merginos,gal pasiulytumet kokia tikrai gera kompaktine,kad uztvirtintu makiaza,atrodytu naturaliai,nekimstu poru,taciau ir pamaskuotu??kaina kazkur iki 60lt ir kad nereiketu siustis
Visada buvau nusistačiusi prieš kompaktines pudras, bet dabar pagalvojau apie ją, kaip makiažo užbaigimo priemonę po skystos pudros, ką patartumėt sausai odai, kad sausi ploteliai neišlįstų?
QUOTE(jūros_akmenėlis @ 2012 01 02, 18:29)
Sveikos, gal kas bandėte šią pudrą? Bourjois eclat mineral presuota pudra čia kokie atsiliepimai?
Ir dar klausimėlis, ar visada kompaktinę pudruojat ant kreminės pudros, ar tiesiai ant odos?
Ir dar klausimėlis, ar visada kompaktinę pudruojat ant kreminės pudros, ar tiesiai ant odos?
Labai nebloga, yra nemažas spalvų pasirinkimas, maskuoja kažkiek, bet tikrai nedaug, man tepant kaip užbaigimui ant kreminės buvo gera, tik spalvą ne visai tokią buvau pataikius: 03 man per daug rausva, o 02 Vanille labai graži spalvytė šviesiaodėms
Sausiaodės kaip aš, manau visada tepa kompaktinę ar birią pudrą tik ant kreminės, kitaip odą traukia. Jei turit riebesnę odą, galit naudoti ir vieną, čia jau kaip kam patinka.
Labai patinka Chanel Teint Innocence compact- ji visada su manimi, pasinaudoju ne taip ir daznai, kaip gali pasirodyti, bet turedama ja rankinej visada zinau kad pasitaisysiu makiaza bet kokiu atveju
Tai yra kaip kreminė bet kartu ir kaip kompaktine viename, labiau visgi kaip kremine, labai graziai pamaskuoja, o norint galima tik su kempinele palietus nuimti blizgesi ir daug jos netepti.
Mano oda sausa ir man ji laabai patinka.
Tai yra kaip kreminė bet kartu ir kaip kompaktine viename, labiau visgi kaip kremine, labai graziai pamaskuoja, o norint galima tik su kempinele palietus nuimti blizgesi ir daug jos netepti.
Mano oda sausa ir man ji laabai patinka.
kokie jusu nr. Givenchy matissime pudros
Vakar gavau Guerlain Parure Gold kompaktinę pudrą. Na, šiandien neatsižiūriu į save veidrodyje. Ji nematinė, švyti nerealiai, veidas visiškai nesausėja, atrodo natūraliai ir kartu labai gražiai.
Turėjau Guerlain parure pudrą su perlų kristalais. Ji irgi švytinti, jos paviršiuje matėsi balti blizgučiai, nes ji su perlų mikrokristalais. bet visgi ši su auksu to švytėjimo turi daug daugiau. Tad jau baigiau brangiai kainavusias paieškas ir tikrai ilgam pasilieku prie Guerlain Parure Gold kosmetikos. Ji man pati geriausia (esu bandžiusi dior, smashbox, lancome, la prairie, chanel).
Turėjau Guerlain parure pudrą su perlų kristalais. Ji irgi švytinti, jos paviršiuje matėsi balti blizgučiai, nes ji su perlų mikrokristalais. bet visgi ši su auksu to švytėjimo turi daug daugiau. Tad jau baigiau brangiai kainavusias paieškas ir tikrai ilgam pasilieku prie Guerlain Parure Gold kosmetikos. Ji man pati geriausia (esu bandžiusi dior, smashbox, lancome, la prairie, chanel).
Kokie atsiliepimai apie Clinique Almost Powder Makeup SPF 15?
QUOTE(jurguze @ 2012 07 23, 09:20)
Kokie atsiliepimai apie Clinique Almost Powder Makeup SPF 15?
Labai smagi, tikrai pamaskuojanti kompaktinė pudrytė, įpakavimas šiek tiek nepatogus, kol tą šepėtėlį paimu, tada dar atversti pudrą reikia,
Tokia mano:
Pati nešiojimuisi rankinėje kaip tik dabar ieškausi kompaktinio varianto, kad būtų pamaskuojanti ir turėtų didelį veidrodį, nes Clinique man buvo per smulkus ir pakuotė su šepetėliu nepatogi
QUOTE(Estela_ @ 2012 07 23, 13:53)
Labai smagi, tikrai pamaskuojanti kompaktinė pudrytė, įpakavimas šiek tiek nepatogus, kol tą šepėtėlį paimu, tada dar atversti pudrą reikia,
Tokia mano:
Tokia mano:
Jūsų gal senesnio leidimo? Nes kiek žiūrėjau, įpakavimas kitoks ir su kempinėle
QUOTE(jurguze @ 2012 07 23, 14:31)
Taip , Sarmoj man leido rinktis kurios noriu, bet pati pardavėja pasakė kad senąjame įpakavime ar ne 3g didesnė pakuotė Šiaip naujoji tikrai matyt patogesnė, nors veidrodėis man vistiek mažokas
Sveikos, ieskau kompaktines pudros, riebiai odai,kad kiek galima suteiktu matiskumo. Gal galetumete patarti kokia pudryte putu tinkamiausia?
Nusipirkau šiandien po pigiajai Lumene Matte Harmony, nes jau kažkaip pora dienų be pudros rankinėj- negerai, vis kokį blizgesį pakoreguot reikia ar pamaskuot ekstryminiu atveju.. Mano oda sausa\mišri, daug problemų su blizgesiu neturiu.
Tai labai labai fainuolė pudrytė, tokia lyg ir kremą šiek tiek primena, žodžiu nėra visai lengvutė, pamaskuoja
Niekuo turėtoms Clinique, Givenchy ir Chanel nenusileidžia.. nutariau nebemokėt už vardą
Tai labai labai fainuolė pudrytė, tokia lyg ir kremą šiek tiek primena, žodžiu nėra visai lengvutė, pamaskuoja
Niekuo turėtoms Clinique, Givenchy ir Chanel nenusileidžia.. nutariau nebemokėt už vardą