Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie kompaktines pudras

QUOTE(venus*from*mars @ 2011 07 26, 16:51)
na bandysiu dar rinktis tarp givenchy matissime ir pupos. dar neseniai nusipirkau ysl kompaktinę, tai visiškai ne man ji schmoll.gif  teks ieškot kam perleist.

Kodel??
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 07 26, 18:17)

na kiek buvau prisiskaičius komentarų, tai tikėjaus bent jau didesnio maskavimo, o ir spalvą nelabai atitaikiau
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 07 26, 17:32)
na kiek buvau prisiskaičius komentarų, tai tikėjaus bent jau didesnio maskavimo, o ir spalvą nelabai atitaikiau

Tai jei spalvos nepataikete, tai nereik rasyt kad pudra ne ne ne biggrin.gif

O maskuoja jos visos panasiai, kiek esu turejusi matiskuma teikianciu sausu kompaktiniu, tai kad super maskuotu nei viena. Tada ir Givenchy Matissime galite atmesti, bei Chanel Mat Lumiere.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 07 26, 18:47)
Tai jei spalvos nepataikete, tai nereik rasyt kad pudra ne ne ne biggrin.gif

O maskuoja jos visos panasiai, kiek esu turejusi matiskuma teikianciu sausu kompaktiniu, tai kad super maskuotu nei viena. Tada ir Givenchy Matissime galite atmesti, bei Chanel Mat Lumiere.

na kaip dėl kitų pudrų nežinau. o dėl ysl tai netinkama spalva čia tik priedu biggrin.gif nepatiko, kad ji ne tai kad nemaskavo, bet dar ir poras išryškino
Atsakyti
Gal galite palyginti Lancome teint idole compact foundation, kur atseit 18 val atlaiko ir Chanel mat lumiere? Pabandžiau abi ant žandų, tai Lancomas lyg gražiau ir natūraliau atrodė, bet man lyg pasirodė, kad šiek tiek tempia odą tik patepus. Būčiau jį pirkus, bet dabar peržiūrėjau visą temą, Lancomo temą permečiau bet jokio atsiliepimo neradau. kaži kodėl nepopuliari?
Konsultantė pasiūlė Givenchy mattisime, bet man neitin patiko, pasidažius poras paryškino.
Atsakyti
Nu ir gerai, nepadėkit man lotuliukas.gif man rodos išsirinkau naują favoritą - Givenchy prisme foundation. Jeigu įsigysiu papasakosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 08 05, 23:01)
Nu ir gerai, nepadėkit man  lotuliukas.gif man rodos išsirinkau naują favoritą - Givenchy prisme foundation.  Jeigu įsigysiu papasakosiu biggrin.gif

aš naudoju prisme foundation
Atsakyti
Būk gera papasakok apie ją smile.gif nes dar neįsigijau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 08 06, 23:05)
Būk gera papasakok apie ją smile.gif nes dar neįsigijau wink.gif

na jei nori ilgam išlaikyt matiškumą, tai ši pudra nelabai tiks, nes gana greitai išlenda t zonos blizgesys. pati ji tokia kaip švytinti, padaro kažką panašaus į skaisčią odą, gerai maskuoja. na man iš esmės tikrai patiko, tik tiek kad kristianoj nėra šviesių atspalvių, todėl išnaudojusi šviesiausią kvadračiuką dabar maišau su kita šviesia pudra smile.gif
Atsakyti
Aš beige (03) išsirinkus, tik dvejoju nes dabar įdegus esu, ar po to nebus per tamsi.. nors ant riešo, kur visai balta oda, užtepus neatrodė tamsi. Kad blizgesys išlenda man nelabai patinka, bet pradėjau galvoti, jog atvės ir nebeblizgėsiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 08 07, 22:28)
Aš beige (03) išsirinkus, tik dvejoju nes dabar įdegus esu, ar po to nebus per tamsi.. nors ant riešo, kur visai balta oda, užtepus neatrodė tamsi. Kad blizgesys išlenda man nelabai patinka, bet pradėjau galvoti, jog atvės ir nebeblizgėsiu wink.gif

mano 04 shaping amber, tai taip išeina, kad tavo šviesesnis? g.gif
Atsakyti
Pagal idėją šviesesnė, paprašiau, kad draugas iš UK parvežtų, tai nupirko šiandien, tik nežinau ką lotuliukas.gif Sakė labai maža dėžutė, kad tik kokių šešėlių nebūtų paėmęs lotuliukas.gif
O 03 spalvą Kauno Akro Kristutėj bandžiau.
Atsakyti