GYVENCHY MATTISIME
Atsiliepiu:
Prasoviau su atspalviu ir man per sviesi
Visa kita tikrai patiko,dengiasi man gerai,ant serpetojanciu vietu kazkiek matosi,o siaip miltuku nera,oda kvepuoja,nera kaukes efekto.Matiskuma laiko nuo ryto
Teks parduot ir pirkt tamsesne
QUOTE(Malena @ 2009 02 26, 14:39)
GYVENCHY MATTISIME
Atsiliepiu:
Visa kita tikrai patiko,dengiasi man gerai,ant serpetojanciu vietu kazkiek matosi,o siaip miltuku nera,oda kvepuoja,nera kaukes efekto.Matiskuma laiko nuo ryto
Atsiliepiu:
kaip skiriasi nuomones
arba nepeiki jos, kad parduotum
QUOTE(Spicas @ 2009 02 26, 21:18)
Taigi sakau is karto pirksiu tokia pacia tamsesnes spalvos.Ka daugiau galiu pasakyt.Nulek iki Kristianos isbandysi ir zinosi
Kieno oda i sausuma tikrai sios kompaktines nerekomenduoju tikrai sausins oda
QUOTE(Malena @ 2009 02 26, 15:39)
GYVENCHY MATTISIME
Atsiliepiu:
Atsiliepiu:
Kokia spalva turi? As naudoju sia pudra, bet jau baigiasi, galvoju pirkti vel.
QUOTE(night_ @ 2009 02 26, 23:31)
Malena, o kokią spalvą buvai paėmus? aš irgi pastoviai su spalvom prašaunu, parduotuvės apšvietime ji būna gan tamsi, išsineši į lauką, vos ne balta nesu soliariuminė, bet ir perbalus nevaikštau, sunku išsirinkti
QUOTE(Sheilla @ 2009 02 27, 13:05)
Kokia spalva turi? As naudoju sia pudra, bet jau baigiasi, galvoju pirkti vel.
Kadangi man Dior biri geras pirmas nr,tai ir sitos emiau nr 11 MAT IVORY,bet pasirode 12 reikejo..Siandien jau Kristianoj issibandziau
ESLAUDA o gal žinai ar Kanebo kompaktinė pudra skaitosi sausa,ar čia ta kurią vieną galima tepti,kaip sakė sudrėkini veida ir tik tą kompaktinę?
Ačiū ESLAUDA bet dabar Kanebo total finish Labai tinka mano odai,nesausina ir labai gražiai ant veido atrodo
QUOTE(Manija69 @ 2009 03 20, 17:07)
Ačiū ESLAUDA bet dabar Kanebo total finish Labai tinka mano odai,nesausina ir labai gražiai ant veido atrodo
Tik dabar pamaciau zinute Labai dziaugiuosi, kad patiko Man ji taip nr.1 Skaiciau, kad mano mylimuke Guerlain kuri isimta is apyvartos, tau taip pat patiko. Turbut turim panasaus tipo oda
O ta Kanebo tiktu sausai odai dienos beggyje pataisyti islendanti blizgejima? reiketu kompaktines, sausos, kuri nesausintu odos, nes ji ir taip sausa. bet blizgejimas islenda vidury dienos.
Įsigijau Givency MatMate kompaktinę. Na ir ką- matiškumas laikėsi lygiai puse dienos, nors mano oda nesakyčiau kad labai riebi, o ir karščių dabar nėra.
šiaip maskuoja vidutiniškai, dengiasi gerai. ėmiau cookie spalvą, tai nėra labai jau šviesi, man šiek tiek įdegusiai kaiptik.
šiaip maskuoja vidutiniškai, dengiasi gerai. ėmiau cookie spalvą, tai nėra labai jau šviesi, man šiek tiek įdegusiai kaiptik.