Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie kompaktines pudras

QUOTE(ESLAUDA @ 2010 03 09, 13:16)
Siaip kompaktines pudros nesuteikia svytejimo, nes jos skirtos blizgesiui sugerti, o tai priestarauja svytejimui. Bet aisku, vienos buna tokios gaivios, o kitos kaip miltu pritepta, todel labai svarbu atsitaikyti kokia tinka tau  smile.gif  Dior Nude tai tikrai viena is nedaugelio, kuri duoda ta skaistuma ir svytejima, kartu nuima blizgesi ir padaro oda matine  thumbup.gif

na o aš nusipirkau Organic wear™ 100% Natural Origin Pressed Powder
user posted image
na nelabai suprantu aš apie pudras, bet šita lyg ir suteikia švytėjimą, na veidas atrodo toks pagyvėjęs, o gal blizgus g.gif kažkaip ant veido to blizgesio kaip ir nematau, bet patepus ant rankos, tai tikrai matosi, net nežinau ar blogai čia, ar gerai g.gif Kažkada shopingas ją lygino su Dior Nude sculpting, bet man dioras tai tokio švytėjimo( o gal blizgesio) nesuteikia
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2010 04 02, 22:47)
na o aš nusipirkau Organic wear™ 100% Natural Origin Pressed Powder
user posted image
na nelabai suprantu aš apie pudras, bet šita lyg ir suteikia švytėjimą, na veidas atrodo toks pagyvėjęs, o gal blizgus g.gif kažkaip ant veido to blizgesio kaip ir nematau, bet patepus ant rankos, tai tikrai matosi, net nežinau ar blogai čia, ar gerai g.gif Kažkada shopingas ją lygino su Dior Nude sculpting, bet man dioras tai tokio švytėjimo( o gal blizgesio) nesuteikia

O ji nesausina odos? Efektas panasus i meteoritu ? bigsmile.gif Koki atspalvi pirkot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 02 balandžio 2010 - 21:51
Labai domina atsiliepimai apie Kanebo kompaktines 4u.gif Kas naudojat parasykit? Kazkodel man atrodo kad turetu buti neblogos, bet gal klystu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 02 balandžio 2010 - 21:59
QUOTE(*moon* @ 2010 04 02, 22:56)
Labai domina atsiliepimai apie Kanebo kompaktines  4u.gif  Kas naudojat parasykit? Kazkodel man atrodo kad turetu buti neblogos, bet gal klystu  g.gif

As turiu 2 bigsmile.gif Ta prasme, du atspalvius - vasarai ir ziemai bigsmile.gif Mano pati paciausia kompaktine thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 04 02, 23:18)
As turiu 2  bigsmile.gif Ta prasme, du atspalvius - vasarai ir ziemai  bigsmile.gif  Mano pati paciausia kompaktine  thumbup.gif  wub.gif

Okoks jusu odos tipas? Kurias turite gal total finish? Kurias spalvytes turit? wub.gif Aciu!
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 04 03, 13:20)
Okoks jusu odos tipas? Kurias turite gal total finish? Kurias spalvytes turit?  wub.gif Aciu!

Mano oda i sausuma smile.gif Taip, pas mane total finish. Nr. 203 ir 204,5 bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jaguarka @ 2010 03 09, 11:41)
Labas rytas,
ar kas nors bandėt  Clarins Shine Stopper Powder Compact

user posted image

For long-lasting shine control, this extremely fine, translucent powder veils the skin with evening and absorbent components. It diminishes the appearance of any imperfections, sets make-up and ensures an even, ultra-matte complexion.

tikrai nebloga,merginos,kurioms reikia matiskumo,ja labai gyre
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 04 02, 22:50)
O ji nesausina odos? Efektas panasus i meteoritu ? bigsmile.gif Koki atspalvi pirkot?

Dar nežinau ar nesausina, dar tik 3 dienas naudoju, kol kas-ne. Atspalvis-Translucent medium, mano šviesiai odai gal truputį tamsesnio norėtūsi vienu tonu, bet ir šis gerai ax.gif Meteoritų nebandžius tai nežinau.
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 04 03, 13:32)
tikrai nebloga,merginos,kurioms reikia matiskumo,ja labai gyre

o kazin sita Clarins nekemsa poru? ir kaip ant veiduko atrodo ar priduoda lygumo veidui?ar tik matiskuma suteikia ir viskas?
Atsakyti
reiktu senbuvių patarimo, esu pasimetusi tarp pudryčių, mano veidas yra linkęs i blizgėjimą, bandžiau aš ta clarins kompaktinę mažinančią blizgesį, na lyg ir butu nebloga, bet norėtusi, kad veidukas būtų gaivesnis,žodžiu, kad tas matiškums nepadarytų veiduko tokio negyvo, kad mažintų veido blizgėjima, bet tuo pačiu suteiktu ir skaistumo gaivumo šviežumo, gal ne per daug noriu smile.gif laukiu patarimų.
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2010 04 06, 23:21)
reiktu senbuvių patarimo, esu pasimetusi tarp pudryčių, mano veidas yra linkęs i blizgėjimą, bandžiau aš ta clarins kompaktinę mažinančią blizgesį, na lyg ir butu nebloga, bet norėtusi, kad veidukas būtų gaivesnis,žodžiu, kad tas matiškums nepadarytų veiduko tokio negyvo, kad mažintų veido blizgėjima, bet tuo pačiu suteiktu ir skaistumo gaivumo šviežumo, gal ne per daug noriu smile.gif laukiu patarimų.

Chanel poudre douce pabandykit-mazina veido blizgejima,suteikia skaistumo smile.gif Chanel temoje pasiskaitykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(edituke 1976 @ 2010 04 06, 22:27)
Chanel poudre douce pabandykit-mazina veido blizgejima,suteikia skaistumo smile.gif Chanel temoje pasiskaitykit 4u.gif

begu skaityti smile.gif tik del chanelio net nezinau, isigyjau vitalumiere bet ne kompaktine o kremine pudra ir ji man visiskai netinka, gaila ir pinigai i bala ir jokios naudos. O kaip su tom kompaktinem, jei turi skaistinamu daleliu, gal irgi netiks, zodziu esu pasimetusi.
Atsakyti