Panos, parekomenduokit kokia gera slapia kompaktine pudra antroj dienos puseje norisi pataisyti makiaza, o su sausa pudra kazkaip kvailai gaunasi
Gana ilgai naudojau Max Factor Creme Puff pudrytę, bet paskutiniu metu man ji visai nebepatinka Gal galit ką pasiūlyti sausai odai?
Laba diena merginos atsiliepkite kas turite GUERLAINo Parure Compact Foundation with Crystal Pearls SPF20
noreciau atsiliepimu
noreciau atsiliepimu
kai reik labaai greit pasidaryt makijaza naudoju MF creme puff kompaktine pudra- tepu su ideta kempinele tiesiai ant sudrekintos odos- idealiai maskuoja ir laikos labai gerai, bet pastebejau kad jeigu oda pasausejus buna, tai si pudra dar labiau dziovina... o jei jau tepu kremine pudra, tai tada makijaza tvirtinu collistar biria permatoma pudra, arba lumene kompaktine baltoj pakuotej- ji irgi permatoma ir suteikianti svytejimo- nors as jo nelabai pastebiu- bet bent jau miltu ant veido jokiu nesimato sita pudryte man ir dienos begyje labai pravercia kai blizgesi reik pamaskuot
O gal kas bandete YSL POUDRE SUR MESURE Semi-Loose Powder Natural Radiance?
QUOTE(Jovita23 @ 2008 06 26, 10:29)
Gal kuri naudojote sia pudra, gundausi nusipirkti, bet nezinau, ar verta
Chanel Irrele Soleil
http://www.kristiana...e_soleil_2005_l
Chanel Irrele Soleil
http://www.kristiana...e_soleil_2005_l
Tikrai verta, turiu ir as, labai faina. Graziai dengiasi, taip veidas svyti
paneles,gal galite rekomenduoti gera kompaktine pudra? naudoju vishy kremine,ji lyg ir turetu suteikti matiskuma,kaip aprasyta,bet po poros valandu veidas pradeda blizgeti,o tai man labai nepatinka.noreciau kokios kompaktines pudrytes,kad nuimt ta blizgejima, kad veidas pasidarytu matinis.
As siuo metu naudoju - Guerlain Parure Compact Foundation with Crystal Pearls SPF 20 - PA++, spalvyte - Rose Delicat 12
Brangoka, bet siaip patenkinta esu sia pudra . Lengvai tepasi, naturaliai atrodo, skaniai kvepia , grazi dezute
Brangoka, bet siaip patenkinta esu sia pudra . Lengvai tepasi, naturaliai atrodo, skaniai kvepia , grazi dezute
Vis dėl to įsigyjau Bourjois kompaktinę. Bet paėmiau tamsiausią spalvą, aišku aš nežinojau, parduotuvėj pasirodė ant pakuotės lipduko normali spalva, dar parašyta "apricot". Bet jau viduj... Tokia tamsoka... Na nebaisiai, bet viso veido tept nelabai galiu. Gal žinot kurias vietas galima būtų patepliot su tokia tamsesne pudra? Gal bent truputį panaudočiau, kad nereiktų išmest... Aišku, visam veidui pirksiu jau naują, šviesesnę...
QUOTE(Elegant @ 2008 09 26, 20:34)
Vis dėl to įsigyjau Bourjois kompaktinę. Bet paėmiau tamsiausią spalvą, aišku aš nežinojau, parduotuvėj pasirodė ant pakuotės lipduko normali spalva, dar parašyta "apricot". Bet jau viduj... Tokia tamsoka... Na nebaisiai, bet viso veido tept nelabai galiu. Gal žinot kurias vietas galima būtų patepliot su tokia tamsesne pudra? Gal bent truputį panaudočiau, kad nereiktų išmest... Aišku, visam veidui pirksiu jau naują, šviesesnę...
Aš kai nusiperku per tamsią, tai naudoju ją kaip skaistalus ar įdegio efektą sukuriančią pudrą. Su plačiu teptuku perbraukiu per iškiliausias vietas - skruostus, smakrą, truputį ant nosytės ir per antakių lankus Dabar jau įpratau turėt tamsesnę ir šviesesnę pudras, kad galėčiau pamodeliuot veiduką