Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie kompaktines pudras

GYVENCHY MATTISIME
user posted image
Atsiliepiu:
Prasoviau su atspalviu ir man per sviesi doh.gif
Visa kita tikrai patiko,dengiasi man gerai,ant serpetojanciu vietu kazkiek matosi,o siaip miltuku nera,oda kvepuoja,nera kaukes efekto.Matiskuma laiko nuo ryto smile.gif
Teks parduot ir pirkt tamsesne verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 02 26, 14:39)
GYVENCHY MATTISIME
user posted image
Atsiliepiu:
Visa kita tikrai patiko,dengiasi man gerai,ant serpetojanciu vietu kazkiek matosi,o siaip miltuku nera,oda kvepuoja,nera kaukes efekto.Matiskuma laiko nuo ryto smile.gif

kaip skiriasi nuomones blink.gif
arba nepeiki jos, kad parduotum biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 02 26, 21:18)
kaip skiriasi nuomones  blink.gif
arba nepeiki jos, kad parduotum  biggrin.gif

Taigi sakau is karto pirksiu tokia pacia tamsesnes spalvos.Ka daugiau galiu pasakyt.Nulek iki Kristianos isbandysi ir zinosi 4u.gif
Kieno oda i sausuma tikrai sios kompaktines nerekomenduoju tikrai sausins oda cool.gif
Atsakyti
Malena, o kokią spalvą buvai paėmus? aš irgi pastoviai su spalvom prašaunu, parduotuvės apšvietime ji būna gan tamsi, išsineši į lauką, vos ne balta doh.gif nesu soliariuminė, bet ir perbalus nevaikštau, sunku išsirinkti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo night_: 26 vasario 2009 - 22:33
QUOTE(Malena @ 2009 02 26, 15:39)
GYVENCHY MATTISIME
user posted image
Atsiliepiu:

Kokia spalva turi? As naudoju sia pudra, bet jau baigiasi, galvoju pirkti vel. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(night_ @ 2009 02 26, 23:31)
Malena, o kokią spalvą buvai paėmus? aš irgi pastoviai su spalvom prašaunu, parduotuvės apšvietime ji būna gan tamsi, išsineši į lauką, vos ne balta doh.gif nesu soliariuminė, bet ir perbalus nevaikštau, sunku išsirinkti unsure.gif

QUOTE(Sheilla @ 2009 02 27, 13:05)
Kokia spalva turi? As naudoju sia pudra, bet jau baigiasi, galvoju pirkti vel.  4u.gif

Kadangi man Dior biri geras pirmas nr,tai ir sitos emiau nr 11 MAT IVORY,bet pasirode 12 reikejo..Siandien jau Kristianoj issibandziau biggrin.gif
Atsakyti
ESLAUDA o gal žinai ar Kanebo kompaktinė pudra skaitosi sausa,ar čia ta kurią vieną galima tepti,kaip sakė sudrėkini veida ir tik tą kompaktinę? 4u.gif
Atsakyti
Ačiū ESLAUDA bet dabar Kanebo total finish first.gif Labai tinka mano odai,nesausina ir labai gražiai ant veido atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 03 20, 17:07)
Ačiū ESLAUDA bet dabar Kanebo total finish  first.gif Labai tinka mano odai,nesausina ir labai gražiai ant veido atrodo wub.gif

Tik dabar pamaciau zinute bigsmile.gif Labai dziaugiuosi, kad patiko thumbup.gif Man ji taip nr.1 wub.gif Skaiciau, kad mano mylimuke Guerlain kuri isimta is apyvartos, tau taip pat patiko. Turbut turim panasaus tipo oda smile.gif
Atsakyti
O ta Kanebo tiktu sausai odai dienos beggyje pataisyti islendanti blizgejima? g.gif reiketu kompaktines, sausos, kuri nesausintu odos, nes ji ir taip sausa. doh.gif bet blizgejimas islenda vidury dienos. doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Įsigijau Givency MatMate kompaktinę. Na ir ką- matiškumas laikėsi lygiai puse dienos, nors mano oda nesakyčiau kad labai riebi, o ir karščių dabar nėra.

šiaip maskuoja vidutiniškai, dengiasi gerai. ėmiau cookie spalvą, tai nėra labai jau šviesi, man šiek tiek įdegusiai kaiptik.
Atsakyti
Man tai labai gerai matiskuma laiko,idomu kaip per karscius laikys.

O kelintas nr tavo?As turiu 12 berods,bet sviesokas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena: 12 gegužės 2009 - 16:00