QUOTE(Twinklyte @ 2010 09 04, 19:36)
bandau dar karta prasyti pagalbos, kristianoje papulu ant konsultantes kuri nelabai supranta ko as noriu. Ieskau kompaktines pudros kuri suteiktu veidukui gaivumo skaistumo,sviezumo, na pamaskuotu veido nuovargi, bet kad tuo paciu ir mazintu veido blizgejima, arba tiesiog neisauktu to riebaus blizgejimo. Kas man ir yra problema. Kreminiu pudru nenaudoju. Ir nelabai noriu su jom prasideti,kad veidas nepasidarytu kaip taukais siteptas. Ka esu meginus tai nuo tu pudru butent veidas taip ir atrode, del to manau,geriau rasti gera kompaktine. Konsultante nuvede prie guerline stendo ir pradejo rodyti meteoritus,kai as aiskiai pasakiau kad man reikia kompaktines, po to pradejo siulyti guerline naujiena biria pudra,ir viskas,lyg daugiau kitu firmu nebutu,dar chaneli paminejo. Kai pati pries tai ikiso vitalumiere pudra kremine,kur man visiskai netinka. na ir ka po to jau pati ziurinejau dioro nude gyvenchy mattisime. Konsultante dar liepe apsispresti ar man reikia maskuojancios ar naturaliai atrodancios. Kai as aiskiai pasakiau kad noriu pudros kuri padarytu veiduka gaivu sviezu skaistu,sleptu nuovargi, ir mazintu blizgejima pacios odos,ta riebuji. ar cia labai kazkas sudetingo,kad nesuprasti ar kaip.. susinervinau ir isejau. Todel kreipiuosi cia ir prasau jusu patarimo, ka rekomenduotumet? kad bent zinociau kita karta link kuriu pudryciu traukti dekui is anskto
O kuo Jums nepatiko naujoji Guerlain biri pudra, kuria konsultante rode?Ji suteikia skaistumo, tarsi silkine oda atrodo ir taip pat mazina blizgejima, nes ji suteikia matiskuma.Manyciau be reikalo nepasibandete