QUOTE(Milmar @ 2010 04 23, 11:10)
Perskaiciau visa tema ir dar nete info kruva, bet gal kas dar galetu padeti galutinai apsispresti ir palyginti tarpusavyje ar pakomentuoti atskirai :
Guerlain Divinora Teint Expert ...
Parure Compact Foundation
Parure Gold Compact Foundation
Diorskin Forever Compact
Diorskin Poudre Compacte
Ieskau pudros, kuri pamaskuotu, bet nebutu sunki, nesimatytu miltu, oda padarytu 'velvetine', ir butinai, kad nenusausintu (daug kaukiu idejau, kad butu nors dabartine siruacija ). Oda mano normali - skruostai normalus i sausesne puse, T zona nezymiai pablizga, poros nemazos
Taip pat buciau dekinga, jei ivardintumet jusu naudojamas spalvas (ypac domina sviesios)
Guerlain Divinora Teint Expert ...
Parure Compact Foundation
Parure Gold Compact Foundation
Diorskin Forever Compact
Diorskin Poudre Compacte
Ieskau pudros, kuri pamaskuotu, bet nebutu sunki, nesimatytu miltu, oda padarytu 'velvetine', ir butinai, kad nenusausintu (daug kaukiu idejau, kad butu nors dabartine siruacija ). Oda mano normali - skruostai normalus i sausesne puse, T zona nezymiai pablizga, poros nemazos
Taip pat buciau dekinga, jei ivardintumet jusu naudojamas spalvas (ypac domina sviesios)
Kad nebūtų sunki ir nesimatytų miltų - geriausiai pudra tepti šepečių - tada pasidengs lengvu sluoksniu, tiek, kiek jos reikia (plius ji truputį po tepimo pasigeria, nubyra, bet čia minimaliai) - tada atrodo labai naturaliai. Sakau bendrai, ne konkrečiai pudrai. Jei reikalinga korekcija dienos eigoj - tada vos vos priliečiant papudruoti koreguojamas vietas. Dior Forever esu turėjusi, labai patiko, lengva, pamaskuoja, bet nėra iš sunkių pudrų