Patarkite, kokia kompaktine pudra pasirinkti misriai/riebiai odai? Reikalinga uztvirtinimui skystos, nors galvoju apie ta varianta kompaktine-kremine, nes ne visada tepu skysta, o ant greitos rankos reiktu kazko kas truputis brukstelt ir uzmaskuoti.. skysta naudoju chanel vitalumiere aqua..kazkaip turejau essence, bet pastoviai subyredavo ji man vos pradejus naudoti, ta prasme pakuote laaabai nepraktiska ir nepatogi, ir buvau paemusi bourjois, bet ji man netinka, lenda blizgezys, nors pasitepus tik chanel npudra nelysdavo..aciu uz patarimus..
QUOTE(patrakusi @ 2013 04 11, 10:27)
Patarkite, kokia kompaktine pudra pasirinkti misriai/riebiai odai? Reikalinga uztvirtinimui skystos, nors galvoju apie ta varianta kompaktine-kremine, nes ne visada tepu skysta, o ant greitos rankos reiktu kazko kas truputis brukstelt ir uzmaskuoti.. skysta naudoju chanel vitalumiere aqua..kazkaip turejau essence, bet pastoviai subyredavo ji man vos pradejus naudoti, ta prasme pakuote laaabai nepraktiska ir nepatogi, ir buvau paemusi bourjois, bet ji man netinka, lenda blizgezys, nors pasitepus tik chanel npudra nelysdavo..aciu uz patarimus..
Mno riebiai misriai odai tiko Clinique Almost powder
http://www.douglas.l...-makeup-spf-15/
ir dar visai neblogai maskavo ir laikesi Dior Forever
Patarkit sausaodei kokią gerą kompaktinę pudrą Dėkui už patarimus
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 04 18, 18:19)
Nu vaa, na man skysta pudra "per rimta" atrodo, kadangi pudros išvis nesitepu, tai noriu kompaktinės
Sveiki, siulyciau atkreipti demesi i dvi bent jau man nuotabiai tikusias kompaktines pudra. Pigesne - Kanebo sensai Total finish (ne Matt !) ir Guerlain Parure Gold. Pastaroji yra is serijos "kazkas visai kitokio" nei iki siol naudotos. Abi nesausina odos
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 04 20, 11:12)
Ai nu guerlain, kaip studentei, biškelį per brangu , eisiu Kanebo jūsų pasiūlytą žiūrinėtis
Tikiuosi busit patenkinta parasykit, kai ismeginsit ! o jei esat dar ir studente, tai Parure Gold gal ir ne Jums, nes ji labiau brandesnio amziaus moterims.
QUOTE(Upe7 @ 2013 04 20, 13:50)
Tikiuosi busit patenkinta parasykit, kai ismeginsit ! o jei esat dar ir studente, tai Parure Gold gal ir ne Jums, nes ji labiau brandesnio amziaus moterims.
o kuom jum si guerlain pudra taip patiko? kaip jos maskavimas, ar blizgesiuka sulaiko nors kiek?
QUOTE(Lėjaaa @ 2013 04 21, 23:59)
o kuom jum si guerlain pudra taip patiko? kaip jos maskavimas, ar blizgesiuka sulaiko nors kiek?
Na, labai rizikinga kalbeti apie produkta, kuris paciai labai patiko ir tiko, nes nebutinai taip bus kitiems, bet:
1. Manau, kad si pudra pirmiausia yra skirta brandziai odai, kuria ir turiu plius ji misri - T zona linkusi i riebuma, o va visa kita sausa. Iskaitant, kad su metais tas sausumas tik stipreja, tai suprantama, kad reikalavimai kosmetikai tik auga
2. Si pudra kaip nei viena iki siol tureta LABAI gerai susitvarko su paakiu raukslelemis ir nesausina odos (na sioje vietoje dar ishskirciau Kanebo Total finish). Net gi atvirksciai, tos rauksleles zymiai susvelneja, o veidas tampa nei per daug matinis, nei blizgus.
