Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie kompaktines pudras

QUOTE(illiusion81 @ 2008 05 12, 20:18)
mergaites, gal zinot koks gamintojas gamina persvieciama(be spalvos) kompaktine pudra ax.gif  nes niekaip nepataikau spalvu, arba per tamsios, arba kaip miltai atrodo blush2.gif
senai(pries kokius 5 metus) naudodavau lorealio tokia staciakampej bronzinej dezutej(veidrodukas nerealus buvo wub.gif ) - tai labai patiko, bet dabar jos neber verysad.gif

as esu turejus MaxFactor kompaktine, persvieciama skaitesi buvo..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 05 12, 22:01)
as esu turejus MaxFactor kompaktine, persvieciama skaitesi buvo..

bet ar ji tikrai persvieciama? as sia savaite maxfactoriaus nusipirkau droge su super akcija uz 14lt kompaktine, bet paemiau ne ta kur "transcluent"ar kaip ten blush2.gif o medium beige- nes si paziurejus man pasirode sviesesne blush2.gif bet kolkas man ji biski per tamsi- reiks vasarai palikt, nors siaip tai dengias labai graziai smile.gif galvoju gal tikrai verta ir ta kita tada paimt blush2.gif bet dezutej tokia tamsi pasirode kad net nezinau- o testeriu nebuvo unsure.gif
Atsakyti
As is kompaktiniu turiu ir sakyciau esu labai patenkinta sia LANCOME pudryte:
PHOTOGENIC ULTRA NATUREL COMPACT
Ši kompaktinė pudra suteikia puikų matinį efektą. Oda spinduliuoja natūralumu visą dieną.
Unikali Touch’Flex™ tekstūra, kurios sudėtyje yra 40% švelninančių aliejų, nesuteikia veidui “sunkumo efekto”. Ji prisitaiko prie Jūsų veido spalvos, suteikia jam spindesio.
· Kompaktinė pudra
· Normaliai/mišriai odai
Ja galima naudoti ir sausa ir dregnu budu, bent taip sake kai pirkau.Tai kai norisi lenvumo-naudoju sausa, o vakariniam makiazui-dregna. wub.gif

Naudoju 03 Beige diaphane spalvyte-labai puikiai prisitaiko prie odos, laikosi visa diena drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija22: 13 gegužės 2008 - 13:16
QUOTE(illiusion81 @ 2008 05 12, 21:13)
bet ar ji tikrai persvieciama? as sia savaite maxfactoriaus nusipirkau droge su super akcija uz 14lt kompaktine, bet paemiau ne ta kur "transcluent"ar kaip ten blush2.gif  o medium beige- nes si paziurejus man pasirode sviesesne blush2.gif  bet kolkas man ji biski per tamsi- reiks vasarai palikt, nors siaip tai dengias labai graziai smile.gif  galvoju gal tikrai verta ir ta kita tada paimt blush2.gif  bet dezutej tokia tamsi pasirode kad net nezinau- o testeriu nebuvo unsure.gif

zinok, kiek prisimenu, tai man atrodo ne visai persvieciama buvo, vistiek spalva suteikdavo g.gif bet seip tai man ji visai patiko
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 05 13, 21:24)
zinok, kiek prisimenu, tai man atrodo ne visai persvieciama buvo, vistiek spalva suteikdavo  g.gif bet seip tai man ji visai patiko

buciau nusipirkus, bet kad siandien jau droguose tik isvis sviesios belike tos pudros doh.gif bet tai jei nera visai permatoma, tai teks paieskot kokios nors kitos biggrin.gif nors tas medium beige, kuo toliau tuo labiau patinka- tik reik prisirengt daug, kad kaklo spalvos nesimatytu lotuliukas.gif kogero teks siai pudrytei palaukt vasaros tongue.gif
o beje, kaip is braskiu pirktu pudru kokybe? ar nera pasenusios?(kaip tusai kai kurie)
Atsakyti
siandien sarmoj mane papudravo su estee lauder AeroMatte Ultralucent presuota pudra- transparent- tipo permatoma pudra- va tokia:
http://www.strawberr...l...26&goChar=E
nu tai gal ir nieko- kazkaip spalva tai gal tikrai prisitaiko prie odos, nemaskuoja tai tikrai nieko smile.gif bet kazkaip ir tokio gaivaus svytejimo man truputi truksta- nezinau- gal pati nesuprantu ko ieskau- siaip tai ir kaina sarmoj doh.gif - 135lt, is braskiu gaunas 80lt, be jokiu nuolaidu smile.gif

o gal zinot kas cia per daiktas? :
http://www.strawberr...l...03&goChar=E
dezute tokia pat kaip ir tos pudros, bet kazkoks tipo "iliuminatorius", gal jis ir suteiktu ta gaivu svytejima? bet nenoriu nieko kas turi matomus blizgucius schmoll.gif
Atsakyti

Gal kuri bandėte Artdeco Silk Touch Compact Powder & Refill? Būtų įdomu sužinoti atsiliepimų mirksiukas.gif

Atsakyti
Atkeliavo ano Mac mineraline pudryte. thumbup.gif Labai patiko,kad ji tokia lengva,gra=iai dengiasi,veidukas toks sveikas atrodo biggrin.gif ,maloni labai thumbup.gif
Atsakyti
Paskutiniu metu džiaugiuosi Clicinque, "Perfectly real compact makeup". Švelni tekstūra, bet tokia šlapesnė nei kitų firmų, su šepetėliu labai gražiai pasidengia. Kolkas geriausia ką esu turėjusi thumbup.gif
Atsakyti
Gal kuri naudojote sia pudra, gundausi nusipirkti, bet nezinau, ar verta
Chanel Irrele Soleil
http://www.kristiana...e_soleil_2005_l
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2008 06 26, 10:29)
Chanel Irrele Soleil

Aš naudoju. Nr. 21. labai patenkinta. Vasarą visą veidą galiu tepti, nors šiaip tai vietoj skaistalų naudoju. Bet turbūt visam gyvenimui užteks. Kasdien nuo naujų metų naudoju ir dar vos vos matos, kad naudota. Greit jaučiu atsibos.
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2008 06 26, 10:29)
Chanel Irrele Soleil

esu turejusi 21 bei 22nr tai patiko... naturaliai atrodo, lengvai dengiasi, suteikia skaistumo... liux ir kaip bronzantas visam veidukui ir kaip skaistalus galima... labai skalsiai naudojasi smile.gif
Atsakyti