Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie kompaktines pudras

QUOTE(Twinklyte @ 2010 11 01, 19:02)
beige cia butu koks atspalvis? o jei mano odyte misri ir linkusi i blizgejima, kazin ar ji tiktu, nenoriu visai matines, noreciau kuri ir skaistumo duotu. O gal visai nieko ji butu jei susimaiso visos dalys g.gif

020 beige paraline, tepu as ja sumaisydama visus tris sluoksnius na kad ji matine tai nepasakyciau ji taip lyg istirpsta ant odos del blyzgejimo tai i dienos pabagai gal ir truputeli islenda na bet man tai neperdaugiausiai, jei oda labai linkusi i blyzgejima tai nezinau ar ji labai gerai ji sulaikytu reiktu jums gal babandyti parduotuveje su ja pasidazyti g.gif
Atsakyti
Kaip Clinique Perfectly Real Compact? Ar maskuoja, laikosi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 01 02, 17:38)
Kaip Clinique Perfectly Real Compact? Ar maskuoja, laikosi?  ax.gif

Aš turėjau..maskuoja gerai, laikosi kaip ir visos kompaktinės (bent jau man) - vidutiniškai. Kas patiko, kad nekimšo porų.
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass @ 2011 01 02, 23:23)
Aš turėjau..maskuoja gerai, laikosi kaip ir visos kompaktinės (bent jau man) - vidutiniškai. Kas patiko, kad nekimšo porų.

Kokia jusu oda? Riebi, misri...? Naudojote ja viena, be kremines pudros? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 01 03, 00:15)
Kokia jusu oda? Riebi, misri...? Naudojote ja viena, be kremines pudros?  4u.gif

Oda mišri..taip,naudojau vieną, be kreminės pudros
Atsakyti
Neseniai išbandžiau GOSH Pressed Powder. Man patiko, kaip už palyginus nedidelę kainą bigsmile.gif mano oda riebi, tai dienos bėgy ji puikiai pašalina blizgesį, labai plonai dengiasi (tepu šepetėliu), nepastebima ant odos. Priekaištų neturiu, pirksiu vėl 4u.gif
Atsakyti
sveikos mergaites
sakykit ka apie chanel vitalumiere eclat ir ysl teint singulier compact galetumet pasakyt?kuri is ju geresne ir ar tinka sausesnei odai?noreciau greiciau atsakymo ir nuomoniu is naudojanciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu šitą dabar, labai patenkinta, patiko, kad radau sau labai šviesų atspalvį tai ir paėmiau. Nenusivyliau išbandžiusi tikrai, labai patinka tekstūra, nėra labai lengva, dar truputį ir pamaskuojanti tokia (rašo kad vidutinio maskavimo). Taip pat laabai patinka šepetėlis pakuotėj, labai patogu su juo dengti veidą kai vidury dienos greitai reikia pataisyti makiažą, su juo labai gražiai gaunasi, ko apie dengimą su puffu nepasakyčiau... ax.gif
Tikroms šviesiaodėms rekomenduoju 01 fair numeriuką, labai šviesus smile.gif

Clinique Almost Powder Makeup SPF 15
user posted image

Atsakyti
user posted image
Gal kas bandete sia Shiseido MAJOLICA MAJORCA Pressed Pore Cover Powder kompaktine pudra? Domina atsiliepimai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViShy: 21 sausio 2011 - 21:46
QUOTE(Estela_ @ 2011 01 21, 22:24)
Turiu šitą dabar, labai patenkinta, patiko, kad radau sau labai šviesų atspalvį tai ir paėmiau. Nenusivyliau išbandžiusi tikrai, labai patinka tekstūra, nėra labai lengva, dar truputį ir pamaskuojanti tokia (rašo kad vidutinio maskavimo). Taip pat laabai patinka šepetėlis pakuotėj, labai patogu su juo dengti veidą kai vidury dienos greitai reikia pataisyti makiažą, su juo labai gražiai gaunasi, ko apie dengimą su puffu nepasakyčiau...  ax.gif 
Tikroms šviesiaodėms rekomenduoju 01 fair numeriuką, labai šviesus  smile.gif

Clinique Almost Powder Makeup SPF 15
user posted image

O kokia jusu oda?
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2011 01 22, 16:15)
O kokia jusu oda?

sausa- mišri , T zona linkus pablizgėti.
Atsakyti
Patarkik kuri geriau?mano oda misri i riebuma g.gif
YSL Matt&Radiant
user posted image
Dior Forever
user posted image
Atsakyti