Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2008 01 25, 10:47)

GODYTĖS-MAMA, 25 Sau 2008 - 10:47, parašė:

GODYTĖS-MAMA, 25 Sau 2008 - 10:47, parašė:

Saulyte kelintą važiuoji g.gif Gal ir man kaip nors išeitų apie 17val. O rajonas man labai jų patogus aš gi globos namuose dirbu riporte ax.gif Ir gyvenu prie pempininkų ax.gif Papirkčiau ir aš maisto jiems ax.gif

Saulyte kelintą važiuoji g.gif Gal ir man kaip nors išeitų apie 17val. O rajonas man labai jų patogus aš gi globos namuose dirbu riporte ax.gif Ir gyvenu prie pempininkų ax.gif Papirkčiau ir aš maisto jiems ax.gif

QUOTE(java @ 2008 01 25, 10:59)

java, 25 Sau 2008 - 10:59, parašė:

java, 25 Sau 2008 - 10:59, parašė:

Labas. Kelinta vaziuoji, xxxsaulyte?  Labai noreciau, juk ir rubeliu turiu berniukui parinkus, turbut ir zaislas koks pradziugintu ... 
Labai neprisizadu, bet stengsiuos susiderint savo reikalus

Labas. Kelinta vaziuoji, xxxsaulyte?  Labai noreciau, juk ir rubeliu turiu berniukui parinkus, turbut ir zaislas koks pradziugintu ... 
Labai neprisizadu, bet stengsiuos susiderint savo reikalus

OK, tada Jūsų laukiu iki 17 val. !!!! Skambinkite 8 698 77631
Atsakyti
Niu va taip norėjau ale va visi norai kaip sakoma verysad.gif Mažoji mano sloguot siaubingai pradėjo vyras ilgai dirba neišeis man šiandien verysad.gif Saulyte telef Kristinos turiu kitoj savaitėj paskambinsiu jai ir aplankysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Buvome pas Kristiną. Prisijungė Java su dovanomis, dukra mano dar padėjo maišus užnešti, juk Digi maišas, o dar ir nuo savęs, Austulio bei Svet-lanos parama - žodžiu, pripirkau visam savaitgaliui greito naudojimo maisto - ir vištą keptą, ir salotų, jogurtų, sūrelių,dešros, nutelos, aišku saldumynų, vaisių, vaikams dar po žaislą - Viktorijai trečiokei barbę, Andriukui penkiamečiui transformerį - taip kad pinigėlius visus ir išleidau blush2.gif Ačiū merginos Jums ir perduodu "didelį ačiū iš širdies" kaip pasakė Kristina 4u.gif 4u.gif

Šauniai pabuvome gerą valandėlę. Vaikai kaip ir nori sirguliuoti, bet gal nesusirgs. Gyvena, kaip jau rašiau, sugyventinio, sūnaus tėvo, kuris šiuo metu sėdi kalėjime, bute. Dviejų kambarių, vienam ji, o kitam jos brolis - prisideda prie išlaikymo. Ne prašmatniai, bet tvarkingai - tai buvo sakiusi ir soc. darbuotoja. Kristina pasirodė nuoširdi, jautri moteris, šiuo metu gyvenantidėl vaikų.. Dirba ji skalbykloje, šiuo metu antras mėnuo nedarbingumas, bet ką gaus, kai oficialiai moka tik pusė etato tai ir pusė minimumo doh.gif Kiek supratom, karts nuo karto dukros tėvas po šimtą litų duoda, bet ... Pasipasakojo savo gyvenimą, klausiau ir pagalvojau, kodėl jai 25-kių metų jaunai ir simpatiškai moterei tokia dalia, jau tiek išgyventa, kad nepalinkėčiau ir priešui... Augusi asociolioje šeimoje, kaime, daug dirbusi, buvusi išnaudojama, psichologinę traumą patyrusi, buvusi apolepsikė.... Vienas vyras, kitas, du vaikai.... Praėjusį rudenį buvusi depresijoje gilioje, gėrė stiprius vaistus, prieš tai bandė nusižudyti... Na daug kalbėjom, ir kažkodėl tikiu ja, kažkaip jaučiasi jos nuoširdumas, vaikų nuoširdumas, natūralumas, jo vaikai nesuvaidintų...
Taip kad jai šiuo metu reikia dėmesio. Antra operacija kojoje šlaunyje jai padaryta, buvo pulinys, kuris išplito, vos ne gavosi kraujo užjrėtimas, temperatūra buvo apie 40 - sako galėjo ir mirti... Kol kas dar siūlai neišimti, bet manau vis stiprės....Stiprėjimui vitaminų turi, maisto kol kas tikrai manau nemažai nuvežėm ... Pagalvojau, gal vaikams reikia kokius bilietus į spektakliuką nupirkti, ar į kiną kokį kartu nusivesti.... Labai šaunūs, simpatiški vaikai. Java sužinos dėl darželio apmokėjimo, gal jai tokias pajamas gaunančiai per pus sumažintų darželio mokestį, nes šiam užmokėjimiui jau skolinosi pinigų... Žodžiu, maždaug aprašiau situaciją. Nuoširdžiai sakau, man ji patiko ir verta būti prižiūrima... Pabandysiujai padėti teisiniuose reikaluose, gal vėliau ir kokį geresnį darbelį surasime... Žodžiu, jie verti geresnio gyvenimo 4u.gif 4u.gif

