Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie kompaktines pudras

QUOTE(Twinklyte @ 2010 04 06, 22:21)
reiktu senbuvių patarimo, esu pasimetusi tarp pudryčių, mano veidas yra linkęs i blizgėjimą, bandžiau aš ta clarins kompaktinę mažinančią blizgesį, na lyg ir butu nebloga, bet norėtusi, kad veidukas būtų gaivesnis,žodžiu, kad tas matiškums nepadarytų veiduko tokio negyvo, kad mažintų veido blizgėjima, bet tuo pačiu suteiktu ir skaistumo gaivumo šviežumo, gal ne per daug noriu smile.gif laukiu patarimų.

QUOTE(Twinklyte @ 2010 04 06, 22:47)
begu skaityti smile.gif tik del chanelio net nezinau, isigyjau vitalumiere bet ne kompaktine o kremine pudra ir ji man visiskai netinka, gaila ir pinigai i bala ir jokios naudos. O kaip su tom kompaktinem, jei turi skaistinamu daleliu, gal irgi netiks, zodziu esu pasimetusi.

Negaliu suprasti, kaip merginos nusiperka ne savo odos tipui skirtas priemones ir paskui sako - pinigai i bala... doh.gif Tai zinoma, juk ne tam odos tipui skirta... Suprantu, kad konsultantes nepadeda issirinkti, nu bet paskaityti paciai ant informacinio lapelio kas parasyta, argi sunku. Juk ne 10Lt. kainuoja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 26, 17:13)

QUOTE(V*i*k*a @ 2010 01 18, 14:37)
Nusipirkau ir aš šią. Naudojau dar tik kelis kartus, pati kaip pudra visai nieko, patinka, bet man mažokai maskuoja.

Pagaliau baiginėju, nekartosiu tikrai. Kelis pirmus kartus buvo visai nieko, bet vėliau labai nepatiko. Nemaskavo visai, ant veido tarsi miltai būtų doh.gif Teks vėl ieškoti savo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 04 07, 10:13)
Negaliu suprasti, kaip merginos nusiperka ne savo odos tipui skirtas priemones ir paskui sako - pinigai i bala...  doh.gif Tai zinoma, juk ne tam odos tipui skirta... Suprantu, kad konsultantes nepadeda issirinkti, nu bet paskaityti paciai ant informacinio lapelio kas parasyta, argi sunku. Juk ne 10Lt. kainuoja  rolleyes.gif

vat butent, kad cia konsultante nuvede mane prie sios pudros ir konkreciai pasake, kad ji skirta misriai odai ir as ja netgi uzsitepiau paziurejau viskas patiko, nesimate kad ji ten butu labai blizgi net kelis kartus ar tikrai neislys mano veido blizgesys,visko klausiau,zodziu isiule kaip pati geriausia ir tinkamiausia pudra, o jau gryzau ir pamaciau kad ji visiskai netinka nes su ja veidas iskarto blizga,na atseit svytinti, bet tik uztepi ir veidas jau kai riebaluotas, mano ir taip svyti, tik labai patiko maskavimas, kad veidukas gaivus, bet del blizgejimo cia zodziu nuo ko gelbejaus ta gavau dvigubai.
Atsakyti
buvau as iskarto kita diena su ta pudra gryzus net praemus nebuwau, nei man kas ka keite nei ka. zodziu gawosi kad as pati kalta jog ji man isiule ta pudra, as ja isirinkau ji man tiko patiko ir jei pasiemiau wiskas. Ir konkreciai sake kad ji tikrai mano odai tiks ir jokio blizgejimo nebus. Ir tik po to internete pasiskaitynejau review internete ir daug atsiliepimu, kad ji labiau sausai odai ir nuo jos oda atrodo dar daugiau riebaluota ir tt. Net neisivaizduoju is ko rinktis, kokia kompaktine noreciau isigyti, bet nezinau,kad vel neuzpulti ant netinkancios, norisi ir kad mazintu ta blizgejima, ir kad gaiwumo sviezumo suteiktu,kiek skaitynejau cia jusu tuos forumus,kas vienai tinka kitai netinka, na nzn nuo ko wel pradeti ieskoti
Atsakyti
Gal kas naudojate Loreal Paris pudrytes ir galėtų rekomenduoti mišriai linkusiai sausėti odai kažkuria?
Taip pat labai domina atsiliepimai apie Gosh pudra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 23, 10:53)
drinks_cheers.gif
Nu ir pridauginai Pilveliuk  biggrin.gif  Jinai kai aš pirkau 8,90 Kainavo biggrin.gif Dabar irgi tiek pat  biggrin.gif

