Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie kompaktines pudras

Sveikutes noretusi pradeti naudoti kompaktine pudryte. Kazkada esu pirkusi labai senai tai labai nepatiko .. unsure.gif jautesi sausumo pojutis... gal kazka ne taip dariau? unsure.gif galbut pudra prasta buvo? Svarsciau apie egipto zeme nes labai buvo giriama, taciau pastaruoju metu perskaiciau kad nelabai ten kas joje gero yra g.gif parduotuveje uzmaciau nilo zeme be parabenu ir kvapikliu gal kas bandete? ar patiko?? g.gif
Gal galetumete parekomenduoti kokia pudryte iki60lt problematiskai odytei ir kad nesausintu per daug
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2011 07 07, 22:38)
Sveikutes noretusi pradeti naudoti kompaktine pudryte. Kazkada esu pirkusi labai senai tai labai nepatiko ..  unsure.gif jautesi sausumo pojutis... gal kazka ne taip dariau?  unsure.gif galbut pudra prasta buvo? Svarsciau apie egipto zeme nes labai buvo giriama, taciau pastaruoju metu perskaiciau kad nelabai ten kas joje gero yra g.gif  parduotuveje uzmaciau nilo zeme be parabenu ir kvapikliu gal kas bandete? ar patiko?? g.gif
Gal galetumete parekomenduoti kokia pudryte iki60lt problematiskai odytei ir kad nesausintu per  daug

Aš siūlyčiau pudras iš Chanel arba iš MaxFactor firmų. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ViviancE @ 2011 07 10, 08:35)
Aš siūlyčiau pudras iš Chanel arba iš MaxFactor firmų.  mirksiukas.gif

Nu Chanel tai tikrai ne šešiasdešimt litų kainuoja,o maxfactor mano manymu yra per stipri kosmetika kasdieniniam naudojimui.
O šeip tai kompaktinė ir skirta kad sugertų riebalus/užtvirtintų make-up tai naturalu kad ji sausina,reiškia naudot gerą drėkinamą kremą ir krempundrą o po to tik kompaktinę tept,ir išvis jeigu neriebi oda kad jaučiat tempimą tai nenaudočiau kompaktinės.
O ko jūs tikitės kad būtų toj egipto žemėj?Taigi čia ne kremas o makiažas,naturalu kad jis nėra nieko gero odai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shelly: 10 liepos 2011 - 18:06
Pasidalinkite savo patirtimi tokiu klausimu:
Ketinu įsigyti kreminę kompaktinę pudrą arba kompaktinę, vieną iš šių:
chanel vitalumiere eclat
teint innocence teint compact creme universel.

Tiesiog maskuokliui užtvirtinti, kad geriau laikytųsi. Kaip maskuoklį naudoju Lancome Photogenic Lumessance 02 nr. spalva į rausvumą, nes oda rausva ir man tinka. Be to, turiu visokių išsiplėtusių kapiliarų ir pan., tai maskuoti reikia. Ar tinka ant maskuoklio tepti kreminę kompaktinę, ar geriau tiesiog kompaktinę, ar birią. Ir kokią spalvą geriau rinktis,neutralią, ar mano atveju, į rausvumą. Veido oda normaliai mišri su blizgėjimu T zonoje. Ir ką pasakytumėt apie šias pudras? Kas iš viso yra tos kreminės kompaktinės? g.gif
Būčiau labai dėkinga. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vestuke: 13 liepos 2011 - 19:01
nuėjau į kristutę pirkt givenchy matissime, o išėjau su prisme foundation powder
user posted image
nesupratau ar į matissime vietą buvo padėta ne ta pudra, ar kas, bet ji buvo tik vieno atspalvio ir tiesiog balta blink.gif
Atsakyti
Taigi įsigijau chanel vitalumiere eclat, nesulaukusi kieno nors atsakymo ir labai džiaugiuosi. maskuoja puikiai, veidas lygus ir net nereikia atskirai maskuoklio. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vestuke @ 2011 07 19, 18:55)
Taigi įsigijau chanel vitalumiere eclat, nesulaukusi kieno nors atsakymo ir labai džiaugiuosi. maskuoja puikiai, veidas lygus  ir net nereikia atskirai maskuoklio.  smile.gif

kiek mokėjot? smile.gif beje, ar turit daug ką maskuot? ax.gif
Atsakyti
Pirkau SM iš patikimos mamytės kaip refil'ą, be dėžutės, bet jis tokiam įpakavime, kad galima apsieti ir be jos. Spalva rose beige. Maskuoti turiu daug visko, nes oda prie brandesnių, labiausiai tai išsiplėtusius kapiliarus. Taip pat T sritį nuo blizgėjimo. Bet kadangi iš prigimties esu baltai rausvo gymio, tai ji man kaip tik, ir nesausina, ir padengia, užtenka maskavimo pieštuko ir pudros. O jau su tinkamai parinkta kremine pudryte tai idealu. Aišku, gal yra geresnių variantų, bet mano šitas pasirinkimas netyčia gerai pavyko. Už refilą mokėjau 70, tikrai originalas. smile.gif
Atsakyti
kažkada naudojau šią, pupa triple action powder foundation
user posted image
dabar naudoju givenchy prisme foundation powder ir bent kiek pamenu pupos pudrą, tai efektas lyg ir panašus, arba tik man taip atrodo. g.gif gal kurios esat naudojusios abi pudras ir gali pasakyt klystu aš ar ne? biggrin.gif nes jeigu pupa neblogesnė už givenchy, tai kam man tada mokėt tuos 155lt.. patarkit smile.gif p.s. ši givenchy pudra matiškumo visiškai nelaiko, pradedu blizgėt po valandėlės doh.gif atrodo su pupa taip nebuvo smile.gif taigi jei neklystu, abiejų efektas - natūraliai atrodanti, tokia skaisti, švytinti oda, neblogai pamaskuoja ir sulygina veido spalvą bei pamaskuotas vietas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo venus*from*mars: 22 liepos 2011 - 22:28
Gyvenchy tai nesu turėjusi, o Pupa šitą naudojau, tai abiejų sulyginti negaliu, bet Pupos tas "šilkinis" efektas man labai patiko, tik spalvos neprisitaikau. Manau, kad ne varde esmė, jeigu Pupa tinka, tai is tiesų, kam mokėti dvigubai?
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif

Perskaičiau visą temą ir išsirinkau kelias pudrytes. Tai Givenchy Matissime, Diorskin forever compact, ysl-poudre-compacte-matt-radiant-pressed-powder ir pupa triple action powder foundation. Mano oda mišri į riebumą, norėčiau jog pudra būtų lengva, pamaskuotu, nuimtu blizgesį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vestuke @ 2011 07 24, 23:47)
Gyvenchy tai nesu turėjusi, o Pupa šitą naudojau, tai abiejų sulyginti negaliu, bet Pupos  tas "šilkinis" efektas man labai patiko, tik spalvos neprisitaikau. Manau, kad ne varde esmė, jeigu Pupa  tinka, tai is tiesų, kam mokėti dvigubai?

na bandysiu dar rinktis tarp givenchy matissime ir pupos. dar neseniai nusipirkau ysl kompaktinę, tai visiškai ne man ji schmoll.gif teks ieškot kam perleist.
Atsakyti