Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie kompaktines pudras

QUOTE(Mild @ 2008 09 27, 10:56)
Aš kai nusiperku per tamsią, tai naudoju ją kaip skaistalus ar įdegio efektą sukuriančią pudrą. Su plačiu teptuku perbraukiu per iškiliausias vietas - skruostus, smakrą, truputį ant nosytės ir per antakių lankus biggrin.gif Dabar jau įpratau turėt tamsesnę ir šviesesnę pudras, kad galėčiau pamodeliuot veiduką rolleyes.gif

Dėkui;) Nepatyrus su tom kompaktinėm. Vakar būtent taip pati sugalvojau panaudot ir tikrai gal net geriau tamsesnė, nes kai būna veido spalvos (mano labai šviesi oda) tai į lavoną panaši būnu, tada gotę nusibalinusią primenu. biggrin.gif
Atsakyti
O kokia kompaktine pudryte pasiulytumet dideles poras turinciai misriai, linkusiai y berimus odai? g.gif Kuri maziau kemsa? 4u.gif
Kazkaip metus laiko nenaudojau pudru isvis, bet paskutiniu metu matau, kad nebeissiversiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 09 28, 23:02)
O kokia kompaktine pudryte pasiulytumet dideles poras turinciai misriai, linkusiai y berimus odai? g.gif  Kuri maziau kemsa? 4u.gif
Kazkaip metus laiko nenaudojau pudru isvis, bet paskutiniu metu matau, kad nebeissiversiu verysad.gif

As naudoju YSL kompaktine, labai komfortiskai odyte jauciasi, kol kas manau, kad esu atradusi ko man reikia bigsmile.gif Pas mane irgi misri ir poros gana nemazos, bet man labai tinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2008 09 29, 10:44)
As naudoju YSL kompaktine, labai komfortiskai odyte jauciasi, kol kas manau, kad esu atradusi ko man reikia  bigsmile.gif Pas mane irgi misri ir poros gana nemazos, bet man labai tinka  4u.gif

Cia Eclat & Matite? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 09 29, 09:58)
Cia Eclat & Matite? 4u.gif

Taip, sita as naudoju smile.gif
Atsakyti
Kas kas bande ESTEE LAUDER Brilliant Shimmer Powder ? kaip efektas ? bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2008 10 05, 13:57)
Kas kas bande ESTEE LAUDER Brilliant Shimmer Powder  ? kaip efektas ? bigsmile.gif
user posted image

bandziau parduotuveje tai zinok Dior Shimmer alternatyva ax.gif
graziai ant skruostu atrodo
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2008 10 05, 15:18)
bandziau parduotuveje tai zinok Dior Shimmer alternatyva  ax.gif
graziai ant skruostu atrodo

aciu bigsmile.gif taip ir maniau,kad bus kazkas panasaus i Dior'a ax.gif manau dar ir sitos man reikia,tik reikia del spalvos apsispresti biggrin.gif gal atsimeni kokia spalvyte bandei? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2008 10 05, 15:23)
aciu  bigsmile.gif taip ir maniau,kad bus kazkas panasaus i Dior'a  ax.gif manau dar ir sitos man reikia,tik reikia del spalvos apsispresti  biggrin.gif gal atsimeni kokia spalvyte bandei?  blush2.gif

butent sita spalva,ViShy mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas padės apsispręsti g.gif Man reikia kompaktinės pudrytės sausesniai odai. Maskuoti yra nelabai ką, bet norisi gaivaus lygaus veiduko. Renkuosi tarp šių dviejų:
DiorSkin forever
user posted image

ir
Givenchy Matissime absolute mat finish

user posted image

Žinau, kad Givenchy yra riebiai odai, bet viena konsultantė sakė, kad tinka tikrai visoms, o kita, kad geriau Dior.

Abi bandžiau, abi lyg ir neblogai, o pasispręsti negaliu.
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2008 11 09, 11:59)
Žinau, kad Givenchy yra riebiai odai, bet viena konsultantė sakė, kad tinka tikrai visoms, o kita, kad geriau Dior.

siulau pasikliauti tuo kas parasyta ant pakuotes o ne konsultantemis,jei mat finish,tai greiciausiai jei ne iskart,tai po kiek laiko sausins.
pati kazkada paklausius panasaus konsultantes "patarimo" nusipirkau kas netiko.

tad dior siulau jei jau is siu dvieju smile.gif
Atsakyti
sveikos.gal galit pakomentuoti YSL Eclat & Matite pudryte?
ar ji kiek maskuoja?islieka matine?ar nekemsa poru?
aciu smile.gif
Atsakyti