Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie kompaktines pudras

QUOTE(fairynlovely @ 2010 09 09, 13:21)
Kadangi arba forume nera keitimo mygtuko arba as jo neradau, darau double post  unsure.gif  Kaip zadejau nuotrauka kaip atrodo balta Stargazer pudra ant veido:
user posted image
Kaireje be jokios pudros ir seip nesidaziusi ir susiraukusi, desineje pasidazius.

Na man atrodo, kad kaukės efekto vistik nepavyko išvengti, ir pirmą kartą pamačiau, kuo visgi balta spalva iš tikrųjų skiriasi nuo kartais baltai atrodančios translucent. Taip pat siūlyčiau vartoti kokią lengvą krempudrą ar bent kremą su spalva, arba galų gale gerai sudrėkinti veidą , nes dabar bent iš nuotraukos susidaro toks įspūdis, kad jūsų veido oda linkusi į sausumą ir ši kompaktinė pudra tai tik pabrėžia. Ir aišku man labai trūksta skaistalų veiduko pagyvinimui , bet gal čia toks ale gotiškas stilius 4u.gif
Atsakyti
del sausumo tai tikrai esate teisi, siuo metu neturiu tinkamo kremo, kad padrekintu kaip reikiant. Be to as dar ne itin gerai moku uzsitepti pudra blush2.gif Kremines pudros nenoreciau naudoti, nes man manau dar anksti ir nera kazko ten labai slepti. Kaukes efekto tokio kaip ir nera, bet manau man pasakys kas realiai paziures, nes nemanau kad nuotrauka pilnai atspindi tikraji vaizda ax.gif Skaistalu buvo labai minimaliai uztepta, kadangi tikrai bijau padauginti, kas atrodo baisiai mano nuomone, be to labai puikiai naturaliai raudonuoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fairynlovely @ 2010 09 09, 13:43)
.. Be to as dar ne itin gerai moku uzsitepti pudra blush2.gif ..

Nusipirk didelį šepetį pudrai - kempinėlę naudok ti koreguodama, kai šepečio nėr po ranka (gi nesinešiosi jo rnakinėje wink.gif ) - taip lengviausiai užtepti pudrą, kad nebūtų matoma. O be kremo neišsiversi vistiek - tiek pudra negražiai dengsis , tiek veido odelę susigadinsi. Taip kad nelauk rolleyes.gif
Atsakyti
atsiprasau,jei jau apie tai kalbeta,bet neturiu laiko visko skaityti ax.gif 4u.gif
gal galite pakomentuoti Dior sculpting powder pudrytes atspalvius?koks tiktu vidutinio tamsumo odai? blush2.gif THE PASSION atspalvi kas nors bande?nes BEIGE PRALINE man atrodo per sviesus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimantuke33: 09 rugsėjo 2010 - 19:24
QUOTE(fairynlovely @ 2010 09 07, 17:50)
Del laikymo tai dar nezinau, nes tik siandien gavau  blush2.gif  Spalva tai balta, bet ant veido kazkaip tokio baltumo nesimato (na kaip buna klauno ar pan) g.gif kazkokio per didelio maskavimo nera, tiesiog suteikia vienoda sviesia veido spalva, kuria diena idesiu nuotrauka, nes pas mane toks apsvietimas dirbtinis, kad nieko dorai ir nebus matyti

Papildyta:
Spalva ir vadinasi White, tai vieninetelis atspalvis kuriuo perkiauja Lietuvoje. Gamintojas StarGazer - London. Cia manau labiau skirta visokiem neformalam ir seip jaunimeliui. Placiau apie ja: StarGazer

Gaila nesimato kaklo ir ranku, siaip butu baisu jei veidas butu sviesesnis, bet jei visos kuna dalys atrodo daug maz vienos spalvos, tai gal ir ok. Nors man nesitiki, kad uztepus
balta pudra ji nebalina.. g.gif Juolab bent jau nuotraukoje, jus neatrodote tokia jau balta, kaip buna- toks baltas, kad ne melynas:)
Atsakyti
Hmm o gal kuri nors bandete Prestige kompaktine pudryte WET AND DRY? 4u.gif
Atsakyti
Gal kas gali palyginti Chanel Poudre Universelle Compacte ir Dior Matte and Luminous Tanslucent Pressed Powder ? Kuri vertesnė pirkti? Kuo jos skiriasi?
ačiū iš anksto 4u.gif

Atsakyti
Mane taip pat domina Dior sculpting kompaktine pudra is tryju daliu, kaip jos efektas? gal yra dar kas panasaus, skaistumo duodancio bet neriebinancio butent is kompaktiniu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2010 11 01, 12:13)
Mane taip pat domina Dior sculpting kompaktine pudra is tryju daliu, kaip jos efektas? gal yra dar kas panasaus, skaistumo duodancio bet neriebinancio butent is kompaktiniu? smile.gif

Sveika, turiu as ja tai man patinka atgaivina veiduka thumbup.gif tik reikia nepadauginti, spalva beige pas mane tai kaitik uztepu tai truputi nubalina veiduka bet po keliu minuciu kazkaip pasikeicia ta spalva na prisitaiko prie odos atspalvio patamseja. ji tokia sakyciau lyg drekinanti veiduka tai manau riebesne oda turincioms gali netikti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Luni @ 2010 11 01, 18:26)
Sveika, turiu as ja tai man patinka atgaivina veiduka  thumbup.gif  tik reikia nepadauginti, spalva beige pas mane tai kaitik uztepu tai truputi nubalina veiduka bet po keliu minuciu kazkaip pasikeicia ta spalva na prisitaiko prie odos atspalvio patamseja. ji tokia sakyciau lyg drekinanti veiduka tai manau riebesne oda turincioms gali netikti  g.gif

beige cia butu koks atspalvis? o jei mano odyte misri ir linkusi i blizgejima, kazin ar ji tiktu, nenoriu visai matines, noreciau kuri ir skaistumo duotu. O gal visai nieko ji butu jei susimaiso visos dalys g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twinklyte: 01 lapkričio 2010 - 18:02
QUOTE(Twinklyte @ 2010 11 01, 19:02)
beige cia butu koks atspalvis? o jei mano odyte misri ir linkusi i blizgejima, kazin ar ji tiktu, nenoriu visai matines, noreciau kuri ir skaistumo duotu. O gal visai nieko ji butu jei susimaiso visos dalys g.gif

kai susimaišo tai ji duoda ir matiškumo ir skaistumo, ir pakontūruoti veidą galima ir šepetukas yra, man ji nebloga atrodo, bet kaina kol kas atgraso... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 11 01, 19:05)
kai susimaišo tai ji duoda ir matiškumo ir skaistumo, ir pakontūruoti veidą galima ir šepetukas yra, man ji nebloga atrodo, bet kaina kol kas atgraso...  ax.gif

kazkada esu turejusi pupos kompaktine tokia pudra irgi is keliu daliu, ten buvo dvi dalys grynai pudros, viena sviesesne spalva kita tamsesne ir dvi blizgios salys, susinaudojo viskas iskyrus viena blizgia dali biggrin.gif Bet kazkaip su ja veidas gerai isilaikydavo,kaip iseidavau i koki kluba taip ir gryzdavau tokiu pat veiduku.Cia ziemos sezonu. O daugiau net nezinau kokia dar galetu buti tokio tipo smile.gif
Atsakyti