Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie kompaktines pudras

QUOTE(Cherry_ @ 2010 09 02, 10:30)
Toks klausimukas mazas atsirado  4u.gif  o prie dengiant kompaktine ka nors dedat ant veido t.y. baze, pagrinda, kremine pudra ? nes kazkaip man uztenka vien kremines  g.gif  Kuom kompaktine pranasesne, ar kvailai cia as lyginu  4u.gif  ?

As patepu veida drekinamuoju kremu, palaukiu kokiu 10-15 minuciu, tada pamaskuoju su maskuokliu, jei reikia ka nors. Tarkime paakius, po bemieges nakties prie mazosios sedint rolleyes.gif ir tada tepu kompaktine pudra. Kremines nenaudoju. Kompaktine man zymiai naturaliau atrodo, graziau ant veiduko "guli", nesuteikia tokio sunkumo jausmo, kuri man suteikia kremines pudros. Nors dabar esu man labai tinkancia, kremine atradus bet kol kas vistiek pirmenybe teikiu kompaktinems arba birioms mineralinems pudroms ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2010 09 02, 14:32)
As patepu veida drekinamuoju kremu, palaukiu kokiu 10-15 minuciu, tada pamaskuoju su maskuokliu, jei reikia ka nors. Tarkime paakius, po bemieges nakties prie mazosios sedint rolleyes.gif  ir tada tepu kompaktine pudra. Kremines nenaudoju.  Kompaktine man zymiai naturaliau atrodo, graziau ant veiduko "guli", nesuteikia tokio sunkumo jausmo, kuri man suteikia kremines pudros. Nors dabar esu man labai tinkancia, kremine atradus bet kol kas vistiek pirmenybe teikiu kompaktinems arba birioms mineralinems pudroms  ax.gif  4u.gif

Tavo oda labai lygute, tai ir nereikia kremines. Juk vien kompaktine plius maskuoklis vis tiek nepadaro odos lygios (turiu omenyje problematiskoms odoms, kai reikia kremines).
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2010 09 02, 11:40)
Spalvyte labai grazi, puikiai dengiasi ant veido. Kol kas patys geriausi atsiliepimai.  ax.gif

Spalvyte atrodo visai nebloga bigsmile.gif O ji vidutinio sviesumo odai idomu tiktu, #4 Golden Beige ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViShy: 02 rugsėjo 2010 - 15:20
QUOTE(ViShy @ 2010 09 02, 14:19)
Spalvyte atrodo visai nebloga  bigsmile.gif O ji vidutinio sviesumo odai idomu tiktu, #4 Golden Beige ?

As tokia vidutine ir esu. Po vasaros oda idegus kazkiek, dar karts nuo karto veida patepu savaiminio idegio kremu. Vakar kaip tik pasitepiau savaiminiu, tai oda rudesne siandiena. Tai nr4 sitos pudros idealiai atitiko. wub.gif
Nors ziemai gali buti siek tiek per tamsi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2010 09 02, 14:04)
Tavo oda labai lygute, tai ir nereikia kremines. Juk vien kompaktine plius maskuoklis vis tiek nepadaro odos lygios (turiu omenyje problematiskoms odoms, kai reikia kremines).

Na, nepasakyciau, kad mano oda labai lygi. O galetu tokia buti, kai taip ja rupinuosi. mad.gif dry.gif Bet vistiek kompaktines man graziai pamaskuoja ka reikia, oda padaro lygia, matine. mirksiukas.gif

QUOTE(ViShy @ 2010 09 02, 14:37)
Aterol, dekui uz atsakyma  4u.gif Gundo mane si kompaktine pudryte  bigsmile.gif

Ner uz ka. 4u.gif Mane irgi ji gunde gunde kuri laika ir susigundziau. biggrin.gif Nemazai priemoniu is YSL naudoju, visos labai patinka. Ypac maskuoklis. O ir sita pudra tikrai nenusivyliau. ax.gif
Atsakyti
Aterol, koki maskuokli naudoji YSL, ANTI-CERNES Multi-Action Concealer ar TOUCHE ECLAT Radiant Touch ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 09 02, 17:13)
Aterol, koki maskuokli naudoji YSL,  ANTI-CERNES Multi-Action Concealer ar TOUCHE ECLAT Radiant Touch ? smile.gif

