Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie kompaktines pudras

QUOTE(Raselelyte @ 2009 10 25, 14:03)
man taip pat patarimo reikia del Ginenchy Matissime pudros...noriu ja isigyti...gal kas ja turite?????

as turiu biggrin.gif ant veido graziai labai pasidengia, spalva gera atitaikiau tai visai nesimato , matiskuma tai pusiau islaiko rolleyes.gif mano veido oda riebi , tai puse dienos issilaiko neblizgejus smile.gif
siaip tai is 10 balu as jai 8duociau smile.gif
Atsakyti
O as Givenchy Matissime duodu 10 balu ir pirksiu vel kai subaigsiu,tik spalva gal kita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 10 27, 22:25)
O as Givenchy Matissime duodu 10 balu ir pirksiu vel kai subaigsiu,tik spalva gal kita smile.gif

O kokia spalvą naudojat?
Atsakyti
QUOTE(Mamaima @ 2009 10 25, 10:35)
Sveikos merginos,

Reikia jusu pagalbos rolleyes.gif ... perskaiciau visa jusu tema ir pasimeciau ax.gif  Mano oda RIEBI, ieskau kompaktines pudros kuri suteiktu matiskumo, butu lengva, maskavimo didelio man nereikia, svarbiausia kad sutvirtintu makiaza ir pasleptu blizgesi, kuris vis islenda, net ir po keliu valandu doh.gif 
Rinkausi tarp siu kompatiniu pudru:

Givency Matissime
Shiseido Pureness Matifying
Clinique Stay matte

Kaip ir kaina nemaza, nesinori nusipirkus, padeti i sona ir nenaudoti... o jau tokiu pudru turiu n... doh.gif

Mano oda mišri, tad irgi aktualus matiškumas. Turiu Clinique Perfectly Real serijos pudrą, labai nebloga, tepu ne kempinėle, o šepetėliu.
Va tokia pakuotė

user posted image
Atsakyti
Pati pabaigai visad naudoju matinę Nivea Ideal Finish pudrą šviesiausio Nude atspalvio ax.gif
user posted image
Jau trečią pakuotę naudoju tongue.gif
Atsakyti
Givenchy matissime turejau - tikrai nebloga buvo, dabar turiu prisme - irgi nieko biggrin.gif Shiseido puryfing ar kazkaip ten ax.gif baisi man tiesiog - naudojau, nes buvo gaila mest pinigus pirkt kita, bet nerekomenduoju....
Atsakyti
QUOTE(Evelinna @ 2009 11 06, 09:04)
Givenchy matissime turejau - tikrai nebloga buvo, dabar turiu prisme - irgi nieko  biggrin.gif Shiseido puryfing ar kazkaip ten  ax.gif baisi man tiesiog - naudojau, nes buvo gaila mest pinigus pirkt kita, bet nerekomenduoju....

As irgi daugiau nepirksiu Shiseido. Nepatiko ir tos serijos prausiklis. Neverta 26Euru. Dabar noriu pabandyti Chanel Matlumiere
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 17 lapkričio 2009 - 00:15
user posted image

nusipirkau sita Estee Lauder Double mat kompaktine pudra. pasitepiau siandien ir man patiko. tepiau ant lancome maquimate kremines pudros. kai tepdavau ant virsaus shiseido oda jau blizgedavo po keliu valandu, o siandien po 5val. oda dar neblizgejo. rytoj ziuresiu kaip islaikys daugiau valandu g.gif

Naudoju jau 2 savaites. Nebloga pudra. Bet ji atrodo kaip sausa presuota, o ne kremine. Man konsultante isaiskino, kad kremines-komaktines maskuoja labiau. Mano oda riebi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 21 lapkričio 2009 - 23:43
siuo metu naudoju sita smile.gif Maybelline Affinitone
user posted image

Man labai patinka, naudoju ant skystos dienos metu blizgesiui paslepti smile.gif patenkinta esu, pries tai turejau loreal, tai si labiau patinka
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2009 11 22, 00:42)
user posted image
nusipirkau sita  Estee Lauder Double mat kompaktine pudra.

norim daugiau suzinoti apie sia pudryte? ar patinka ji jums? kokia jusu oda?ar verta tu pinigeliu 4u.gif
Atsakyti
Naudoju lumene kompaktinę pudrą ir labai džiaugiuosi, deduosi ant skystos tad vedas atrodo kaip iš serialų lygus gražus, be trūkumų, visos strazdanos dingsta thumbup.gif kitokių naudojus ir neesu, bet ir nematau reikalo yu.gif
Atsakyti
QUOTE(_valkirija_ @ 2009 12 09, 19:47)
Naudoju lumene kompaktinę pudrą ir labai džiaugiuosi, deduosi ant skystos tad vedas atrodo kaip iš serialų lygus gražus, be trūkumų, visos strazdanos dingsta  thumbup.gif  kitokių naudojus ir neesu, bet ir nematau reikalo  yu.gif

o koks tiksleslis pavadinimas ,gal mat harmony?as i ja ziurejau droge,pasirode maloni konsistencija,parasyta ,kad ji su mineralais(dabar ziuriu madinga visur ta rasyti...),uztepiau siek tiek ant veido ,tai visai patiko,bet kazkaip nesurizikavau ja bandyt,kaina nemaza,o sios firmos tik blizgi naudoju,nezinau,ar gera ji...dabar susidomejau!koks tamstos odos tipas? smile.gif mano i rieboka,greit blizgesis islenda
Atsakyti