Gal kas galėtų pakomentuoti Clinique Stay Matte kompaktinę pudrą? Štai šią: http://1.bp.blogspot...0/0clinique.jpg
QUOTE(godsister @ 2012 07 23, 20:10)
Sveikos, ieskau kompaktines pudros, riebiai odai,kad kiek galima suteiktu matiskumo. Gal galetumete patarti kokia pudryte putu tinkamiausia?
Riebiai odai rekomenduojama biri pudra labiau.
QUOTE(Estela_ @ 2012 07 25, 21:49)
Nusipirkau šiandien po pigiajai Lumene Matte Harmony, nes jau kažkaip pora dienų be pudros rankinėj- negerai, vis kokį blizgesį pakoreguot reikia ar pamaskuot ekstryminiu atveju.. Mano oda sausa\mišri, daug problemų su blizgesiu neturiu.
Tai labai labai fainuolė pudrytė, tokia lyg ir kremą šiek tiek primena, žodžiu nėra visai lengvutė, pamaskuoja
Niekuo turėtoms Clinique, Givenchy ir Chanel nenusileidžia.. nutariau nebemokėt už vardą
Tai labai labai fainuolė pudrytė, tokia lyg ir kremą šiek tiek primena, žodžiu nėra visai lengvutė, pamaskuoja
Niekuo turėtoms Clinique, Givenchy ir Chanel nenusileidžia.. nutariau nebemokėt už vardą
Man tai ji didelis s... nemaskuojanti ji.
QUOTE(BlackSwan @ 2012 08 08, 11:22)
Gal kas galėtų pakomentuoti Clinique Stay Matte kompaktinę pudrą?
as naudoju, jau antra pakuote baiginejasi. Siaip patinka, graziai dengia (tepu paprastai su sepeteliu), tik nelaiko ilgai to matiskumo - nors as dar apskritai neradau, kas man ilgiau nei pora valandu islaikytu. Siaip beveik kasdien ja rankinuke tampausi, kad pasipudruot dienos begy, kaip kasdien tai man ji gal Clinique temoj dar yra kokiu kitu atsiliepimu apie ja .Bet dabar noriu i jos vieta kazka naujo isbandyt, tik dar nezinau ka..gal MUFE..
prie pabaigos eina mano Bourjois Eclat mineral presuota pudra, blizgesi nuima,islaiko matiskuma kelias val, bet mano riebi oda ir abejoju ar kokia isvis galetu ilgiau islaikyt,nieko pakoreguoji ir toliau pora val su matine oda vaikstai ant veido nesijaucia,nebrangi,turi labai smulkiu vos pastebimu blizguciu kai is labai arti ziuri,tai manau fotografuojant pvz gali suteikt blizgejimo efekta tik spalva nelabai tinkancia nusipirkau, 05 dore tamsiausia,bet ji biski i persikine.o reiktu i geltonuma.. dabaigsiu ja kaip nors ir noriu kokia nors biria isbandyt, galvoju apie manhattan, kainuoja ~30lt, bet tik 2 atspalvius turi ir jie labai sviesus, ir gyvates neturi testerio nei kosmadoj nei eurokose .
QUOTE(pienas @ 2012 08 09, 09:35)
Man tai ji didelis s... nemaskuojanti ji.
Aš ne vieną ją naudoju ant veido, o tik tąsausi rankinėj matiškumui suteikti.
Prieš tai dažausi kremine pudra.
Merginos, patarkit kokia kompaktine pudra sausokai odai..
noriu kremine uzfiksuoti..siuo metu pati turiu Shiseido Perfect Smoothing Compact Foundation, tai tikrai ji man labai patinka, bet atspalviai jos man vizgi netinka..mano oda sviesi, tokia sakyciau i ruzavuma, o sios pudros turiu spalvyte I20 (sviesiausia LT), tai vizgi per daug ji gelsva, tai jei ne spalva pirkciau ir dar karta sia, nes sausokai odai taikrai si nebloga..
va si:
nors siustis galeciau, matau dar yra
O20-natural light ochre
B20-natural light beige
I20-natural light ivory (manoji)
sakykite pagal pavadinimus is ius spalvu gal kuri butu maziau gelsva nei I20
noriu kremine uzfiksuoti..siuo metu pati turiu Shiseido Perfect Smoothing Compact Foundation, tai tikrai ji man labai patinka, bet atspalviai jos man vizgi netinka..mano oda sviesi, tokia sakyciau i ruzavuma, o sios pudros turiu spalvyte I20 (sviesiausia LT), tai vizgi per daug ji gelsva, tai jei ne spalva pirkciau ir dar karta sia, nes sausokai odai taikrai si nebloga..
va si:
O20-natural light ochre
B20-natural light beige
QUOTE(Purpurine @ 2012 09 26, 10:13)
Merginos, patarkit kokia kompaktine pudra sausokai odai..
va si:
O20-natural light ochre
B20-natural light beige
va si:
O20-natural light ochre
B20-natural light beige
iš kur ją siunčiatės? Aš ją buvau gavusi dovanų, tai mano mišriai, spuoguotai odai patiko, ir tikrai gerai maskavo, imčiau dar kartą ją? O gal yra pigesnė alternatyva?
QUOTE(Laukinė prerija @ 2012 10 01, 17:59)
iš kur ją siunčiatės? Aš ją buvau gavusi dovanų, tai mano mišriai, spuoguotai odai patiko, ir tikrai gerai maskavo, imčiau dar kartą ją? O gal yra pigesnė alternatyva?
As jos nesisiunciau, o cia buvau pirkusi..bet man atspalvis kiek jos per gelonas, tai va ziuriu kitur yra daugiau spalvu pasirinkimo, tai jei kas pasakytu, ar butu is tu spalvu kas ne i geltonuma, tai bandyciau ieskotis is kur siustis..
Gal yra naudojanciu YSL POUDRE COMPACTE ÉCLAT ET MATITE - Matt & Radiant Pressed Powder? Domina atsiliepimai
QUOTE(-Jzh- @ 2012 10 14, 18:13)
Gal yra naudojanciu YSL POUDRE COMPACTE ÉCLAT ET MATITE - Matt & Radiant Pressed Powder? Domina atsiliepimai
turejau sia pudra, man nepatiko.tikrai neverta savo kainos, daugiau uztepus veidas atrodo sunkus, tos pakrautas, tepdavau kap uzbaigimui, kad suteiktu matini efekta, sio taip pat deja ji neispildo, po kokiu man 2 val pramusdavo blizgesys.siaip ne taip suzulinau.nekartosiu.man patinka, kai veidas svelnus toks aksominis matinis, bet ne visai, su sia pudryte deja, to nebuvo.