Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie kompaktines pudras

QUOTE(fairynlovely @ 2010 08 30, 15:56)
gal ir kiek keistai nuskambes, bet man reikia baltos kompaktines pudros ax.gif gal galetumete kokia porekomenduoti?  blush2.gif

Baltos ar tiesiog šviesiai odai? Man rodos Make up Store turi baltą, nes jie grimu prekiauja mastau.gif Šiaip baltų pudrų nelabai būna. Būna "transparent" - perregimos, jos kaip ir spavos neduoda, tik sutvirtina makiažą ir suteikia matiškumo.
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 08 30, 18:43)
Baltos ar tiesiog šviesiai odai? Man rodos Make up Store turi baltą, nes jie grimu prekiauja mastau.gif Šiaip baltų pudrų nelabai būna. Būna "transparent" - perregimos, jos kaip ir spavos neduoda, tik sutvirtina makiažą ir suteikia matiškumo.

Dar Dior yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Wat kad visiskai baltos noriu ax.gif nuo "transparent" atrodau, kaip idegus doh.gif nuo sviesiausios pudros velgi atrodau idegus g.gif as taip isivaizduoju, kad jei sumaisysiu balta su turima sviesia gausis pats tas ko as ir noriu laugh.gif

Galvoju apie sia, bet nemanau, kad kas yra ja isbandes:
user posted image

yey jai ir nuolaida siuo metu thumbup.gif griebsiu sita wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fairynlovely: 30 rugpjūčio 2010 - 20:05
QUOTE(Rethimna @ 2010 08 30, 18:11)
Dar Dior yra      mirksiukas.gif

Balta? Nemačius g.gif Kaip vadinas, labai įdomu, nes pirmų numeriukių tai balta nepavadinčiau..
Atsakyti
Vis nerimstu dėl Dior biggrin.gif Šiuo metu naudoju Bourjois - ji man nebepatinka, tiksliau šiuo metu nebetinka, nes kažkas nutiko odai, reikia maskavimo jai g.gif Kristianoje apžiūrinėjau Dior stendą ir labai sužavėjo Diorskin Nude Natural Glow Sculpting Powder SPF 10... blush2.gif

Iš naujo perskaičiau visą temą, tai atsiliepimai apie šią kiek prislopino norą ją įsigyti - dėl atspalvių ir maskavimo... g.gif

Noriu paklausti naudojusių Dior kompaktines - kas tiktų ( ir ar išvis tiktų) mišriai į riebumą linkusiai odai, kuriai reikia maskavimo (blizgesį man sulaiko bet kokia, net pati pigiausia kompaktinė, tai šis kriterijus - ne svarbiausias smile.gif )...

P.S. iš kur jūs perkate pudras? t.y. iš kokių tinklalapių užsisakote? nes Lietuvoje kainos nemažos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 08 30, 20:04)
Vis nerimstu dėl Dior biggrin.gif  Šiuo metu naudoju Bourjois - ji man nebepatinka, tiksliau šiuo metu nebetinka, nes kažkas nutiko odai, reikia maskavimo jai g.gif  Kristianoje apžiūrinėjau Dior stendą ir labai sužavėjo Diorskin Nude Natural Glow Sculpting Powder SPF 10... blush2.gif

Iš naujo perskaičiau visą temą, tai atsiliepimai apie šią kiek prislopino norą ją įsigyti - dėl atspalvių ir maskavimo...  g.gif

Noriu paklausti naudojusių Dior kompaktines - kas tiktų ( ir ar išvis tiktų) mišriai į riebumą linkusiai odai, kuriai reikia maskavimo (blizgesį man sulaiko bet kokia, net pati pigiausia kompaktinė, tai šis kriterijus - ne svarbiausias smile.gif )...

P.S. iš kur jūs perkate pudras? t.y. iš kokių tinklalapių užsisakote? nes Lietuvoje kainos nemažos  smile.gif

Man tavo minėta kaip ir labiau modeliavimui skirta.. Net Kristiana rašo:
Pirmoji skulptūrinio veido modeliavimo pudra. Tai tobulas produktas, „trys viename“ – makiažo pagrindas, atspalvį suteikianti pudra veido kontūrui formuoti ir skaistinamoji priemonė. Kompaktinę pudrą sudaro trys atspalviai, kurie, prisitaikydami prie spalvinių jūsų odos ypatumų, suteikia jai idealų atspalvį ir pabrėžia jos grožį. Formulė pagrįsta mineralizuoto vandens technologija, sukurta išimtinai „Diorskin Nude®“ grupei. Dėl šios technologijos pudra tiesiog tirpsta patekusi ant odos ir tampa apsauginiu jos šydu.

