Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie kompaktines pudras

mano 05 mat cookie. man dar toks įspudis, kad kai pradeda riebaliukas muštis ji dar patamsėja. g.gif
Atsakyti
As ja ant kremines tepuosi,tai prie spalvos neblogai prisitaiko.Isvis ryte tepu kremine,o kai islenda blizgesys uztepu kompaktines.
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2009 05 12, 19:33)
jau nusipirkau tokią pat tik skystą,dabar laukiu kol atsiųs.  bandysim kombinuoti tuomet.

labai idomus atsiliepimai 4u.gif

Beje man Givenchy matisime daug geriau matiskuma laiko nei Chanel Mat Lumiere compact ax.gif
Atsakyti
Nemaniau kad netiko.Man pasakiska pudra,labai maloni ant veido wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal kuri naudojat Chanel poudre douce? Kaip jums? ar patenkintos esat?
Siaip as paprastai nenaudoju kompaktines pudros, tik skysta kartas nuo karto uzsitepu, bet antroj dienos pusej blizgu ax.gif Tai galvoju, ar ta poudre douce butu tinkama, gal geriau Chanel poudre universelle?
Atsakyti
kuri geriau maskuoja : shiseido pureness ar YSL eclat et matite ?
Atsakyti
Sumaisei- Pupa, Collistar, priskirciau prie pigesniu, o Kanebo prie brangesniu. Turiu ir jau baigiu Collistar kompaktine pudra riebiai odai- neblogai padengia jeigu dengi slapia kempinele, bet oda blizga po keliu valandu. Siandie issitepiau Vishy veido kremu, paskui l'erbolario kremu su spalva o ant virsaus Shiseido puriness, tai vat praejus 6 val. nosis biski blizga, manau, daug priklauso nuo veido kremo. Kai turejau poru koncentrata is firmos Esthederm, oda tikrai maziau blizgejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 23 gegužės 2009 - 22:24
Dar turiu vieną klausimėlį.
Jei kompaktinę naudoju tik blizgesiui pašalinti (ant kreminės), ją geriau tepti kempinėle ar šepetėliu?
Atsakyti
QUOTE(Laura5566 @ 2009 05 25, 21:52)
Jei kompaktinę naudoju tik blizgesiui pašalinti (ant kreminės), ją geriau tepti kempinėle ar šepetėliu?

as tepu kempinele, kuri buna kompaktines pudros pakuoteje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2009 05 26, 11:39)
as tepu kempinele, kuri buna kompaktines pudros pakuoteje blush2.gif

drinks_cheers.gif as irgi
Atsakyti
QUOTE(Laura5566 @ 2009 05 25, 22:52)

as sepeteliu,nes jai po apacia bunu pamaskavus kokia demele,visas maskavimas su kempinele nusivalo doh.gif isvis nezinau,kas su mano oda paskutininiu metu darosi,ka beteptum ant jos,jei ir nieko netepi, valanda-dvi ir visas veidas kaip su riebalais,gal kuriai panasiai yra ir kokia gal galetumet patart,kad bent puse dienos islaikytu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugnet: 26 gegužės 2009 - 17:35
Pirkau normaliai/sausai odai, nenoreciau,kad sausintu, tai nesirinkau misriai, nes buna mano issauseja vietomis smile.gif Kai isbandysiu papasakosiu daugiau rolleyes.gif vadinasi Lancome POUDRE MAJEUR EXCELLENCE COMPACT
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViShy: 17 birželio 2009 - 19:06