Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie kompaktines pudras

QUOTE(tura @ 2008 11 09, 13:59)
Gal kas padės apsispręsti g.gif Man reikia kompaktinės pudrytės sausesniai odai. Maskuoti yra nelabai ką, bet norisi gaivaus lygaus veiduko. Renkuosi tarp šių dviejų:
DiorSkin forever
user posted image

ir
Givenchy Matissime absolute mat finish

user posted image

Žinau, kad Givenchy yra riebiai odai, bet viena konsultantė sakė, kad tinka tikrai visoms, o kita, kad geriau Dior.

Abi bandžiau, abi lyg ir neblogai, o pasispręsti negaliu.

Turiu Givenchy ta pudra, neseniai pirkau. Kristianos konsultante rekomendavo kaip gera, kol kas nieko blogo negaliu pasakyti, bet kad sausina oda tai tikrai, bet ir maskuoja neblogai.
Atsakyti
Aš taip pat ruošiuosi pirkti DiorSkin forever compact. Interente labai daug gerų atsiliepimų apie ją. Tik reik nueit iki Kristianos ir išbandyti.
Dabar naudoju Chanel Mat Lumiere. Gerai maskuoja, bet truputelį sausina..labiau tiktų riebesnei odai.
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass @ 2008 11 21, 20:34)
Aš taip pat ruošiuosi pirkti DiorSkin forever compact. Interente labai daug gerų atsiliepimų apie ją. Tik reik nueit iki Kristianos ir išbandyti.
Dabar naudoju Chanel Mat Lumiere. Gerai maskuoja, bet truputelį sausina..labiau tiktų riebesnei odai.

as naudoju jau ja kuri laika, man patinka kad ji nesausina odos, dengiasi gerai, maskuoja nedaug, bet tokia lengvute, net nesijaucia ant veido good.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 11 22, 09:43)
as naudoju jau ja kuri laika, man patinka kad ji nesausina odos, dengiasi gerai, maskuoja nedaug, bet tokia lengvute, net nesijaucia ant veido good.gif

Čia apie kurią? Diorskin forever? O ji tiktų riebiai odai?
Atsakyti
QUOTE(Caylee @ 2008 11 22, 11:37)

Ji skirta riebiai odai thumbup.gif Laikosi labai gerai,maskuoja ir gan ilgai išlaiko matiškumą,bet man ji biški sausina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Caylee @ 2008 11 22, 09:37)

tinka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Caylee @ 2008 11 23, 00:30)
Dairiausi aš į ją, bet vis tik paėmiau YSL eclat et matite rolleyes.gif Gal gera ir šita bus g.gif

Aš ją turiu,man ji geriausia thumbup.gif Man labai jos tekstūra patinka ir maskuoja ji gerai wub.gif
Atsakyti
Kokia pudra tiktų normaliai - mišriai odai?
Baigiasi mano, noriu kažką naujo išbandyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2008 12 22, 14:21)
Kokia pudra tiktų normaliai - mišriai odai?
Baigiasi mano, noriu kažką naujo išbandyti  biggrin.gif

Jau minetoji ir isgirtoji YSL eclat et matite biggrin.gif
Atsakyti
Man Dior Airflash 200 thumbup.gif Jau 4-ta flakona perku. Mano oda misri bei pilna randeliu nuo spuogu, o si pudra gerai maskuoja bei suteikia veidui svytejimo. smile.gif Tik nepatinka, kad purskiama... rolleyes.gif noreciau ko nors tepamo su kempinele. Turiu Chanel Teint Innocence 20 kompaktine, bet man ji labai nemaskuoja. Vitalumiere konsultante rekomendavo, tai stovi lentynoje, nes retai tinka ir beveik nemaskuoja. schmoll.gif
Atsakyti
Norėčiau išgirsti atsiliepimu apie šią pudrą:

GOSH Kompaktinė pudra
Lengvos konsistencijos kompaktinė pudra suteikia odai švelnų matinį atspalvį. Tepama pakuotėje esančia šilkine pagalvėle arba GOSH pudrai skirtu dideliu šepetėliu. Dėl sudėtyje esančių dirbtiniu būdu gautų ryklių riebalų oda tampa itin švelni ir švytinti. Be kvapiųjų medžiagų.

user posted image
Atsakyti
Pastaruoju metu man geriausia YSL 'Eclat et Matite'. wub.gif Toki gaivu veiduka padaro, ir naturalaus svytejimo prideda. Maskuoti daug nemaskuoja, bet kadangi pas mane ir nera labai daug ka maskuot, tai cia ne problema. biggrin.gif Ir laiko visa diena. thumbup.gif

Dar kol nebuvau atradusi YSL pudrytes, naudonau Chanel 'Teint Innocence Compact', irgi buvo nebloga, gerai maskuodavo, ir atgaivingavo veida, tik nelaikydavo visa diena. rolleyes.gif
Atsakyti