Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie kompaktines pudras

QUOTE(V*i*k*a @ 2009 01 21, 09:41)
Norėčiau išgirsti atsiliepimu apie šią pudrą:

GOSH Kompaktinė pudra
Lengvos konsistencijos kompaktinė pudra suteikia odai švelnų matinį atspalvį. Tepama pakuotėje esančia šilkine pagalvėle arba GOSH pudrai skirtu dideliu šepetėliu. Dėl sudėtyje esančių dirbtiniu būdu gautų ryklių riebalų oda tampa itin švelni ir švytinti. Be kvapiųjų medžiagų.

user posted image

super, man ji labai patinka. gerai dengia. tik akd kiekis mazas
Atsakyti
QUOTE(Nortiu @ 2009 02 05, 13:44)
super, man ji labai patinka. gerai dengia. tik akd kiekis mazas

kokia jos kaina? ir ar Gosh tik vieną kompaktinę turi? jei ne tai parašykit pavadinimą, jei galit. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2009 02 05, 16:38)
kokia jos kaina? ir ar Gosh tik vieną kompaktinę turi? jei ne tai parašykit pavadinimą, jei galit.  smile.gif

Kainos tiksliai nežinau. Kosmadoj sakė, kad ji tik viena yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(night_ @ 2009 02 06, 12:34)
Dabar galvoju apie givenchy matimisse...  rolleyes.gif gražiai aprašyta, bet internete naudojusių ją atsiliepimai nelabai kokie, nežinau ką čia daryt...

As ja kaip tik uzsisakiau,po keliu savaiciu tureciau gaut,butinai parasysiu atsiliepimus bigsmile.gif
Teko ja Kristutej truputi pabandyt,tai tikrai patiko,ypac tuo,kad yra labai smulki,jokiu milteliu,jokio kaukes efekto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 02 08, 22:30)
As ja kaip tik uzsisakiau,po keliu savaiciu tureciau gaut,butinai parasysiu atsiliepimus bigsmile.gif
Teko ja Kristutej truputi pabandyt,tai tikrai patiko,ypac tuo,kad yra labai smulki,jokiu milteliu,jokio kaukes efekto smile.gif

O kaip su maskavimu? gal bent kiek susidarei įspūdį? jei ką, tai lauksiu, kai grynai išbandysi ant savo veiduko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(night_ @ 2009 02 09, 23:27)
O kaip su maskavimu? gal bent kiek susidarei įspūdį? jei ką, tai lauksiu, kai grynai išbandysi ant savo veiduko 4u.gif

Del maskavimo nespejau suprasti unsure.gif
As irgi labai laukiu.Naudosiu turbut dienos metu makiazo pataisymui,tai kaip ir ant krempudros ir maskavimas ner labai aktualu.
Atsakyti
QUOTE(Darkness @ 2009 02 03, 18:17)
Pastaruoju metu man geriausia YSL 'Eclat et Matite'. wub.gif Toki gaivu veiduka padaro, ir naturalaus svytejimo prideda. Maskuoti daug nemaskuoja, bet kadangi pas mane ir nera labai daug ka maskuot, tai cia ne problema. biggrin.gif Ir laiko visa diena. thumbup.gif

Dar kol nebuvau atradusi YSL pudrytes, naudonau Chanel 'Teint Innocence Compact', irgi buvo nebloga, gerai maskuodavo, ir atgaivingavo veida, tik nelaikydavo visa diena. rolleyes.gif

Man tai YSL visai gerai maskavo - ta prasme tai nera labai labai lengva pudra- ne sunki, bet pamaskuoja gerai, nors tepdavau su sepeciu wink.gif
Atsakyti
kokia apmirus sita tema unsure.gif atrodo kad niekas nenaudotu kompaktiniu g.gif
tai gal kas pagaliau isbande ta GYVENCHY MATTISIME? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 02 08, 23:36)
Si  bigsmile.gif
Kanebo total finish
user posted image

Ką gero ji daro? Kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 02 24, 19:00)
Ką gero ji daro? Kokia kaina?
Kanebo total finish

Graziai atrodo, nesausina odos. Vienintele kompaktine nuo kurios man netraukia odos ax.gif Kainos nezinau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 02 22, 14:47)
kokia apmirus sita tema  unsure.gif atrodo kad niekas nenaudotu kompaktiniu  g.gif
tai gal kas pagaliau isbande ta GYVENCHY MATTISIME?  4u.gif

Aš bandžiau ir netgi pabaigiau. Daugiau nepirksiu, nes nepatiko. verysad.gif Sausina odą, nelygiai dengiasi. Dabar susigundžiau Eslaudos naudojama Kanebo.
Atsakyti
QUOTE(Kera @ 2009 02 26, 11:15)
Aš bandžiau ir netgi pabaigiau. Daugiau nepirksiu, nes nepatiko. verysad.gif  Sausina odą, nelygiai dengiasi. Dabar susigundžiau Eslaudos naudojama Kanebo.

eiktu?? blink.gif o kai ant rankos bandziau taip atrodo legvai dengias!
o tai viskas nebeturiu jos nei likucio?
Atsakyti