Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie kompaktines pudras

QUOTE(ViShy @ 2010 08 24, 12:56)
Labai aciu uz atsakyma, gundausi ja isigyti  bigsmile.gif

Kiek žinau,Tavo oda puiki, gal net matikškumo bnereik kiek ji duoda, bandei Dior Forever? Ji lyg lengvesnė, be to su SPF.
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 08 24, 14:00)
Kiek žinau,Tavo oda puiki, gal net matikškumo bnereik kiek ji duoda, bandei Dior Forever? Ji lyg lengvesnė, be to su SPF.

Nera tokia puiki kaip noreciau blush2.gif Ne, Dior Forever nebandziau
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 08 24, 13:05)
Nera tokia puiki kaip noreciau  blush2.gif Ne, Dior Forever nebandziau

Pabandyk, gal visai patiks. Nors aš pati rudeniui vėl pirksiu YSL, nes Dior man per lengva, reikia daugiau maskavimo.
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 08 24, 14:13)

Kokia spalva turejote YSL ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 08 24, 13:35)
Kokia spalva turejote YSL ? smile.gif

1, mano labai šviesi oda, todėl visų pudrų imu šviesiausius, dažniausiai ir būna 1 smile.gif
Atsakyti
Kaip tik siandiena uzsisakiau Yves Saint Laurent Matt And Radiant Pressed Powder. Spalva pasirinkau Light sand. ax.gif
Tikiuosi tiks. Belieka sulaukti. smile.gif
Atsakyti
As svarstau del #3 Pink Beige arba #4 Gold Beige g.gif Siuo metu veido oda siek tiek idegusi, bet ant ziemos vistiek pasvieses, i soliariumus neinu, tai va galvoju kuri labiau tiktu.
Aterol gal galesi parasyti atsiliepimus apie #2 Light Sand spalvyte, idomu ar realiai labai sviesi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViShy: 24 rugpjūčio 2010 - 18:02
QUOTE(ViShy @ 2010 08 24, 17:01)
As svarstau del #3 Pink Beige arba #4 Gold Beige g.gif Siuo metu veido oda siek tiek idegusi, bet ant ziemos vistiek pasvieses, i soliariumus neinu, tai va galvoju kuri labiau tiktu.
Aterol gal galesi parasyti atsiliepimus apie #2 Light Sand spalvyte, idomu ar realiai labai sviesi  rolleyes.gif

As irgi del spalvos ilgai ilgai galvojau. Ir galva man matyt susisuko... Dabar kai tu parasei, dar karta nubegau visu spalvu perziureti. cool.gif Ir tikrai manau per sviesia pasirinkau. doh.gif Ideges mano veidas po atostogu... Tai manau ta bus per sviesi. Ka tik parasiau laiska siuntejui, tikiuosi pakeis man. ax.gif Dabar pasirinkau 4 Gold Beige. cool.gif Uzsakyma gausiu per ateinancias dienas, parasysiu kai gausiu, ir foto idesiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aterol: 24 rugpjūčio 2010 - 18:41
Gal kuri turejote lumene sausa pudryte, kuria buvo galima naudoti ir kaip dregna, paslapinus kempinele? Kazkada tokia turejau, man labai patiko. O badar niekaip nepamenu kokia ji buvo, noreciau vel tokia isigyti.
Atsakyti
norejau paklausti. neseniai pabandziau, pasipudravau chanel matt lumiere pudra, ir man pasirode, kad ji tik isryskino visus mano trukumus - ir spuogelius, ir rauksles... ar cia pudra netiko, ar mano odos tipui isvis netinka kompaktines pudros? atspalvis buvo tinkamas, naudojau ant svarios odos, pateptos kremu tik g.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2010 08 30, 16:21)
norejau paklausti. neseniai pabandziau, pasipudravau chanel matt lumiere pudra, ir man pasirode, kad ji tik isryskino visus mano trukumus - ir spuogelius, ir rauksles... ar cia pudra netiko, ar mano odos tipui isvis netinka kompaktines pudros? atspalvis buvo tinkamas, naudojau ant svarios odos, pateptos kremu tik g.gif

Man Chanel Mat Lumiere viena is prasciausiu kompaktiniu kokias esu turejusi doh.gif
Blogiau tik Oriflame. Po sio nevykusio pirkinio ilgai net nedrisau bandyt kremines Chanel Mat Lumiere. Visgi pasiryzau ir dziaugiuosi, kremine tikrai neprasta. O kompaktiniu daug puikesniu buna mirksiukas.gif
Atsakyti
gal ir kiek keistai nuskambes, bet man reikia baltos kompaktines pudros ax.gif gal galetumete kokia porekomenduoti? blush2.gif
Atsakyti