Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie kompaktines pudras

QUOTE(Solen @ 2010 08 07, 22:39)
Gal kas turite atsiliepimu apie Kanebo total finish natural matte g.gif gundausi ja isigyti

Pati nebandziau, bet apie ja teko daug geru atsiliepimu skaityti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes, turiu clinicue compaktine pudryte, ja naudoju makiazo koregavimui dienos begyje jei islenda blizgesiukas, pastebejau, kad isdazius pudros viduriuka ji pradejo krastuose labai trupeti, tiesiog kiekviena karta atidarai ir matai kad istrupejusi pudra, ka tai galetu reiksti ar kad sena, ar taip buna su visom kompaktinem g.gif Laukiu komentaru is zinoviu biggrin.gif
Atsakyti
egluziuk, as jau ilgiau nei metus turiu Givenchy kompaktine, kasdien nesiojuosi istisus metus (vietoj veidrodelio tarnauja) ir nieko panasaus.Todel nemanau, kad su visom taip. Na nebent numesi, tada didele tikimybe, kad suskils.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 08 17, 22:39)
egluziuk, as jau ilgiau nei metus turiu Givenchy kompaktine, kasdien nesiojuosi istisus metus (vietoj veidrodelio tarnauja) ir nieko panasaus.Todel nemanau, kad su visom taip. Na nebent numesi, tada didele tikimybe, kad suskils.

Na numetusi jos nebuvau, nesiojuosi rankineje, o siandien isitraukiau noredama makiaza pakoreguoti, buvo atskiles eilinis gabalelis, tai palenkiau i siuksliadeze iskratyti, tai is viso visa pudra iskrito, likau apsalus, reikes naujos pudros dairytis lotuliukas.gif
Atsakyti
biggrin.gifD
man taip ir su dior kompaktine buvo, todel labai skeptiksai ziurejau i visas kompktines, bet galiu pasakyt, kad mac nenuvyle, tikrai geriausia kompaktine kokia esu bandzius, jos truputi kazkokia kitokia tekstura, todel neabejoju, kad neprades ji trupet man:)
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2010 08 08, 22:23)
Kokia spalvyte emet? Kiek pamenu, jus sviesios odos  ax.gif ?
Kur uzsisakinejot, jei ne paslaptis?

Gal bandet Guerlain Parure arba Dioro Forever kompaktines ir galetumet su jomis palyginti?

siuo metu nelabai sviesios biggrin.gif vasariskai idegiau,todel pirkau nr5 berods medium vadinasi,kazkas tokio,bet ziemai pirksiu sviesu atspalvi mirksiukas.gif siaip kompaktiniu nelabai naudoju nebent kur pas ka pabandau,sita pirmoji kuria nusipirkau(dar turejau HD MUFE),tai nelabai turiu su kuom stirpiai lygint ax.gif
uzsisakinejAU is braskiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovkyte: 23 rugpjūčio 2010 - 16:01
Gal kas bandė Make up forever pudrytes?

1. Kompaktinė dvigubo poveikio pudra Make up forever DUO MAT;
2. Balinanti kompaktinė dvigubo poveikio pudra Make up forever DUO white;
3. Kompaktinė koreguojamoji pudra Make up forever PAN CAKE WATER FOUNDATION;
4. Kompaktinė žvilgesį suteikianti pudra Make up forever SHINE ON COMPACT.

4u.gif
Atsakyti
user posted image
Gal kas naudojate YSL POUDRE COMPACTE ÉCLAT ET MATITÉ Matt & Radiant Pressed Powder ? Kokie atsiliepimai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 08 24, 11:36)
user posted image
Gal kas naudojate YSL POUDRE COMPACTE ÉCLAT ET MATITÉ Matt & Radiant Pressed Powder ? Kokie atsiliepimai  bigsmile.gif

Aš ja labai patenkinta. Šepečiu, o ir kempinėle dengias plonu sluoksniu, nėr labai matoma ant veido, o matiškumą išlaiko labai gerai. Kai kada dienos bėgy net nereikia korekcijų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 08 24, 13:47)
Aš ja labai patenkinta. Šepečiu, o ir kempinėle dengias plonu sluoksniu, nėr labai matoma ant veido, o matiškumą išlaiko labai gerai. Kai kada dienos bėgy net nereikia korekcijų wink.gif

ar sausesnei odai tiktų? nesausina labai?
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 08 24, 12:52)
ar sausesnei odai tiktų? nesausina labai?

Mano oda normali/ mišri, BET, rašo, kad ji nesausina: Yves Saint Laurent POUDRE COMPACTE ÉCLAT ET MATITE Matt & Radiant Pressed Powder provides an all-day matte complexion without drying the skin. It contains a revolutionary Ampli-Light+ complex that leaves the complexion perfectly matte and even, with a long-lasting feeling of comfort.

Kaip konkrečiai ji tinka sausai odai, negaliu pasakyti, gal bus kas išbandžiusi smile.gif
Atsakyti
Kristianos pls. raso, kad "Tinka normaliai, mišriai ir sausai odai" smile.gif
Atsakyti