OI,tai visai pigiai,mano labai jautri oda-idomu man ji tiktu ?
Papildyta:
sveiki,as galvojau,kad LOREAL,gera firma,ir kad isreklamuota-mineraline pudra yra gera,bet kai pabandziau,teko nusivilt,poras uzkimso,o raso kad nekemsa,
Dar bandziau su voleliu,tai tas volelis man visai nieko nedengia,gal nemoku juo naudotis?
O kai nusipirkau CHANEL,tai visai kitoks reikalas,veidas kaip is zurnalo virselio,aciu ESLAUDAI,nes is jos pirkau
Atsakyti
QUOTE(sandrute37 @ 2010 04 23, 10:38)
OI,tai visai pigiai,mano labai jautri oda-idomu man ji tiktu ?
Papildyta:
sveiki,as galvojau,kad  LOREAL,gera firma,ir kad isreklamuota-mineraline pudra yra gera,bet kai pabandziau,teko nusivilt,poras uzkimso,o raso kad nekemsa,
Dar bandziau su voleliu,tai tas volelis man visai nieko nedengia,gal nemoku juo naudotis?
O kai nusipirkau CHANEL,tai visai kitoks reikalas,veidas kaip is zurnalo virselio,aciu ESLAUDAI,nes is jos pirkau

Sandrute, jei oda labai jautri, tai nerizikuok unsure.gif O tavo odyte sausa?
Dziaugiuosi, kad patiko manoji, ji ne Chanel, o Dior Nude Glow kompaktine - tikrai labai gera wub.gif Ar jau baigei ja, kad ieskaisi kitos ?
Jei oda i sausuma, dar siulyciau Kanebo kompaktine 4u.gif
Atsakyti
Perskaiciau visa tema ir dar nete info kruva, bet gal kas dar galetu padeti galutinai apsispresti ir palyginti tarpusavyje ar pakomentuoti atskirai :

Guerlain Divinora Teint Expert ...
Parure Compact Foundation
Parure Gold Compact Foundation
Diorskin Forever Compact
Diorskin Poudre Compacte

Ieskau pudros, kuri pamaskuotu, bet nebutu sunki, nesimatytu miltu, oda padarytu 'velvetine', ir butinai, kad nenusausintu (daug kaukiu idejau, kad butu nors dabartine siruacija rolleyes.gif ). Oda mano normali - skruostai normalus i sausesne puse, T zona nezymiai pablizga, poros nemazos verysad.gif

Taip pat buciau dekinga, jei ivardintumet jusu naudojamas spalvas (ypac domina sviesios) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milmar: 23 balandžio 2010 - 11:14
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 04 23, 12:14)
Sandrute, jei oda labai jautri, tai nerizikuok  unsure.gif  O tavo odyte sausa?
Dziaugiuosi, kad patiko manoji, ji ne Chanel, o Dior Nude Glow kompaktine - tikrai labai gera  wub.gif  Ar jau baigei ja, kad ieskaisi kitos ?
Jei oda i sausuma, dar siulyciau Kanebo kompaktine  4u.gif

OI,kaip galejau sumaisyti-taip tai DIOR,SU VIENA MAMA APIE chanel diskutuojam,tai ir sumaisiau.
Ne pudrytes nebaigiau dar,tik pasidomejau ta ESSENCIAL,MANO ODA YRA MISRI
Atsakyti
Sakykit kas naudojat Kanebo Total finish ar ji tiktu misriai/riebiai odai, ar ji bent kiek maskuoja?
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 04 23, 13:12)
Sakykit kas naudojat Kanebo Total finish ar ji tiktu misriai/riebiai odai, ar ji bent kiek maskuoja?

As naudoju, mano oda i sausuma. Riebiai nesiulyciau, nes vasara man jau noredavos kad siek tiek pasausintu bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas naudojat Shiseido Perfect Smoothing Compact Foundation?
user posted image
Atsakyti