Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie kompaktines pudras

QUOTE(p.egle @ 2009 05 19, 21:14)
Sveikos,
gal kuri naudojat Chanel poudre douce? Kaip jums? ar patenkintos esat?
Siaip as paprastai nenaudoju kompaktines pudros, tik skysta kartas nuo karto uzsitepu, bet antroj dienos pusej blizgu  ax.gif  Tai galvoju, ar ta poudre douce butu tinkama, gal geriau Chanel poudre universelle?

Turiu, labai gera pudra thumbup.gif Turi lengvą blizgesį, bet jis neįkyrus kaip universelle, o švelnus. Todėl suteikia lengvo švytėjimo. Netepa dėmėmis, kaip kartais mėgsta tai padaryti kitos pudros. Idealiausiai tiko šis numeris, 20 Peche Tendre :

user posted image
Atsakyti
QUOTE(relax @ 2009 06 24, 18:41)
Patarkit, panos, kokia geriausia kompaktine pudra, kad pasipudravus nesimatytu, kad pudruota, na, ta prasme, kad tik pati tą žinociau. ax.gif  Oda tai mano butu prie riebesniu, karsta diena blizga..., problematiska...
Geda, bet nieko apsoliuciai nesigaudau. blush2.gif Syki bandziau Manhatan, nezinau, lyg ir nieko...Ka dar galit patarti? g.gif

Man ji ir geriausia! Nebrangi,bet ne del to.. O del to,kad nuima blizgesi veido ir atrodo naturaliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 09 06, 13:20)
Turiu, labai gera pudra thumbup.gif Turi lengvą blizgesį, bet jis neįkyrus kaip universelle, o švelnus. Todėl suteikia lengvo švytėjimo. Netepa dėmėmis, kaip kartais mėgsta tai padaryti kitos pudros. Idealiausiai tiko šis numeris, 20 Peche Tendre :

user posted image

Ir aš tokia turiu ir ji man labai labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(Donatute @ 2009 10 10, 21:39)
Ir aš tokia turiu ir ji man labai labai patinka.

O kaip dėl maskavimo? ar bent kiek maskuoja?
Aš dabar baiginėju DiorSkin Forever Compact, man ji visai nieko,bet dabar norisi kažko naujo. Preš tai naudojau Chanel Mat Lumier ir man ji labai patiko, gerai dengėsi ir maskavo,tiko sausai odai.
Jeigu nieko naujo neatrasiu, reikės vėl pirkt tą pačią. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass @ 2009 10 11, 12:31)
Aš dabar baiginėju DiorSkin Forever Compact, man ji visai nieko,bet dabar norisi kažko naujo. Preš tai naudojau Chanel Mat Lumier ir man ji labai patiko, gerai dengėsi ir maskavo,tiko sausai odai.

Man maskavimo nereikia tai ji man gera. O kam reikia maskavimo tai manau ji nelabai tiks.
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass @ 2009 10 11, 11:31)

Chanel Mat Lumiere turi minusiuka-per daug matosi ant odos.Uztad pamaskuoja.Taciau Givenchy Matissime jokia kita kompaktine neprilygta wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(perlitap @ 2009 07 03, 13:56)
as tai dabar nusipirkau max factor kompaktine pudra ir labai patenkinta, tik jos uztenka apie pora menesiu, o siaip labai graziai padengia ir issilaiko visa diena thumbup.gif

user posted image

Ar ne apie šitą kalbi Max Factor creme puff? aš šitą įsigijau,tau manau,kad suradau "savąją". Labai patinka ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakvaisus @ 2009 10 11, 14:27)
user posted image

Ar ne apie šitą kalbi Max Factor Creme Puff? aš šitą įsigijau,tau manau,kad suradau "savąją". Labai patinka  ax.gif  4u.gif

Kuo patinka? gerai pamaskuoja?
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2009 10 11, 14:28)
Kuo patinka? gerai pamaskuoja?

Man kiek reikia pamaskuoja puikiai. Labai lygiai ir gražiai pasidengia. Išsilaiko irgi pakankamai ilgai,lyginant anksčiau su "Isadoros" kai turėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakvaisus @ 2009 10 11, 14:36)
Man kiek reikia pamaskuoja puikiai. Labai lygiai ir gražiai pasidengia.  Išsilaiko irgi pakankamai ilgai,lyginant anksčiau su "Isadoros" kai turėjau  ax.gif

O ją reikia tepti kempinėle ar šepetuku?
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass @ 2009 10 11, 16:02)
O ją reikia tepti kempinėle ar šepetuku?

as tepu kempinele,kuri būna kartu su pudra 4u.gif
Atsakyti
gal kuri naudojat MaxFactor by Ellen Betrix? Stai tokia:user posted image
Kokie atsiliepimai?
Atsakyti