Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie kompaktines pudras

QUOTE(Dolphin @ 2009 10 11, 23:00)
gal kuri naudojat MaxFactor by Ellen Betrix? Stai tokia
Kokie atsiliepimai?

As turejau, gerai maskuoja, matine, dengiasi gerai, laikosi, tik bet ji tokia sunkoka, matosi ant veido smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2009 10 11, 23:17)
As turejau, gerai maskuoja, matine, dengiasi gerai, laikosi, tik  bet ji tokia sunkoka, matosi ant veido smile.gif

tai as ja nusipirkau ir jau pora kartu bandziau. tai is vis pirma kompaktine pudra mano gyvenime lotuliukas.gif tai ir galvoju, ar turi taip matytis..
Atsakyti
As isbandziau DIOR kompaktine, bet grizau prie givenchy - turejau matissime, dabar pirkau prisme - nu ir pamaskuoja ir ant odos nesimato. As siaip turiu ka amskuot, bet tepu net be kermpudros ir labai neblogai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Man patiko TBS 'All in one face base'. naudoju ją kaip kompaktinę, nes neblogai 'numatina' veidą 4u.gif
Atsakyti
Šiandien nusipirkau PUPA kompaktinę. Nors ten labiau 3 in 1. Galima ir sausą, galima ir drėgną naudoti. Labai patiko, neblogai maskuoja. Rašo, kad apsaugo nuo pigmentinių dėmių ir kt.odos negerumų, sveikai švyti... Ir turbūt pirmą kartą pataikiau su spalva, nes pastoviai netikdavo. Jau važiavau namo ir galvojau kiek už ją reikėtų prašyti išparduotuvėje laugh.gif
Beje, dar mačiau kažkokią naują Kristianos vitrinose, pudra su tokiu voleliu, kažkas panašaus, kaip sienas dažant biggrin.gif Tai va taip su ja dažomas veidas. Jau taip vyriškoji pusė burba ant moterų, tai špaklius, tai tinkas, o pamatytų su tokiu, vėl rastų kaip prisikabinti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo night_: 14 spalio 2009 - 22:08
As baigineju Shiseido Purenness, nieko gero, nes nemaskuoja isvis, oda greit vel blizga
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2009 10 15, 13:44)
As baigineju Shiseido Purenness, nieko gero, nes nemaskuoja isvis, oda greit vel blizga

Pritariu. Visiskai nepatiko man. Padejau i sona, sakiau aj gal vasara sunaudosiu... Be tikrai nemaskuoja ir matiskumo nelaiko isvis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(night_ @ 2009 10 14, 22:59)
Šiandien nusipirkau PUPA kompaktinę. Nors ten labiau 3 in 1.

Kiek kainavo Jūsų PUPA pudra? ax.gif mane labai domina šios kompanijos priemonės, vis žadu kažką įsigyt.
Kai panaudosit, parašykit, kaip ši pudra išsilaiko dienos bėgyje. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2009 10 15, 20:52)
Kiek kainavo Jūsų PUPA pudra?  ax.gif  mane labai domina šios kompanijos priemonės, vis žadu kažką įsigyt.
Kai panaudosit, parašykit, kaip ši pudra išsilaiko dienos bėgyje.  smile.gif

Jums atrašiau į až. o jei dar kam įdomu pudra tokia. Sakyčiau pusiau matinė, išsilaikymas labai priklauso nuo odos tipo:)
Atsakyti
Po ilgų ieškojimų nusipirkau CLINIQUE almost powder makup pudra. Rašoma, kad tai yra mineralinis birus makiažo pagrindas, padengia natūraliai ir švelniai. man labai patiko,kad gerai dengiasi ir neblogai išsilaiko. Ir jeigu vakare dar karteli reikia pasipudruoti, tai ir antrą kart veidą padengia laaabai gražiai. Pudra nėra matinė, suteikia odai gaivumo. Gerai maskuoja.
Tai vat tokie pliusai, o vienas tik trūkumas, pridėtas dažymuisi šepetėlis, kuris man visai nepatinka.. Todėl naudoju arba kempinėlę arba BE kabuki šepetėlį..
Gal kas taip pat naudoja šia pudrytę? Būtų įdomu išgirsti kitų atsiliepimų.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Reikia jusu pagalbos rolleyes.gif ... perskaiciau visa jusu tema ir pasimeciau ax.gif Mano oda RIEBI, ieskau kompaktines pudros kuri suteiktu matiskumo, butu lengva, maskavimo didelio man nereikia, svarbiausia kad sutvirtintu makiaza ir pasleptu blizgesi, kuris vis islenda, net ir po keliu valandu doh.gif
Rinkausi tarp siu kompatiniu pudru:

Givency Matissime
Shiseido Pureness Matifying
Clinique Stay matte

Kaip ir kaina nemaza, nesinori nusipirkus, padeti i sona ir nenaudoti... o jau tokiu pudru turiu n... doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Mamaima @ 2009 10 25, 11:35)
Sveikos merginos,

Reikia jusu pagalbos rolleyes.gif ... perskaiciau visa jusu tema ir pasimeciau ax.gif  Mano oda RIEBI, ieskau kompaktines pudros kuri suteiktu matiskumo, butu lengva, maskavimo didelio man nereikia, svarbiausia kad sutvirtintu makiaza ir pasleptu blizgesi, kuris vis islenda, net ir po keliu valandu doh.gif 
Rinkausi tarp siu kompatiniu pudru:

Givency Matissime
Shiseido Pureness Matifying
Clinique Stay matte

Kaip ir kaina nemaza, nesinori nusipirkus, padeti i sona ir nenaudoti... o jau tokiu pudru turiu n... doh.gif

man taip pat patarimo reikia del Ginenchy Matissime pudros...noriu ja isigyti...gal kas ja turite?????
Atsakyti