QUOTE(venus*from*mars @ 2011 08 13, 16:34)
nusipirkau ir aš 03 numeriuką prisme foundation. nu ir niekaip nesupratau kaip aš galėjau praeitą kart nusipirkt tamsesnę
šitos spalva daug geresnė
Mane jau irgi pasiekė pudrytė. Tik pasimečiau, nes pasirodo yra Givenchy la prisme again ir Le prisme visage - mat. Aš buvau žiūrėjus La prisme again beige contour (03) spalvą, o parvežė Le prisme visage mat, beige mousseline (84). Spalva tokia pat
Nežinau kuris leidimas naujesnis.. Bet Kaune Akro Kristė turi La prisme again, o Megos - Le prisme visage mat
O dabar apie pudrą - dabar vasarą mano oda labai riebaluojasi, todėl ir puoliau ieškoti kompaktinės pudros. Skaidrios nenorėjau, nes dar sulyginti veido spalvą norisi. Ir neprašoviau - ta spalvytė tokia į šviesumą, dabar ant kiek įdegusio veido per šviesi jeigu daugiau mozoti, o švelniai perbraukus kaip tik. Pakuotė labai patogi, kompaktiška, man pridėtas šepetėlis patogus, nors dar net nebandžiau pasipudruoti su turimu apvaliu šepetėliu.
Pudrytė nepalieka jokių miltų, pudros nė pėdsako, o oda barchatinė, gyva. 2 kvadratukai yra matiniai, kiti 2 - turi lengvo švytėjimo - duoda gražų gaivumą. Porų nekemša ir neišryškina, tik talkas sudėtyje man įtartinas, gal ilgiau pasipudravus pasimatys ir kimšimas. Tiesa, matinė oda neišlieka visą dieną, bet kai atvės, man ji bus puiki, nes oda pargrįš į protą, o ir nubalus man spalva bus tiesiog ideali. Vienu žodžiu aš ja labai patenkinta