P.S. Godytės-mama - ten kur siunčiau tel.Nr. - gale dar vieno 1 trūksta mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū, kad uždėjai už mane pinigelius aciuks.gif Gal kita savaitė išeis susimatyti, atsiskaitysiu smile.gif

Jo, vargšė moteris ... tikiuos nepalūž ji nuo visų negandų, o bandys kabintis į gyvenimą, turi jai pradėti sektis 4u.gif
Atsakyti
Tikrai liūdna ir graudi istorija verysad.gif Manau , kad tikrai reikia padėt šiai jaunai moteriai ir jos vaikiukam mirksiukas.gif
Atsakyti
Jetau tu mano...Saunuoles ,jus,merginos ! 4u.gif 4u.gif Kai skaitineju sias temas,tai norisi verkti,kiek nelaimingu zmoniu,o ypac vaikiuku ,aplink mus yra.Norisi irgi padeti,nuvaziuoti.Minusas,kad gyvenu ne Klaipedoj,o Palangoj.O ir lelio neturiu kam palikti...
Butinai seksiu sias temas.Gal pavyks kuo nors ir man padeti. g.gif
Atsakyti
aisku, kad reikia padet...kazkaip sunku ir patiket, kad siandien gali but taip sunkiai gyvenanciu zmoniu...
Atsakyti
xxxsaulyte pratrink AZ
Atsakyti
Pagaliau prisijungiau, per blogą orą internetas taip lūžinėjo... doh.gif

QUOTE(Svet_lana @ 2008 01 25, 22:33)

Svet_lana, 25 Sau 2008 - 22:33, parašė:

Svet_lana, 25 Sau 2008 - 22:33, parašė:

Ačiū, kad uždėjai už mane pinigelius  aciuks.gif Gal kita savaitė išeis susimatyti, atsiskaitysiu  smile.gif
Jo, vargšė moteris ... tikiuos nepalūž ji nuo visų negandų, o bandys kabintis į gyvenimą, turi jai pradėti sektis  4u.gif

Ačiū, kad uždėjai už mane pinigelius  aciuks.gif Gal kita savaitė išeis susimatyti, atsiskaitysiu  smile.gif
Jo, vargšė moteris ... tikiuos nepalūž ji nuo visų negandų, o bandys kabintis į gyvenimą, turi jai pradėti sektis  4u.gif

Pasiskambinsiu šią savaitę Svet-lana - susimatysim mirksiukas.gif

QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2008 01 26, 10:01)

GODYTĖS-MAMA, 26 Sau 2008 - 10:01, parašė:

GODYTĖS-MAMA, 26 Sau 2008 - 10:01, parašė:

Tikrai liūdna ir graudi istorija verysad.gif Manau , kad tikrai reikia padėt šiai jaunai moteriai ir jos vaikiukam mirksiukas.gif

Taip, manau ji verta paramos. Nors kažkiek 'ant kojų pastatyti', kaip su Misių Inesos šeima buvo. Šiuo metu svarbu jai sustiprėti, gryžti į darbą. Bnadysim padėti teisiniais klausimais - dėl skyrybų, dėl tėvystės nustatymo, dėl alimentų, netgi dėl darželio kompensacijos, už šildymą kompensacijos.... Manau kai žmogus depresijoje, apie tokius dalykus nepagalvoja.
Ateinančią savaitę planuosiu vėl su ja susitikti, žiūrėsim kaip toliau ... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 01 27, 21:51)

xxxsaulyte, 27 Sau 2008 - 21:51, parašė:

xxxsaulyte, 27 Sau 2008 - 21:51, parašė:

Pagaliau prisijungiau, per blogą orą internetas taip lūžinėjo...  doh.gif
Pasiskambinsiu šią savaitę Svet-lana - susimatysim  mirksiukas.gif
Taip, manau ji verta paramos. Nors kažkiek 'ant kojų pastatyti', kaip su Misių Inesos šeima buvo. Šiuo metu svarbu jai sustiprėti, gryžti į darbą. Bnadysim padėti teisiniais klausimais - dėl skyrybų, dėl tėvystės nustatymo, dėl alimentų, netgi dėl darželio kompensacijos, už šildymą kompensacijos.... Manau kai žmogus depresijoje, apie tokius dalykus nepagalvoja.
Ateinančią savaitę planuosiu vėl su ja susitikti, žiūrėsim kaip toliau ...  mirksiukas.gif

Pagaliau prisijungiau, per blogą orą internetas taip lūžinėjo...  doh.gif
Pasiskambinsiu šią savaitę Svet-lana - susimatysim  mirksiukas.gif
Ateinančią savaitę planuosiu vėl su ja susitikti, žiūrėsim kaip toliau ...  mirksiukas.gif

gerai, tu paskui mus informuok, o mes kokia paramele... mirksiukas.gif
Atsakyti
Norėčiau šį penktadienį aplankyt Kristiną dar viena mamytė žadėjo prisidėt nupirktumėm savaitgaliui maisto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2008 01 28, 10:02)

GODYTĖS-MAMA, 28 Sau 2008 - 10:02, parašė:

GODYTĖS-MAMA, 28 Sau 2008 - 10:02, parašė:

Norėčiau šį penktadienį aplankyt Kristiną dar viena mamytė žadėjo prisidėt nupirktumėm savaitgaliui maisto ax.gif

Tai labai šaunu thumbup.gif
Savaitės eigoje dar su ja susimatysiu - patalynės, rankšluosčių jai vešiu....
Atsakyti