Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie kompaktines pudras

as turejau sita Clinique Superpowder Double Face kompaktinę pudra, tai man ji patiko, kadangi panasiu firmu nesu turejus tai nelabai galiu palyginti. bet man patiko del to kad nesausino mano ir taip vietom issausintos odos, labai svelnus veidukas budavo n uo jos ir atrode pakankamai naturaliai.

dabar vasarai uzsisakiau is everyday minerals kompaktini bronzanta, laukiu nesulaukiu...
Atsakyti
QUOTE(ugnet @ 2009 05 26, 18:31)
as sepeteliu,nes jai po apacia bunu pamaskavus kokia demele,visas maskavimas su kempinele nusivalo doh.gif isvis nezinau,kas su mano oda paskutininiu metu darosi,ka beteptum ant jos,jei ir nieko netepi, valanda-dvi ir visas veidas kaip su riebalais,gal kuriai panasiai yra ir kokia gal galetumet patart,kad bent puse dienos islaikytu biggrin.gif

kad išsilaikytų makiažas ir riebalai taip iškart nepultų reikia poras sutraukiančio/ matiškumą išlaikančio primerio ( makiažo bazės) .

Atsakyti
Gal kas išbandėt šią?
(Bourjois Mineral Radiance)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegant: 23 birželio 2009 - 18:19
Patarkit, panos, kokia geriausia kompaktine pudra, kad pasipudravus nesimatytu, kad pudruota, na, ta prasme, kad tik pati tą žinociau. ax.gif Oda tai mano butu prie riebesniu, karsta diena blizga..., problematiska...
Geda, bet nieko apsoliuciai nesigaudau. blush2.gif Syki bandziau Manhatan, nezinau, lyg ir nieko...Ka dar galit patarti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(relax @ 2009 06 24, 18:41)
Patarkit, panos, kokia geriausia kompaktine pudra, kad pasipudravus nesimatytu, kad pudruota, na, ta prasme, kad tik pati tą žinociau. ax.gif  Oda tai mano butu prie riebesniu, karsta diena blizga..., problematiska...
Geda, bet nieko apsoliuciai nesigaudau. blush2.gif Syki bandziau Manhatan, nezinau, lyg ir nieko...Ka dar galit patarti? g.gif

Givenchy yra nepastebima,leidzia odai kvepuoti,nesijaucia jos ant odos,nekemsa poru,gerai laiko matiskuma.,turi spf.
Atsakyti
QUOTE(relax @ 2009 06 24, 19:41)
Patarkit, panos, kokia geriausia kompaktine pudra, kad pasipudravus nesimatytu, kad pudruota, na, ta prasme, kad tik pati tą žinociau. ax.gif  Oda tai mano butu prie riebesniu, karsta diena blizga..., problematiska...

Manau lb gra yra siuo atveju Bourjois kompaktine juodame ipakavime ax.gif Nei poros nepastebejau ,kad kimstusi,nei blizget ima,nors mano oda pusiau misri,pusiau riebi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 06 25, 11:02)
Manau lb gra yra siuo atveju Bourjois kompaktine juodame ipakavime ax.gif Nei poros nepastebejau ,kad kimstusi,nei blizget ima,nors mano oda pusiau misri,pusiau riebi thumbup.gif

Nebloga šita Bourjois, bet ji tik blizgesiui nuimti, visai nepamaskuoja.
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2009 06 25, 16:44)
Nebloga šita Bourjois, bet ji tik blizgesiui nuimti, visai nepamaskuoja.

Manau visoms skirtingai,nes man tai ir puikiai maskuoja,o tikrai yra ka maskuot g.gif
Atsakyti
''Givenchy yra nepastebima,leidzia odai kvepuoti,nesijaucia jos ant odos,nekemsa poru,gerai laiko matiskuma.,turi spf.''

O gal gali pasakyti tikslų tą pudros pavadinimą?
Atsakyti
QUOTE(milda948 @ 2009 07 01, 19:05)
''Givenchy yra nepastebima,leidzia odai kvepuoti,nesijaucia jos ant odos,nekemsa poru,gerai laiko matiskuma.,turi spf.''

O gal gali pasakyti tikslų tą pudros pavadinimą?

Givenchy Matissime bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kam teko bandyti stai sia pudra? Koki efekta ji suteikia?
DIOR FLOWER BLOSSOM
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2009 07 03, 13:48)
Gal kam teko bandyti stai sia pudra? Koki efekta ji suteikia?
DIOR FLOWER BLOSSOM
user posted image

Turejau ja. Jos paskirtis kaip highlighterio ar skaistalu smile.gif
Atsakyti