as turejau sita Clinique Superpowder Double Face kompaktinę pudra, tai man ji patiko, kadangi panasiu firmu nesu turejus tai nelabai galiu palyginti. bet man patiko del to kad nesausino mano ir taip vietom issausintos odos, labai svelnus veidukas budavo n uo jos ir atrode pakankamai naturaliai.
dabar vasarai uzsisakiau is everyday minerals kompaktini bronzanta, laukiu nesulaukiu...
QUOTE(ugnet @ 2009 05 26, 18:31)
as sepeteliu,nes jai po apacia bunu pamaskavus kokia demele,visas maskavimas su kempinele nusivalo isvis nezinau,kas su mano oda paskutininiu metu darosi,ka beteptum ant jos,jei ir nieko netepi, valanda-dvi ir visas veidas kaip su riebalais,gal kuriai panasiai yra ir kokia gal galetumet patart,kad bent puse dienos islaikytu
kad išsilaikytų makiažas ir riebalai taip iškart nepultų reikia poras sutraukiančio/ matiškumą išlaikančio primerio ( makiažo bazės) .
Gal kas išbandėt šią?
(Bourjois Mineral Radiance)
(Bourjois Mineral Radiance)
Patarkit, panos, kokia geriausia kompaktine pudra, kad pasipudravus nesimatytu, kad pudruota, na, ta prasme, kad tik pati tą žinociau. Oda tai mano butu prie riebesniu, karsta diena blizga..., problematiska...
Geda, bet nieko apsoliuciai nesigaudau. Syki bandziau Manhatan, nezinau, lyg ir nieko...Ka dar galit patarti?
Geda, bet nieko apsoliuciai nesigaudau. Syki bandziau Manhatan, nezinau, lyg ir nieko...Ka dar galit patarti?
QUOTE(relax @ 2009 06 24, 18:41)
Patarkit, panos, kokia geriausia kompaktine pudra, kad pasipudravus nesimatytu, kad pudruota, na, ta prasme, kad tik pati tą žinociau. Oda tai mano butu prie riebesniu, karsta diena blizga..., problematiska...
Givenchy yra nepastebima,leidzia odai kvepuoti,nesijaucia jos ant odos,nekemsa poru,gerai laiko matiskuma.,turi spf.
QUOTE(relax @ 2009 06 24, 19:41)
Manau lb gra yra siuo atveju Bourjois kompaktine juodame ipakavime Nei poros nepastebejau ,kad kimstusi,nei blizget ima,nors mano oda pusiau misri,pusiau riebi
QUOTE(diamondness @ 2009 06 25, 11:02)
Manau lb gra yra siuo atveju Bourjois kompaktine juodame ipakavime Nei poros nepastebejau ,kad kimstusi,nei blizget ima,nors mano oda pusiau misri,pusiau riebi
Nebloga šita Bourjois, bet ji tik blizgesiui nuimti, visai nepamaskuoja.
QUOTE(Elegant @ 2009 06 25, 16:44)
Nebloga šita Bourjois, bet ji tik blizgesiui nuimti, visai nepamaskuoja.
Manau visoms skirtingai,nes man tai ir puikiai maskuoja,o tikrai yra ka maskuot
QUOTE(milda948 @ 2009 07 01, 19:05)
''Givenchy yra nepastebima,leidzia odai kvepuoti,nesijaucia jos ant odos,nekemsa poru,gerai laiko matiskuma.,turi spf.''
O gal gali pasakyti tikslų tą pudros pavadinimą?
O gal gali pasakyti tikslų tą pudros pavadinimą?
Givenchy Matissime
Gal kam teko bandyti stai sia pudra? Koki efekta ji suteikia?
DIOR FLOWER BLOSSOM
DIOR FLOWER BLOSSOM
QUOTE(Giselle @ 2009 07 03, 13:48)
Turejau ja. Jos paskirtis kaip highlighterio ar skaistalu