Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie kompaktines pudras

QUOTE(Twinklyte @ 2010 09 04, 19:36)
bandau dar karta prasyti pagalbos, kristianoje papulu ant konsultantes kuri nelabai supranta ko as noriu. Ieskau kompaktines pudros kuri suteiktu veidukui gaivumo skaistumo,sviezumo, na pamaskuotu veido nuovargi, bet kad tuo paciu ir mazintu veido blizgejima, arba tiesiog neisauktu to riebaus blizgejimo. Kas man ir yra problema. Kreminiu pudru nenaudoju. Ir nelabai noriu su jom prasideti,kad veidas nepasidarytu kaip taukais siteptas. Ka esu meginus tai nuo tu pudru butent veidas taip ir atrode, del to manau,geriau rasti gera kompaktine. Konsultante nuvede prie guerline stendo ir pradejo rodyti meteoritus,kai as aiskiai pasakiau kad man reikia kompaktines, po to pradejo siulyti guerline naujiena biria pudra,ir viskas,lyg daugiau kitu firmu nebutu,dar chaneli paminejo. Kai pati pries tai ikiso vitalumiere pudra kremine,kur man visiskai netinka. na ir ka po to jau pati ziurinejau dioro nude gyvenchy mattisime. Konsultante dar liepe apsispresti ar man reikia maskuojancios ar naturaliai atrodancios. Kai as aiskiai pasakiau kad noriu pudros kuri  padarytu veiduka gaivu sviezu skaistu,sleptu nuovargi, ir mazintu blizgejima pacios odos,ta riebuji. ar cia labai kazkas sudetingo,kad nesuprasti ar kaip.. susinervinau ir isejau. Todel kreipiuosi cia ir prasau jusu patarimo, ka rekomenduotumet? kad bent zinociau kita karta link kuriu pudryciu traukti smile.gif dekui is anskto

O kuo Jums nepatiko naujoji Guerlain biri pudra, kuria konsultante rode?Ji suteikia skaistumo, tarsi silkine oda atrodo ir taip pat mazina blizgejima, nes ji suteikia matiskuma.Manyciau be reikalo nepasibandete 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2010 09 04, 19:36)
bandau dar karta prasyti pagalbos, kristianoje papulu ant konsultantes kuri nelabai supranta ko as noriu. Ieskau kompaktines pudros kuri suteiktu veidukui gaivumo skaistumo,sviezumo, na pamaskuotu veido nuovargi, bet kad tuo paciu ir mazintu veido blizgejima, arba tiesiog neisauktu to riebaus blizgejimo. Kas man ir yra problema. 

žinokit šį kartą konsultantė buvo beveik teisi , ir siūlė tam reikalui tinkančius produktus biggrin.gif Kompaktinės pudros paskirtis yra iš esmės visai kitokia , nei jūs iš jos norite tongue.gif Vienintelė pudra, kuri ateina man į galvą , galinti jums patikti - tai Dior sculpting powder( ta trijų spalvų) - ji tikrai suteikia skaistumo ir šviežumo , bet ar mažina veido blizgėjimą, tikrai negaliu pasakyti , įtariu , kad ne, nes mano oda sausa ir ji puikiausiai tinka. Dar gali tikti nauji kompaktiniai meteoritai . Nors aš tam rezultatui, kurio norite, kaip tik rekomenduočiau įprastus meteoritus , arba naudoti kreminę ir birią pudrą, nes iš savo patirties galiu pasakyti, kad nuovargio paslėpti ir priduoti skaistumo tepant tik kompaktinę pudrą nelabai įmanoma . O dėl nuovargio slėpimo ir skaistumo biri pudra prieš kompaktinę turi daugybę pranašumų - ji gražiau ir plonesniu sluoksniu dengiasi , geriau išlaiko matiškumą, tokių gerų pudrų turi Guerlain, kanebo , man patinka ir Dior , labai įdomi ir gerą efektą suteikia Gyvenchi prisme libre. Kompaktinė pudra daugiau skirta dienos bėgyje pataisyti makiažą , nors jei norite būtinai kompaktinės, pabandykite Dior sculpting powder- gal visai patiks.
Atsakyti
QUOTE(Tuberosa @ 2010 09 04, 23:41)
žinokit šį kartą konsultantė buvo beveik teisi , ir siūlė tam reikalui tinkančius produktus biggrin.gif Kompaktinės pudros paskirtis yra iš esmės visai kitokia , nei jūs iš jos norite  tongue.gif Vienintelė pudra, kuri ateina man į galvą , galinti jums patikti - tai Dior sculpting powder( ta trijų spalvų) - ji tikrai suteikia skaistumo ir šviežumo , bet ar mažina veido blizgėjimą, tikrai negaliu pasakyti , įtariu , kad ne, nes mano oda sausa ir ji puikiausiai tinka. Dar gali tikti nauji kompaktiniai meteoritai . Nors aš tam rezultatui, kurio norite, kaip tik rekomenduočiau įprastus meteoritus , arba naudoti kreminę ir birią pudrą, nes iš savo patirties galiu pasakyti, kad nuovargio paslėpti ir priduoti skaistumo tepant tik kompaktinę pudrą nelabai įmanoma . O dėl nuovargio slėpimo ir skaistumo biri pudra prieš kompaktinę turi daugybę pranašumų - ji gražiau ir plonesniu sluoksniu dengiasi , geriau išlaiko matiškumą, tokių gerų pudrų turi Guerlain, kanebo , man patinka ir Dior , labai įdomi ir gerą efektą suteikia Gyvenchi prisme libre. Kompaktinė pudra daugiau skirta dienos bėgyje pataisyti makiažą , nors jei norite būtinai kompaktinės, pabandykite Dior sculpting powder- gal visai patiks.

