekvieną mėnesi už sutaupytus pinigėlius nusiperka po namuko modeli, apie 30Lt, o gimtadieniui jau lauks traukinio, nes jis kainuoja jau gerokai daugiau. Tai užsiėmęs..., o ir pirštukai lavėja, nes detalytės smulkios.
Tiesa, dabar, vasarą užsivedė su žvejyba doh.gif . Na, tai gana sezoniška. Bet bus galima ir apie aksesuarus reikiamus pagalvoti, gal ką pas Kalėdų Senį reiks užsakyti... ax.gif
Atsakyti
tokia progatikrai dovanočiau ką nors tokio, kas susiję su mokslu. O gaublys tai iš viso superinė idėja, janna aš ją nuvogsiu iš tavęs biggrin.gif
Atsakyti
Mes taip pat galvodami ka padovanoti pirmokei nutarem dovanot gaubli. O dabar paskaicius komentarus, nusprendziau, kad tai tikrai gera dovana ir naudinga.
Atsakyti
QUOTE(skarinka @ 2007 08 09, 12:22)
Mes taip pat galvodami ka padovanoti pirmokei nutarem dovanot gaubli. O dabar paskaicius komentarus, nusprendziau, kad tai tikrai gera dovana ir naudinga.

Mes savo antrokei dovanosim gaublį-dėlionę (uzsiprase butent sito). thumbup.gif Labai fainas dalykėlis, jau turim kelis tokius gaubliukus, tad šis bus ir naudingas dar. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 10 rugpjūčio 2007 - 20:47
as esu maciusi foto remeli nuo 1 klases iki 12 su mazytem foto - tikrai prigriebciau ji pirmokui (-ei) -smagu kiekviena rugseji butu papildyti nauja foto ir ziuret kaip keiciasi mokinukas rolleyes.gif
Atsakyti
Jei turi kompa, tai gal tiktu:
Vida Plentaitė, Daiva Jakavonytė
Mokomasis kompiuterinis lietuvių kalbos žaidimas I-II kl.

V. Plentaitė, D. Jakavonytė
Kompiuterinis mokomasis lietuvių kalbos žod.(žaidimas) 3-4 kl. su užd. (CD)

arba DEŠIMTUKAS. Mokomasis matematikos žaidimas I klasei.

Jei patinka daile, tai Fiona Watt Dailės magija
Atsakyti
QUOTE(gyvačiukė @ 2006 08 29, 11:47)
Krikšto dukrytė pradeda eiti į pirmą klasę.Norėčiau padovanoti ką nors ta proga.Visos priemonės mokyklai jau supirktos įskaitant ir kuprinę ir visas smulkmenas.Patarkite ką galėčiau padovanoti?Buvau sumanius pirkti knygą"Pradinukų enciklopediją",tik nežinau ar atneš realios naudos.Knygas ji pavarto.Nesinori,kad dulkėtų lentynoje.

As savo sunui dovanosiu sita knyga mokyklos pradejimo proga. Manau, visia nebloga ji, ir prisiminimas bus.
Atsakyti
kažkokioj pardėj mačiau tokį rinkinį ten dienoraštis, laiškų popieriaus rinkinys. Arba rinkinys su albumu vietoj dienoraščio. Manau tai įdomi dovana ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Springlet @ 2007 08 14, 13:06)
Jei turi kompa, tai gal tiktu:
Vida Plentaitė, Daiva Jakavonytė
Mokomasis kompiuterinis lietuvių kalbos žaidimas I-II kl.

arba DEŠIMTUKAS. Mokomasis matematikos žaidimas I klasei. 

Jei patinka daile, tai  Fiona Watt Dailės magija

Mes tokius turim, tikrai įdomūs ir patinka. Mūsų mergina net vasarą prisėsdavo pažaisti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 26 rugpjūčio 2007 - 20:41
STALO ZAIDIMAI LABAI GERA DOVANA thumbup.gif
Atsakyti
Aš savo sūnui wub.gif 7-nerių metų progą dovanosiu vaflinę. Jis pas mane labai savarankiškas, sumuštinių kepimą jau įvaldė ir labai prašo vaflių, tai tą progą padovanosiu jam vafline galės sau išsikepti, o vaflių receptą turiu paprastuti nesudetingą, tai galės viską padaryti pats.
Atsakyti