QUOTE(v-i-k-a @ 2008 03 23, 20:05)
O as turiu dvi MAC Studio Fix pudrites. Viena C3 o kita N4. Labai geros, tikrai patenkinta jomis.
norejau paklausti kaip tau jos maskuoja ? ir ar ji tiktu sausesnei odytei ?
QUOTE(Triušis Kvanka @ 2008 03 24, 15:37)
norejau paklausti kaip tau jos maskuoja ? ir ar ji tiktu sausesnei odytei ?
Del maskavimo, kadangi neturiu seip problemu dideliu su oda tei man skirstosi ligei ir dengia graziai viena spalva, sakiciau kad maskuoja gerai. O kas liecia sausos odos. Turiu misria, tei tos vietos kur normali, ar net sakiciau truputi reboka, tei gulasi labai gerai. Bet buna kad oda issauseja ir patepi purda, tei sakiciau sausina. Bet manau kad visos kompaktines pudros sausina siek tiek.
nors tik vakar nusipirkau Shiseido Pureness kompaktine pudra riebiai odai, bet jau galiu pasakyt, kad tikrai labai gera pudra.. jau as su ja visa diena, o veidas artodo dar graziai patiko ir kaip dengiasi, taip lengvai, bet veida grazu padaro, veidas toks sveikai matinis, neisryskina veido poru
QUOTE(Palomina @ 2008 04 06, 19:39)
nors tik vakar nusipirkau Shiseido Pureness kompaktine pudra riebiai odai, bet jau galiu pasakyt, kad tikrai labai gera pudra.. jau as su ja visa diena, o veidas artodo dar graziai patiko ir kaip dengiasi, taip lengvai, bet veida grazu padaro, veidas toks sveikai matinis, neisryskina veido poru
kogero ir kainavo nemazai?
ar daug atspalviu?
QUOTE(Maserati @ 2008 04 06, 20:05)
kainavo 101 lt, maniau bus brangesne, nes gi seip kompaktines paprastai buna brangesnes uz kremines.. kiek buvo atspalviu tiesa sakant as net ir nezinau nepastebejau, konsultantei pasakiau kad man reikia sviesios, tai dave viena pabandyt, bet ta buvo per tamsi, tai tada atnese dar sviesesne, kuri man tiko mano pudros nr 20 light beige
QUOTE(Palomina @ 2008 04 06, 19:37)
kainavo 101 lt, maniau bus brangesne, nes gi seip kompaktines paprastai buna brangesnes uz kremines.. kiek buvo atspalviu tiesa sakant as net ir nezinau nepastebejau, konsultantei pasakiau kad man reikia sviesios, tai dave viena pabandyt, bet ta buvo per tamsi, tai tada atnese dar sviesesne, kuri man tiko mano pudros nr 20 light beige
aš irgi tokia nusižiūrėjau, bet va kokia spalva išsirinkt -kankinuosi:
10-lyg tais per šviesi, 30-lyg gal ir per tamsi, o va 20-man pasirodė ružaviausia,o man vat to ir nereikia.
o pasidengusi prie odos spalva prisitaiko? ir 20 - tikrai "ružava"???
QUOTE(fanda @ 2008 04 08, 19:14)
aš irgi tokia nusižiūrėjau, bet va kokia spalva išsirinkt -kankinuosi:
10-lyg tais per šviesi, 30-lyg gal ir per tamsi, o va 20-man pasirodė ružaviausia,o man vat to ir nereikia.
nu tai kad zinok visai ji ne ruzava buciau nepirkus tada, nes man ir taip veidas linkes parausti, tai atrodyciau tragiskai
seip visai normali spalvyte.. uztepus ant veido gal ir prisitaiko nezinau kaip toki reiskini nustatyt na kai pasidazau as ja, tai neatrodau, kad buciau prisipudravus, naturaliai atrodo na aisku as jos daug ir netepu - is pradziu pasitepu kremu su spalva, kuris pakankamai gerai islygina veido spalva, o tada su TBS sepeciu pasipudruoju, kad veidas matiskesnis butu
QUOTE(Oliukė @ 2008 04 09, 14:40)
Kaip jums šita GIVENCHY Prisme again ! FACE POWDER COMPACT ...gundausi,nes galiu įsigyt pigiau
Jau turiu šita gėrį....
Jau turiu šita gėrį....
niu niu ... tai pasakok nepalik cia musu sugundytu ... as braskytese ziurejau, bet ten atspalviai tokie nekokie ... Man labai patinka toks sepetelis
Papildyta:
Paziurejau braskytese yra spalvyciu, Oliuke tavoji kokia? man palankiausia pasirode lyg 02 Chic White
QUOTE(PUka @ 2008 04 09, 22:28)
niu niu ... tai pasakok nepalik cia musu sugundytu ... as braskytese ziurejau, bet ten atspalviai tokie nekokie ... Man labai patinka toks sepetelis
Papildyta:
Paziurejau braskytese yra spalvyciu, Oliuke tavoji kokia? man palankiausia pasirode lyg 02 Chic White
Papildyta:
Pas mane 02 Chic White ...Niu man ji patinka,nes islygina veiduka,jis toks silkinis darosi,naturaliai atrodo,veidukas neblizga
Ka galit rekomenduot panasaus i YSL Poudre Compacte Matt & Radian
mergaites, gal zinot koks gamintojas gamina persvieciama(be spalvos) kompaktine pudra nes niekaip nepataikau spalvu, arba per tamsios, arba kaip miltai atrodo
senai(pries kokius 5 metus) naudodavau lorealio tokia staciakampej bronzinej dezutej(veidrodukas nerealus buvo ) - tai labai patiko, bet dabar jos neber
senai(pries kokius 5 metus) naudodavau lorealio tokia staciakampej bronzinej dezutej(veidrodukas nerealus buvo ) - tai labai patiko, bet dabar jos neber