Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie kompaktines pudras

QUOTE(Flos @ 2011 08 08, 19:59)
Pagal idėją šviesesnė, paprašiau, kad draugas iš UK parvežtų, tai nupirko šiandien, tik nežinau ką  lotuliukas.gif Sakė labai maža dėžutė, kad tik kokių šešėlių nebūtų paėmęs  lotuliukas.gif   
O 03 spalvą Kauno Akro Kristutėj bandžiau.

nu geras biggrin.gif aš bent kai klaipėdos akropolio kristėj žiūrėjau, tai lygtai 04 buvo šviesiausia, o gal nepastebėjau doh.gif reiks eit pasižiūrėt. o dėžutė tai tikrai mažytė, man irgi keista buvo, nes buvau įpratus prie didesnių biggrin.gif

nusipirkau ir aš 03 numeriuką prisme foundation. nu ir niekaip nesupratau kaip aš galėjau praeitą kart nusipirkt tamsesnę biggrin.gif doh.gif šitos spalva daug geresnė thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas naudoja Clinique Stay Matte? Įdomu ji nepadaro veido negyvo? g.gif Ir neatrodo kaip miltuotas?
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 08 13, 16:34)
nusipirkau ir aš 03 numeriuką prisme foundation. nu ir niekaip nesupratau kaip aš galėjau praeitą kart nusipirkt tamsesnę biggrin.gif  doh.gif  šitos spalva daug geresnė  thumbup.gif

Mane jau irgi pasiekė pudrytė. Tik pasimečiau, nes pasirodo yra Givenchy la prisme again ir Le prisme visage - mat. Aš buvau žiūrėjus La prisme again beige contour (03) spalvą, o parvežė Le prisme visage mat, beige mousseline (84). Spalva tokia pat wink.gif Nežinau kuris leidimas naujesnis.. Bet Kaune Akro Kristė turi La prisme again, o Megos - Le prisme visage mat smile.gif

O dabar apie pudrą - dabar vasarą mano oda labai riebaluojasi, todėl ir puoliau ieškoti kompaktinės pudros. Skaidrios nenorėjau, nes dar sulyginti veido spalvą norisi. Ir neprašoviau - ta spalvytė tokia į šviesumą, dabar ant kiek įdegusio veido per šviesi jeigu daugiau mozoti, o švelniai perbraukus kaip tik. Pakuotė labai patogi, kompaktiška, man pridėtas šepetėlis patogus, nors dar net nebandžiau pasipudruoti su turimu apvaliu šepetėliu.
Pudrytė nepalieka jokių miltų, pudros nė pėdsako, o oda barchatinė, gyva. 2 kvadratukai yra matiniai, kiti 2 - turi lengvo švytėjimo - duoda gražų gaivumą. Porų nekemša ir neišryškina, tik talkas sudėtyje man įtartinas, gal ilgiau pasipudravus pasimatys ir kimšimas. Tiesa, matinė oda neišlieka visą dieną, bet kai atvės, man ji bus puiki, nes oda pargrįš į protą, o ir nubalus man spalva bus tiesiog ideali. Vienu žodžiu aš ja labai patenkinta thumbup.gif user posted image
Atsakyti
Ar givenchy maquimatt ir matissime yra ta pati pudra ar atskiros?
Prasiau vakar kristianoj maquimatt, tai konsultante man rode matissime,tik po to atkreipiau demesi i pavadinima g.gif Nepirkau, bet supainiojo biggrin.gif

Bandziau issirinkti kompaktine uzbaigiamaja pudra, kuria galeciau kartais ir siaip viena panaudoti, rode chanel, dior - sios nepatiko, perdaug miltines, givenchy graziau atrodo, lyg istirpsta ant odos.
Atsakyti
Ar si Maybelline
Dream Mattehttp://www.ulta.com/...0028#sku2147528 ir sios pudros yra ta pati http://www.google.lt...d...276&bih=728 ?

Pakuotes lyg ir skiriasi g.gif
Atsakyti
Man atrodo skirtingos, mano matisime.
Atsakyti
Sveiki, gal kas gali pakomentuoti kompaktine pudra CHANEL VITALUMIÈRE? ar ji tiktu sausai odai? pinigeliai tikrai nemazi o konsultante vis ja gyre ax.gif arba gal yra kita alternatyva pudrytei kuri netrauktu ir nesausintu odos? kremine naudoju guerlain parure aqua, tikrai gera, bet nelaiko visa diena doh.gif Prasau padekit
Atsakyti
QUOTE(Ernesta23 @ 2011 09 01, 16:09)
Sveiki, gal kas gali pakomentuoti kompaktine pudra CHANEL VITALUMIÈRE? ar ji tiktu sausai odai? pinigeliai tikrai nemazi o konsultante vis ja gyre  ax.gif  arba gal yra kita alternatyva pudrytei kuri netrauktu ir nesausintu odos? kremine naudoju guerlain parure aqua, tikrai gera, bet nelaiko visa diena  doh.gif  Prasau padekit

pamirsau pridurti kad douglase ziurejau butent VITALUMIÈRE AQUA, o dabar internete radau ir Vitalumiére Eclat Compact blink.gif
Atsakyti
gal kam teko susidurt su GIVENCHY prisme foundation kompaktine? tuomet gal numanot kokios kitos pudros būtų panašus efektas? nes šiaip su prisme viskas kaip ir gerai, tik tiek, kad man labai jau nepatinka tos keturios skirtingos spalvos, norėčiau vientisos, bet panašaus efekto
Atsakyti
QUOTE(Ernesta23 @ 2011 09 01, 15:09)
Sveiki, gal kas gali pakomentuoti kompaktine pudra CHANEL VITALUMIÈRE? ar ji tiktu sausai odai? pinigeliai tikrai nemazi o konsultante vis ja gyre  ax.gif  arba gal yra kita alternatyva pudrytei kuri netrauktu ir nesausintu odos? kremine naudoju guerlain parure aqua, tikrai gera, bet nelaiko visa diena  doh.gif  Prasau padekit

Aš naudoju Chanel Vitalumiere ir esu labai patenkinta. Man ji visai nesausina odos, sulygina odelės paviršių, nesimato išsiplėtusių porų, paskaistėja veidas.Kitos pudros skruostų zoną sausina, o ši-ne. Ir puikiai laikosi visą dieną, ypač tokiu metų laiku.Tačiau kaina tai taip g.gif , na bet gal verta? smile.gif
Atsakyti
Paskutinis pirkinys MAKE UP FOR EVER DUO MAT kompaktine pudra tikrai viena geriausiu, kurias es turejus. zymiai geresne uz clinique ar estee lauder double wear light kompaktine. make up for ever ilgiau islaiko matiskuma thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas bandėte šią pudrą?
Bourjois Eclat mineral presuota pudra
čia smile.gif kokie atsiliepimai?
Ir dar klausimėlis, ar visada kompaktinę pudruojat ant kreminės pudros, ar tiesiai ant odos? 4u.gif
Atsakyti