QUOTE(agnite @ 2010 08 30, 20:04)
Vis nerimstu dėl Dior
Šiuo metu naudoju Bourjois - ji man nebepatinka, tiksliau šiuo metu nebetinka, nes kažkas nutiko odai, reikia maskavimo jai
Kristianoje apžiūrinėjau Dior stendą ir labai sužavėjo
Diorskin Nude Natural Glow Sculpting Powder SPF 10...
Iš naujo perskaičiau visą temą, tai atsiliepimai apie šią kiek prislopino norą ją įsigyti - dėl atspalvių ir maskavimo...
Noriu paklausti naudojusių Dior kompaktines - kas tiktų ( ir ar išvis tiktų) mišriai į riebumą linkusiai odai, kuriai reikia maskavimo (blizgesį man sulaiko bet kokia, net pati pigiausia kompaktinė, tai šis kriterijus - ne svarbiausias
)...
P.S. iš kur jūs perkate pudras? t.y. iš kokių tinklalapių užsisakote? nes Lietuvoje kainos nemažos
Man tavo minėta kaip ir labiau modeliavimui skirta.. Net Kristiana rašo:
Pirmoji skulptūrinio veido modeliavimo pudra. Tai tobulas produktas, trys viename makiažo pagrindas, atspalvį suteikianti pudra veido kontūrui formuoti ir skaistinamoji priemonė. Kompaktinę pudrą sudaro trys atspalviai, kurie, prisitaikydami prie spalvinių jūsų odos ypatumų, suteikia jai idealų atspalvį ir pabrėžia jos grožį. Formulė pagrįsta mineralizuoto vandens technologija, sukurta išimtinai Diorskin Nude® grupei. Dėl šios technologijos pudra tiesiog tirpsta patekusi ant odos ir tampa apsauginiu jos šydu.
Jei nori tiesiog geros pudros pabandyk Forever. Nepriekaištinga, intensyviai i drėkinanti pudra su SPF 25
Rafinuota, kompaktiška, nepakeičiama!
DIORSKIN FOREVER COMPACT kompaktine pudra suteikia toki pat lygų ir ilgai išliekantį makiažo pagrindo efektą, kaip ir DIORSKIN FOREVER FLUID skysta pudra.
Tai nepakeičiamas pagalbininkas raudonojo kilimo vertam makiažui sukurti. Deka Nano-Stretch Network ir Hydra-Gel System technologijų, ji drėkina ir bei užtikrina fantastišką komforto pojūtį, nepriklausomai nuo oro temperatūros sąlygų.
Vėlgi iš Kristianos. Bet aš ir pati ją turiu, visai patenkinta.
Papildyta:
QUOTE(fairynlovely @ 2010 08 30, 19:54)
Wat kad visiskai baltos noriu
nuo "transparent" atrodau, kaip idegus
nuo sviesiausios pudros velgi atrodau idegus
as taip isivaizduoju, kad jei sumaisysiu balta su turima sviesia gausis pats tas ko as ir noriu
Galvoju apie sia, bet nemanau, kad kas yra ja isbandes:
yey jai ir nuolaida siuo metu
griebsiu sita
Vat įdomu man atsiliepimai bus