Na dekui uz informacija smile.gif Tiesiog as kremines pudros nenaudoju, del to noriu kompaktines, bet ziuriu, kad rekomenduojat ir biria. O del visko ko as is pudros noriu, tai tikrai manau,kad visos kompaktines yra skirtingos, esme, kad pudra nepadarytu veiduko negyvo, o kad ji pagyvintu, sviezu padarytu, bet pasikartosiu problema veido blizgejimas. Kad bent jau nuo pacios pudros veidas nepradetu dvigubai blizgeti:) tai dabar dar iskilo klausimas tarp birios ir kompaktines biggrin.gif zodziu dekui uz rekomendacijas
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2010 09 05, 12:46)
Na dekui uz informacija smile.gif 

Tiesiog tam rezultatui , kurio norite, reikia tokio daikto, kuris darytų viską lotuliukas.gif , o naudojant vien kompaktinę pudrą tai nelabai įmanoma. Dar prisiminiau Smashbox birią- kompaktinę, bet pati jos nesu turėjusi, o kiek bandžiau parduotuvėje, ji man nei labai teigiamo, nei labai neigiamo įspūdžio nepadarė, bet teigiamų atsiliepimų apie ją girdėjau namažai, gal ir jums patiktų smile.gif Nors apskritai jūsų reikalavimus geriausiai atitinka meteoritai, tik juos irgi reikia pagal odos spalvą ir savo norus atitaikyti .
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2010 08 04, 13:10)
as pries savaite pas giminaite savo pabandziau Clinique Almost powder ir isimylejau wub.gif tiesiog tobula pudra thumbup.gif taip graziai ant veiduko atrode...nors nenaudoju kazkaip jau kuris laikas kosmetikos,bet sita uzsisakiau toms dienos kai norisi truputelio maskavimo bet kad atrodyt naturaliai  thumbup.gif taip pat tiks ir sventinem dienom sutvirtint kremine pudra ax.gif laukiu nesulaukiu dabar  bigsmile.gif

As irgi sita turiu, nu ja patenkinta kaip thumbup.gif Tinka ir dienos begyje pakoreguoti makiaza, pukiai maskuoja, tinka ir ant krempudros kokiai progai uztvirtinti.

Tik turiu toki itarima, kad netiks sausai odai..Mano riebi tai man idealu.
Atsakyti
sveiki,
turiu kompaktines is Lancome-tropiques minerale:
http://baremineralma...le-mineral.html
tokia nieko wisai, bet buna ir geresniu smile.gif naudojau wasara kaip kompaktine,bet kazkokio jau labai grazaus efekto nebuwo blink.gif lotuliukas.gif
Guerlain Terracotta 4 seasons:
http://www.escentual...ain_terra10001/
nebloga, weidas grazai atrodo,matine, be jokiu blizguciu... gal kas irgi turit? kaip ja naudojate? ax.gif g.gif
Atsakyti
Star Gazer pressed powder
user posted image
pagaliau isigyjau wub.gif su veidrodeliu ir kempinele, kuri man pasirode visiskai netinkama, kaip koks mikropluosto gabaliukas g.gif
Pati pudra balta visiskai matine, dengiasi gerai, svelni. Pasitepus neatrodo lyg balta kauke, o tiesiog matine oda ir islyginta spalva ax.gif man patinka
Atsakyti
QUOTE(fairynlovely @ 2010 09 07, 18:51)
user posted image
pagaliau isigyjau  wub.gif su veidrodeliu ir kempinele, kuri man pasirode visiskai netinkama, kaip koks mikropluosto gabaliukas  g.gif
Pati pudra balta visiskai matine, dengiasi gerai, svelni. Pasitepus neatrodo lyg balta kauke, o tiesiog matine oda ir islyginta spalva  ax.gif man patinka