Touche Eclat Radiant Touch naudoju. Jau koki 4-ta nusipirkau neperseniasiai. Man jis idealus maskuojant paakius. Nes kiti kiek turejau, pastoviai subegdavo negraziai. O sitas puikiai pamaskuoja ir dar geriau issilaiko. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2010 09 02, 19:17)
Touche Eclat Radiant Touch  naudoju. Jau koki 4-ta nusipirkau neperseniasiai. Man jis idealus maskuojant paakius. Nes kiti kiek turejau, pastoviai subegdavo negraziai. O sitas puikiai pamaskuoja ir dar geriau issilaiko.  thumbup.gif

Rinkausi tarp sio YSL, bet nusipirkau kita, nes esu skaiciusi atsiliepimu, kad tamsiu paakiu pakankamai nepamaskuoja blush2.gif Bet sis mane irgi labai gunde, nes suteikia svytejimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 09 02, 17:20)
Rinkausi tarp sio YSL, bet nusipirkau kita, nes esu skaiciusi atsiliepimu, kad tamsiu paakiu pakankamai nepamaskuoja  blush2.gif Bet sis mane irgi labai gunde, nes suteikia svytejimo  biggrin.gif

Man tai tas gerai pamaskuoja. O paakiai mano tikrai tamsus buna, kai mazoji nusprendzia naktim nemiegot... cool.gif O tu jau gavai ta kita? Kokie atsiliepimai? blush2.gif
Sorry, merginos uz poster_offtopic.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2010 09 02, 19:36)
Man tai tas gerai pamaskuoja. O paakiai mano tikrai tamsus buna, kai mazoji nusprendzia naktim nemiegot...  cool.gif O tu jau gavai ta kita? Kokie atsiliepimai?  blush2.gif
Sorry, merginos uz  poster_offtopic.gif  blush2.gif

Tuomet pabaigusi savo maskuokli greibsiu ta YSL, as siuo metu naudoju Biotherm Light Catch, labai patinka, lengvas ir pamaskuoja pakankamai bigsmile.gif

Tikrai sorry uz off topic, biski cia ne vietoje apie maskuoklius mes biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
kokie butu atsiliepimai apie maxfactor Creme Puff presuota pudra? kuri geresne ar Loreal True Match presuota ar maxfactor creme puff?
Atsakyti
bandau dar karta prasyti pagalbos, kristianoje papulu ant konsultantes kuri nelabai supranta ko as noriu. Ieskau kompaktines pudros kuri suteiktu veidukui gaivumo skaistumo,sviezumo, na pamaskuotu veido nuovargi, bet kad tuo paciu ir mazintu veido blizgejima, arba tiesiog neisauktu to riebaus blizgejimo. Kas man ir yra problema. Kreminiu pudru nenaudoju. Ir nelabai noriu su jom prasideti,kad veidas nepasidarytu kaip taukais siteptas. Ka esu meginus tai nuo tu pudru butent veidas taip ir atrode, del to manau,geriau rasti gera kompaktine. Konsultante nuvede prie guerline stendo ir pradejo rodyti meteoritus,kai as aiskiai pasakiau kad man reikia kompaktines, po to pradejo siulyti guerline naujiena biria pudra,ir viskas,lyg daugiau kitu firmu nebutu,dar chaneli paminejo. Kai pati pries tai ikiso vitalumiere pudra kremine,kur man visiskai netinka. na ir ka po to jau pati ziurinejau dioro nude gyvenchy mattisime. Konsultante dar liepe apsispresti ar man reikia maskuojancios ar naturaliai atrodancios. Kai as aiskiai pasakiau kad noriu pudros kuri padarytu veiduka gaivu sviezu skaistu,sleptu nuovargi, ir mazintu blizgejima pacios odos,ta riebuji. ar cia labai kazkas sudetingo,kad nesuprasti ar kaip.. susinervinau ir isejau. Todel kreipiuosi cia ir prasau jusu patarimo, ka rekomenduotumet? kad bent zinociau kita karta link kuriu pudryciu traukti smile.gif dekui is anskto
Atsakyti