Jei nori tiesiog geros pudros pabandyk Forever. Nepriekaištinga, intensyviai i drėkinanti pudra su SPF 25
Rafinuota, kompaktiška, nepakeičiama!
DIORSKIN FOREVER COMPACT kompaktine pudra suteikia toki pat lygų ir ilgai išliekantį makiažo pagrindo efektą, kaip ir DIORSKIN FOREVER FLUID skysta pudra.
Tai nepakeičiamas pagalbininkas “raudonojo kilimo” vertam makiažui sukurti. Deka Nano-Stretch Network™ ir Hydra-Gel System technologijų, ji drėkina ir bei užtikrina fantastišką komforto pojūtį, nepriklausomai nuo oro temperatūros sąlygų.
Vėlgi iš Kristianos. Bet aš ir pati ją turiu, visai patenkinta. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(fairynlovely @ 2010 08 30, 19:54)
Wat kad visiskai baltos noriu ax.gif nuo "transparent" atrodau, kaip idegus  doh.gif nuo sviesiausios pudros velgi atrodau idegus  g.gif as taip isivaizduoju, kad jei sumaisysiu balta su turima sviesia gausis pats tas ko as ir noriu laugh.gif

user posted image

yey jai ir nuolaida siuo metu  thumbup.gif griebsiu sita  wub.gif

Vat įdomu man atsiliepimai bus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(fairynlovely @ 2010 08 30, 20:54)
Wat kad visiskai baltos noriu ax.gif nuo "transparent" atrodau, kaip idegus  doh.gif nuo sviesiausios pudros velgi atrodau idegus  g.gif as taip isivaizduoju, kad jei sumaisysiu balta su turima sviesia gausis pats tas ko as ir noriu laugh.gif

user posted image

yey jai ir nuolaida siuo metu  thumbup.gif griebsiu sita  wub.gif

oho, jūs turbūt tikrai šviesi, aš su Dioro šviesiausiu nr atrodau gerokai pabalus (nors tokia ir esu), norisi kažkokio sveiko atspalvio... Būtinai parašykit, kaip jums tiko šita pudrytė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 08 30, 21:56)
Balta? Nemačius  g.gif Kaip vadinas, labai įdomu, nes pirmų numeriukių  tai balta nepavadinčiau..

Nepamenu kaip vadinasi, bet tikrai žinau, kad yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 08 30, 21:04)
Vis nerimstu dėl Dior biggrin.gif  Šiuo metu naudoju Bourjois - ji man nebepatinka, tiksliau šiuo metu nebetinka, nes kažkas nutiko odai, reikia maskavimo jai g.gif  Kristianoje apžiūrinėjau Dior stendą ir labai sužavėjo Diorskin Nude Natural Glow Sculpting Powder SPF 10... blush2.gif

AŠ iš viso nesu kompaktinių pudrų mėgėja , man labiau patinka birios, bet šitą Diorskin nude labai mėgstu , kaip tik jos bent tie šviesesni atspalviai sumaišius spalvas išeina labai gražūs ir priduoda gyvumo. Dėl maskavimo tai net nežinau , man jo nelabai reikia, bet riebiau užtepus man rodos maskuotų neblogai.
O dėl baltos pudros, tai kokiu tikslu jos reikia- ar norint išgauti tikrą geišos veidą ar šiaip, nes dauguma vadinamų translucent duoda balinantį efektą. Pirmu atveju tai aš naudočiau baltą skystą pudrą( ta prasme, kad vien tik kompaktine pudra visai balto efekto neišgausi) ,bet tokį daiktą gali turėti tik make up store arba profesionalūs grimuotojai. Daugmaž baltą kompaktinę turi Shiseido , ta spalva rodos vadinasi light ir tikrai balina veidą, anksčiau dar kažkokią baltą ( vadinosi translucent, bet tikrai buvo balta) turėjo Biotherm, tik ji buvo biri, dabar retokai Biotherm stendus matau g.gif
Oi, pirma parašiau žinutę, paskui pamačiau, kad jūs tokia šviesi, o ne norit vakarėliui doh.gif Tada tikrai siūlyčiau atkreipti dėmesį į rytiečių- Shiseido, Kanebo pudras .Jų šviesiausi numeriai iš tikrųjų yra labai šviesūs .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuberosa: 30 rugpjūčio 2010 - 22:19
QUOTE(Elegant @ 2010 08 30, 22:26)
oho, jūs turbūt tikrai šviesi, aš su Dioro šviesiausiu nr atrodau gerokai pabalus (nors tokia ir esu), norisi kažkokio sveiko atspalvio... Būtinai parašykit, kaip jums tiko šita pudrytė  bigsmile.gif

ne tokia ir perbalus, mama man sako, kad mano oda kiek tamsoka lotuliukas.gif kadangi as siek tiek link neformalu, tai nieko per daug stebetino toks balinimasis laugh.gif atsiliepimai bus jau sia savaite mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va, pagaliau gavau savo Yves Saint Laurent Matt And Radiant Pressed Powder. wub.gif Spalva atitaikiau idealiai, emiau No 4 (Golden Beige). Imetu foto, kaip atrodo spalva realybeje. mirksiukas.gif

user posted image

Spalvyte labai grazi, puikiai dengiasi ant veido. Kol kas patys geriausi atsiliepimai. ax.gif
Atsakyti
Toks klausimukas mazas atsirado 4u.gif o prie dengiant kompaktine ka nors dedat ant veido t.y. baze, pagrinda, kremine pudra ? nes kazkaip man uztenka vien kremines g.gif Kuom kompaktine pranasesne, ar kvailai cia as lyginu 4u.gif ?
Atsakyti