QUOTE(Malena @ 2011 01 31, 13:58)
YSL geresne naturalesne ant odos, ilgiau laikysis. Mano misriai i riebuma odai Dior dekoratyvine isvis netiko, tik biri pudra patinka. Is kompaktiniu dar galiu rekomenduot Givenchy Mattisime
As ir us YSL, nors Dior patiko irgi. Bet jei rinktis tarp siu - vienareiksmiskai YSL
QUOTE(Estela_ @ 2011 01 21, 21:24)
Turiu šitą dabar, labai patenkinta, patiko, kad radau sau labai šviesų atspalvį tai ir paėmiau. Nenusivyliau išbandžiusi tikrai, labai patinka tekstūra, nėra labai lengva, dar truputį ir pamaskuojanti tokia (rašo kad vidutinio maskavimo). Taip pat laabai patinka šepetėlis pakuotėj, labai patogu su juo dengti veidą kai vidury dienos greitai reikia pataisyti makiažą, su juo labai gražiai gaunasi, ko apie dengimą su puffu nepasakyčiau...
Tikroms šviesiaodėms rekomenduoju 01 fair numeriuką, labai šviesus
Clinique Almost Powder Makeup SPF 15
Drauge turejo sita ir as pati bandziau. Laabai patiko. Tokia lengva ir graziai pasiskirsto, Ir nepastebejau akd nuo jos bertu nors mano drauges veido oda labai jautri ir greitai viskam alergizuoja. Tikrai labai normali pudryte. ir pakuote maloni paimti i rankas.
Papildyta:
QUOTE(Simoniux18 @ 2011 01 29, 19:35)
Patarkik kuri geriau?mano oda misri i riebuma
YSL Matt&Radiant
http://www.perfumezi...beige-women.jpg
Dior Forever
http://www.perfumezi...ivory179154.jpg
YSL Matt&Radiant
http://www.perfumezi...beige-women.jpg
Dior Forever
http://www.perfumezi...ivory179154.jpg
mane siaip labai domina ta YSL pudryte. sese buvo nusipirkusi ja tai visia graziai ant veido atrodo,naturaliai. bet jos veido oda superine buvo visada tai nezinau kaip ant mano butu (misri, l. jautri). Gal kas naudojot?
QUOTE(Estela_ @ 2011 01 21, 20:24)
Turiu šitą dabar, labai patenkinta, patiko, kad radau sau labai šviesų atspalvį tai ir paėmiau. Nenusivyliau išbandžiusi tikrai, labai patinka tekstūra, nėra labai lengva, dar truputį ir pamaskuojanti tokia (rašo kad vidutinio maskavimo). Taip pat laabai patinka šepetėlis pakuotėj, labai patogu su juo dengti veidą kai vidury dienos greitai reikia pataisyti makiažą, su juo labai gražiai gaunasi, ko apie dengimą su puffu nepasakyčiau...
siuo metu mano naudojama patinka, nes labai lengva, graziai dengiasi, oda mano misri... Turiu antra numeriuka, ziema pats tas, vasara reiketu trecio...
labas, gal man ka patarsit mano oda normali, ne problemine, tik linkusi parausti. noreciau, kad pudra siek tiek pamaskuotu, suteiktu svytejimo. dabar naudoju meteoritus, tai is dalies ta funkcija jie atlieka, bet noretusi daugiau maskavimo - t.y. spalvos sulyginimo. kreminiu pudru nelabai megstu, nes isryskina pasausejimus. siaip susidariau ispudi, kad dauguma komptakiniu pudru tam, kad nuimtu blizgesi, odos riebuma, ar tiesa? ar pvz Dior nude kompaktine tiktu tepti visa veida? gal suteiktu to norimo svytejimo ir maskavimo bet dar taip pat svarbu ir kad neissausintu..
QUOTE(Estela_ @ 2011 01 21, 21:24)
Pasiskaičiau pagyrų ir nusipirkau. Deja, man netiko - ji labiau kaip makiažo pagrindas, o ne blizgesiui nuimti dienos bėgyje.
i | Skelbimai forume draudžiami. |
QUOTE(miliukė @ 2011 04 23, 17:28)
Pasiskaičiau pagyrų ir nusipirkau. Deja, man netiko - ji labiau kaip makiažo pagrindas, o ne blizgesiui nuimti dienos bėgyje.
man tai patinka tokios kur ir pamaskuoja, o ne tik blizgesį nuima, jei lengvos norit, rekomenduočiau šitą Bourjois - labai lengvutė, kaip šydas, nemaskuoja beveik.
Labai noriu sia isigyti Guerlain Meteorites Compact Pressed Powder, atspalvis 02 teint beige. Gal kuri turite, ar nesidengia kaip kauke?
O ka mergaites, pasiulytumete misriai odai, noreciau kompaktines pudros tiesiai ant veido, kad ciut pamaskuotu, bet lengvai taip, kasdienai
Naudoju clarins compact powder. 130 lt kainavo. Labai patinka, nesimato ant veido, laikosi apie 5 val. Nors oda t zonoje riebi. Dar turiu clinique almost powder ,irgi gera, laikosi 4 val. tik labiau ant veido matosi nei clarins
QUOTE(Klapuske @ 2011 04 28, 16:51)
O ka mergaites, pasiulytumete misriai odai, noreciau kompaktines pudros tiesiai ant veido, kad ciut pamaskuotu, bet lengvai taip, kasdienai
Dar prisidedu prie paiesku, ypac domintu gal ka is pigesniu esate gero atradusios, na iki 50Lt?
QUOTE(Klapuske @ 2011 05 08, 14:05)
Dar prisidedu prie paiesku, ypac domintu gal ka is pigesniu esate gero atradusios, na iki 50Lt?
Pamenu kazkada turejau Rimmel stay matte - visai patiko, poru nekimso, savo darba atliko. Dabar is pigesniu ketinu bandyt Lumene Natural code serijos.