kas cia do fokusas blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2010 09 07, 20:00)
kas cia do fokusas  blink.gif  g.gif

Balta kompaktine pudra lotuliukas.gif kaip anksciau minejau man sviesiausios pirktos pudros pasirode per tamsios, todel ir rinkausi balta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(fairynlovely @ 2010 09 07, 18:22)
Balta kompaktine pudra  lotuliukas.gif kaip anksciau minejau man sviesiausios pirktos pudros pasirode per tamsios, todel ir rinkausi balta  thumbup.gif

Visai spalvos nėr? Gal foto gali? O kaip laiko? Reikalinga korekcija dienos eigoj?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dasha: 07 rugsėjo 2010 - 19:31
QUOTE(Wanillia @ 2010 09 07, 15:51)
sveiki,
turiu kompaktines is Lancome-tropiques minerale:
http://baremineralma...le-mineral.html
tokia nieko wisai, bet buna ir geresniu smile.gif  naudojau wasara kaip kompaktine,bet kazkokio jau labai grazaus efekto nebuwo blink.gif  lotuliukas.gif
Guerlain Terracotta 4 seasons:
http://www.escentual...ain_terra10001/
nebloga, weidas grazai atrodo,matine, be jokiu blizguciu... gal kas irgi turit? kaip ja naudojate? ax.gif  g.gif

Apie Guerlain 4 seasons nemažai prirašyta bronzantų skyriuje, nes čia ne kompaktinė pudra, o bronzantas hah.gif Aš bandžiau parduotuvėje, bet man pasirodė naudojamos tik dvi šviesiausios spalvos, o kitos dvi- per tamsios , be to jos kaip naujienos kaina mūsų Kristėje doh.gif fool.gif , tai nutariau kad naudojant tik dvi spalvas ji tikrai to neverta. Beje, kokį šepetį jai naudojate, nes Guerlain bronzantai gana kietoki, man jie geriausia dengiasi TBS kabuki bronzer, jį tam reikalui drąsiai rekomenduoju. ( aš pati dabar naudoju tan booster, laba graži spalva thumbup.gif )
Papildyta:
QUOTE(fairynlovely @ 2010 09 07, 18:51)
user posted image
pagaliau isigyjau  wub.gif su veidrodeliu ir kempinele, kuri man pasirode visiskai netinkama, kaip koks mikropluosto gabaliukas  g.gif
Pati pudra balta visiskai matine, dengiasi gerai, svelni. Pasitepus neatrodo lyg balta kauke, o tiesiog matine oda ir islyginta spalva  ax.gif man patinka

Beje, o kas čia per gamintojas, kažkoks nematytas, ir spalva tikrai vadinasi White, o ne transparent ar translucent ? Nes man tas jos baltumas atrodo kažkoks peršviečiamas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuberosa: 07 rugsėjo 2010 - 19:49
Del laikymo tai dar nezinau, nes tik siandien gavau blush2.gif Spalva tai balta, bet ant veido kazkaip tokio baltumo nesimato (na kaip buna klauno ar pan) g.gif kazkokio per didelio maskavimo nera, tiesiog suteikia vienoda sviesia veido spalva, kuria diena idesiu nuotrauka, nes pas mane toks apsvietimas dirbtinis, kad nieko dorai ir nebus matyti

Papildyta:
Spalva ir vadinasi White, tai vieninetelis atspalvis kuriuo perkiauja Lietuvoje. Gamintojas StarGazer - London. Cia manau labiau skirta visokiem neformalam ir seip jaunimeliui. Placiau apie ja: StarGazer
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fairynlovely: 07 rugsėjo 2010 - 20:00