QUOTE(rusnele @ 2009 12 12, 15:35)
As naudoju tik kompaktine pudra. Seniau - tik kremine pudra. Bet niekad abieju - man perdaug. O ju visada naudojat abi?
As abi, kremine maskavimui, o kompaktine dienos eigoje slepti blizgesiui, nes oda riebi
QUOTE(Incredible Me @ 2009 12 09, 22:41)
o koks tiksleslis pavadinimas ,gal mat harmony?as i ja ziurejau droge,pasirode maloni konsistencija,parasyta ,kad ji su mineralais(dabar ziuriu madinga visur ta rasyti...),uztepiau siek tiek ant veido ,tai visai patiko,bet kazkaip nesurizikavau ja bandyt,kaina nemaza,o sios firmos tik blizgi naudoju,nezinau,ar gera ji...dabar susidomejau!koks tamstos odos tipas? mano i rieboka,greit blizgesis islenda
Taip taip. ta pati. pas mane 4numeriuko mano paskutiniu metu laba išsausėjus buvo, o dabar kai kremus naudot pradjau tai lyg ir normali pasidarė, bet pudra tiek tokiai tiek anokiai tiko
QUOTE(_valkirija_ @ 2009 12 16, 20:51)
Taip taip. ta pati. pas mane 4numeriuko mano paskutiniu metu laba išsausėjus buvo, o dabar kai kremus naudot pradjau tai lyg ir normali pasidarė, bet pudra tiek tokiai tiek anokiai tiko
O siaip gerai maskuoja?
Jei kalbat apie tokia Lumene kompaktine pudra
tai ir as tokia turiu Nusipirkau ja per daug nieko nesitikedama, bet patenkinta likau labai tik mano pudros yra 5 numeriukas. Oda mano riebi, bet si pudra matiskuma islaiko pakankamai neblogai, graziai dengiasi, nesimato, maskuoja tai siaip sau, jei ja tik viena naudoti, bet jei maskuojamu piestuku pries tai demeles pamaskuoji, tai visai neblogai
tai ir as tokia turiu Nusipirkau ja per daug nieko nesitikedama, bet patenkinta likau labai tik mano pudros yra 5 numeriukas. Oda mano riebi, bet si pudra matiskuma islaiko pakankamai neblogai, graziai dengiasi, nesimato, maskuoja tai siaip sau, jei ja tik viena naudoti, bet jei maskuojamu piestuku pries tai demeles pamaskuoji, tai visai neblogai
Naudoju Shiseido Luminizing Color Powder, metos rankinej, nes patogi pakuote su sepeteliu, reikalinga tik kai pradeda blizget veidas, pataisyt makiaza. Labai lengva, nieko nemaskuoja, vienos sektorius su blizguciais, bet ju nesimato, kaip ir tos pudros. Sepetelis labai geras
gal daugiau atsiliepimu apie lumene mat harmony yra? labai viliojanciai atrodo, bet pasiskaiciau atsiliepimu uzsienio forumuose, tai sako po kurio laiko oda pradeda serpetot
O kokie butu atsiliepimai apie MaxFactor kompaktine pudra?
Nes dabar nzn kokia isigyti. Mano oda T zonoje riebi, o skruostai normalios odos. Busiu dekinga uz rekomendacijas.
Nes dabar nzn kokia isigyti. Mano oda T zonoje riebi, o skruostai normalios odos. Busiu dekinga uz rekomendacijas.
QUOTE(Undinelle @ 2010 01 11, 19:07)
O kokie butu atsiliepimai apie MaxFactor kompaktine pudra?
Turėjau kažkada tokią:
Ji tokia šilkinė, tarsi kreminė. Patiko, bet nekartojau, nes tuo metu labai pradėjo oda riebaluotis ir reikėjo labiau matiškumą išlaikančios.
QUOTE(Argija @ 2010 01 11, 18:46)
Turėjau kažkada tokią:
Ji tokia šilkinė, tarsi kreminė. Patiko, bet nekartojau, nes tuo metu labai pradėjo oda riebaluotis ir reikėjo labiau matiškumą išlaikančios.
As irgi tokia turejau, ji sunki, ant veido jauciasi, kaip kauke Nepatiko.
QUOTE(Jurate81 @ 2009 12 18, 22:07)
O ji tinka tik riebiai odai? Mano oda mišri, linkusi sausėti, mastau ar man tiktų?
QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 26, 17:13)
Nusipirkau ir aš šią. Naudojau dar tik kelis kartus, pati kaip pudra visai nieko, patinka, bet man mažokai maskuoja.