Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie kompaktines pudras

O as turiu dvi MAC Studio Fix pudrites. Viena C3 o kita N4. Labai geros, tikrai patenkinta jomis.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 03 23, 20:05)
O as turiu dvi MAC Studio Fix pudrites. Viena C3 o kita N4. Labai geros, tikrai patenkinta  jomis.

norejau paklausti kaip tau jos maskuoja ? ir ar ji tiktu sausesnei odytei ?
Atsakyti
QUOTE(Triušis Kvanka @ 2008 03 24, 15:37)
norejau paklausti kaip tau jos maskuoja ? ir ar ji tiktu  sausesnei odytei ?

Del maskavimo, kadangi neturiu seip problemu dideliu su oda tei man skirstosi ligei ir dengia graziai viena spalva, sakiciau kad maskuoja gerai. O kas liecia sausos odos. Turiu misria, tei tos vietos kur normali, ar net sakiciau truputi reboka, tei gulasi labai gerai. Bet buna kad oda issauseja ir patepi purda, tei sakiciau sausina. Bet manau kad visos kompaktines pudros sausina siek tiek.
Atsakyti
nors tik vakar nusipirkau Shiseido Pureness kompaktine pudra riebiai odai, bet jau galiu pasakyt, kad tikrai labai gera pudra.. jau as su ja visa diena, o veidas artodo dar graziai smile.gif patiko ir kaip dengiasi, taip lengvai, bet veida grazu padaro, veidas toks sveikai matinis, neisryskina veido poru thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 04 06, 19:39)
nors tik vakar nusipirkau Shiseido Pureness kompaktine pudra riebiai odai, bet jau galiu pasakyt, kad tikrai labai gera pudra.. jau as su ja visa diena, o veidas artodo dar graziai  smile.gif  patiko ir kaip dengiasi, taip lengvai, bet veida grazu padaro, veidas toks sveikai matinis, neisryskina veido poru  thumbup.gif

kogero ir kainavo nemazai?smile.gif
ar daug atspalviu?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 04 06, 20:05)
kogero ir kainavo nemazai?smile.gif
ar daug atspalviu?

kainavo 101 lt, maniau bus brangesne, nes gi seip kompaktines paprastai buna brangesnes uz kremines.. kiek buvo atspalviu tiesa sakant as net ir nezinau blush2.gif nepastebejau, konsultantei pasakiau kad man reikia sviesios, tai dave viena pabandyt, bet ta buvo per tamsi, tai tada atnese dar sviesesne, kuri man tiko thumbup.gif mano pudros nr 20 light beige
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 04 06, 19:37)
kainavo 101 lt, maniau bus brangesne, nes gi seip kompaktines paprastai buna brangesnes uz kremines.. kiek buvo atspalviu tiesa sakant as net ir nezinau  blush2.gif  nepastebejau, konsultantei pasakiau kad man reikia sviesios, tai dave viena pabandyt, bet ta buvo per tamsi, tai tada atnese dar sviesesne, kuri man tiko  thumbup.gif  mano pudros nr 20 light beige

aš irgi tokia nusižiūrėjau, bet va kokia spalva išsirinkt doh.gif -kankinuosi:
10-lyg tais per šviesi, 30-lyg gal ir per tamsi, o va 20-man pasirodė ružaviausia,o man vat to ir nereikia.
o pasidengusi prie odos spalva prisitaiko? ir 20 - tikrai "ružava"???
Atsakyti
QUOTE(fanda @ 2008 04 08, 19:14)
aš irgi tokia nusižiūrėjau, bet va kokia spalva išsirinkt doh.gif -kankinuosi:
10-lyg tais per šviesi, 30-lyg gal ir per tamsi, o va 20-man pasirodė ružaviausia,o man vat to ir nereikia.
o pasidengusi prie odos spalva prisitaiko? ir 20 - tikrai "ružava"???

nu tai kad zinok visai ji ne ruzava g.gif buciau nepirkus tada, nes man ir taip veidas linkes parausti, tai atrodyciau tragiskai biggrin.gif
seip visai normali spalvyte.. uztepus ant veido gal ir prisitaiko blush2.gif nezinau kaip toki reiskini nustatyt lotuliukas.gif na kai pasidazau as ja, tai neatrodau, kad buciau prisipudravus, naturaliai atrodo smile.gif na aisku as jos daug ir netepu - is pradziu pasitepu kremu su spalva, kuris pakankamai gerai islygina veido spalva, o tada su TBS sepeciu pasipudruoju, kad veidas matiskesnis butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 04 09, 14:40)
Kaip jums šita GIVENCHY Prisme again ! FACE POWDER COMPACT  ...gundausi,nes galiu įsigyt pigiau blush2.gif
user posted image
Jau turiu šita gėrį.... wub.gif

niu niu ... tai pasakok nepalik cia musu sugundytu doh.gif ... as braskytese ziurejau, bet ten atspalviai tokie nekokie unsure.gif ... Man labai patinka toks sepetelis thumbup.gif
Papildyta:
Paziurejau braskytese yra spalvyciu, Oliuke tavoji kokia? man palankiausia pasirode lyg 02 Chic White g.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2008 04 09, 22:28)
niu niu ... tai pasakok nepalik cia musu sugundytu  doh.gif  ... as braskytese ziurejau, bet ten atspalviai tokie nekokie  unsure.gif  ... Man labai patinka toks sepetelis  thumbup.gif
Papildyta:
Paziurejau braskytese yra spalvyciu, Oliuke tavoji kokia? man palankiausia pasirode lyg 02 Chic White  g.gif

Pas mane 02 Chic White wub.gif ...Niu man ji patinka,nes islygina veiduka,jis toks silkinis darosi,naturaliai atrodo,veidukas neblizga thumbup.gif
Atsakyti
Ka galit rekomenduot panasaus i YSL Poudre Compacte Matt & Radian bigsmile.gif
Atsakyti
mergaites, gal zinot koks gamintojas gamina persvieciama(be spalvos) kompaktine pudra ax.gif nes niekaip nepataikau spalvu, arba per tamsios, arba kaip miltai atrodo blush2.gif
senai(pries kokius 5 metus) naudodavau lorealio tokia staciakampej bronzinej dezutej(veidrodukas nerealus buvo wub.gif ) - tai labai patiko, bet dabar jos neber verysad.gif
Atsakyti