3. Matiskuma man laiko 3-4 val., veliau pagal nuotaika arba bruksteliu lengvai ta pacia pudra dar karteli, arba jei nenoriu nieko ant veido papildomai krauti blizgesi salinu tam skirtomis servetelemis, arba truputi papudruoju Givenshy Le Prisme Mat Nr. 83 Peach Plumetis, nes ji lengvesne nei Guerlain Parure Gold. Sioje vietoje noriu pabrezti, kad dekoratyvine kosmetika naudoju pagal principa "maziau reiskia geriau" ir visom priemonemis stengiuosi vengti klouno kaukes. Na o tobulas maskavimas manau buna tik su fotoshopu, todel zavus netobulumai naudojant kosmetika man siejasi su naturalumu. Juk ne kauke siekiame sukurti ant veido, o susvelninti trukumus. Isimtis nebent ejimas i scena ar proginis vakarinis makiazas
4. Stipresniam dengimui tinka prie pudros prideta geros kokybes kempinele, o jei norisi kazko lengvesio - naudoju kitos pudros sepeteli. Is esmes sia pudra priskirciau prie vidutinio ir didesnio maskavimo.
5. Ilgiau ir svieziau pudra ishsilaiko jei pries tai panaudoju primeri. Mano megstami Clarins (raudoname indelyje) arba MK for ever HD Definition Microperfecting Primer, kuris gerai drekina oda.
6. Parure Gold megstamos spalvos, kurios idealiai tinka yra: vasarai Nr.02 Beige Clair, ziemai Nr.01 Beige Pale. Abu atspalviai neutralus - nei "ruzavi" nei geltoni. Tokie smelio spalvos.
7. Pirkdama produkta VISUOMET PIRMIAUSIAI vertinu paties produkto kokybe ir niekuomet a priori neatmetu mass marketo kosmetikos. Bet si pudra turi dar viena neabejotina privaluma - tai pudrines dizainas. Patogus, nepaprastai grazus, su dideliu veidrodeliu. Malonus priedas prie ir taip jau gero produkto.
8. Man si pudra trukumu neturi ishskyrus viena - kaina. Tai brangiausia kompaktine pudra is mano iki siol turetu. Bet siuo atveju turiu sau pripazinti, kad kaina atitinka kokybe. Taip jau sutapo
Butu labai malonu isgirsti ir kitu moteru nuomones.
Žodžiu, labai gaila, bet Kanebo neturėjo būtent tos, tai nusipirkau Clinique kažkokią (tikslai Clinique superpowder double face powder) kol kas labai smagiai dengiasi, nesimato, kad tepta kažkas ir spalvą atitaikiau
Gal kuri bandete chanel les beiges? baigiasi meteoritai, nenoriu vien matines pudros, gal verta sia isbandyti?
QUOTE(ngute @ 2013 05 14, 22:24)
Gal kuri bandete chanel les beiges? baigiasi meteoritai, nenoriu vien matines pudros, gal verta sia isbandyti?
Vaiksciojau ratais aplink sia pudra beveik pora savaiciu vis patestuodamas, bet vakar nusprendziau galutinai, kad ji tik mados dalykas ir ne man. Padengimo kaip ir jokio, tai tiktu nebent idealia oda turinciai moteriai del smagumo na gal dar kosmetikos kolekcionierems, bet praktine jos paskirtimi kazkaip stipriai suabejojau, net to sveiko svytejimo man kazkaip nepavyko ant saves iziureti. As visa laika testavau #20.
Jei nenorite matines pudros ir jums patinka labai lengvas pudros efektas geriau siulyciau atkreipti demesi i Givenchy Croisiere Healthy Glow Powder Nr01 Premiere Croisiere.
QUOTE(Upe7 @ 2013 05 19, 09:47)
Vaiksciojau ratais aplink sia pudra beveik pora savaiciu vis patestuodamas, bet vakar nusprendziau galutinai, kad ji tik mados dalykas ir ne man. Padengimo kaip ir jokio, tai tiktu nebent idealia oda turinciai moteriai del smagumo na gal dar kosmetikos kolekcionierems, bet praktine jos paskirtimi kazkaip stipriai suabejojau, net to sveiko svytejimo man kazkaip nepavyko ant saves iziureti. As visa laika testavau #20.
Jei nenorite matines pudros ir jums patinka labai lengvas pudros efektas geriau siulyciau atkreipti demesi i Givenchy Croisiere Healthy Glow Powder Nr01 Premiere Croisiere.
Pasirinkau poudre universelle vietoje sitos, ir labai patenkinta, daro to ko reikia, duoda gera "uzbaigima" ir jei pradeda blizgeti veidas po ilgo laiko (kremine naudoju prerfection lumiere), labai gerai panaikina, bet neduoda kaukes matinio efekto, ir 15 gramu pudros, kas man atrodo yra tikrai nemazas kiekis.
QUOTE(WeGa @ 2013 03 30, 10:34)
Naudoju antra vasara, esu ja labai patenkinta!!