Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

Atidarau naują puslapį... mirksiukas.gif

Ankstesnė tema
Atsakyti
Turim naują temą - taip kad dalijam gėrį toliau mirksiukas.gif

Iki rytojaus kas planuoja eiti į "Rytą" mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 01 16, 11:53)
Turim naują temą - taip kad dalijam gėrį toliau  mirksiukas.gif

Iki rytojaus kas planuoja eiti į "Rytą"  mirksiukas.gif

OK thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 01 16, 12:53)
Turim naują temą - taip kad dalijam gėrį toliau  mirksiukas.gif

Iki rytojaus kas planuoja eiti į "Rytą"  mirksiukas.gif

Aš su jumis smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita&P: 16 sausio 2008 - 17:35
O tai i ''Rytą'' niekas nėjo g.gif Jokių atsiliepimų ... mergytės kur dingot bigsmile.gif
Atsakyti
registruojuos naujoje temoje...kita savite planuojam vaziuot i Klaipeda, gal pavyks atvezt daiktelius...
Atsakyti
QUOTE(Jurgita&P @ 2008 01 18, 17:39)
O tai i ''Rytą'' niekas nėjo  g.gif  Jokių atsiliepimų ... mergytės kur dingot  bigsmile.gif

Buvom buvom... Mažių beveik nebėra, vien beveik mokiklinukai. O kaip smagu su mažuliais būavo wub.gif Yra nauji penki vaikai, tokie išsigandę, ramūs... Viena grupė išeinant gryžo iš boulingo, kitą grupę Kelas vedėsi į Akropolį - tai tokiam lengvam sujudimepabūvome... Nežinau, išėjau ne tokia pakylėta kaip visada verysad.gif Vakar jau Saugų vaikų namų tinklalapį žiūrinėjausi, reikia skambinti ir bandyti gal ten pavažiuoti... Kažkaip norisi man nuoširdumo vaikų kai ateini... "Rytas" vaikai jau labai daug dėmesio gauna, aišku jo gal nebūna per daug, bet manau jie jau gerai gyvena ir jaučiasi...Gal Sauguose daugiau džiaugsmo vaikams galim duoti.... Manau pritariančių ir norinčių važiuoti ten bus - susikoperuosime į vieną auto ir lekiam mirksiukas.gif

Kiap Tu Jurgita&P - ar jau nugalėjai virusus? Sveik, reikia netik mintimis palaikymo... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 01 19, 17:02)
Kažkaip norisi man nuoširdumo vaikų kai ateini... "Rytas" vaikai jau labai daug dėmesio gauna, aišku jo gal nebūna per daug, bet manau jie jau gerai gyvena ir jaučiasi...Gal Sauguose daugiau džiaugsmo vaikams galim duoti.... Manau pritariančių ir norinčių važiuoti ten bus - susikoperuosime į vieną auto ir lekiam  mirksiukas.gif

sveikute ax.gif na aš apie tai ir pagalvojau... kelis kartus esu ten tik apsilankius bet kazkaip nezn matosi kad jau ten vaikus ne kuom nebenustebinsi... aišku demesio per daug niekad nebuna bet...noreciau ir apsilankyt i kitus namus , ir kitiem vaikam suteikt truputi džiaugsmo ax.gif tad jau kai planuosit važiuot jei bus man galimybe butinai prisidesiu thumbup.gif

ai dar xxxsaulyte norejau paklaust, o Linai gal daržoviu reikia, nes siuo metu galeciau truputi jomis paremti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vengana @ 2008 01 19, 21:50)
ai dar xxxsaulyte norejau paklaust, o Linai gal daržoviu reikia, nes siuo metu galeciau truputi jomis paremti  blush2.gif

Na jų situacijoje dabartinėje manau viskas praverstų ... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 20 sausio 2008 - 22:46
prisistatau naujoje temoje mirksiukas.gif
jungsiuosi važiuot į Saugus, jei tik galėsiu ax.gif
Atsakyti
Forumietės - SOS - atidarom "Maisto banką" !!! Renkam kas ne taip greitai genda - makaronai, kruopos, koncervai, gal kas turi kaime giminaičių - manau tiktų ir daržovėmis, koncervuotomis daržovėmis ........

Pirmoje eilėje parama reikalinga SKUBIAI jau aprašytai mamytei su dviem vaikučiais. Jos vardas Kristina. Čia trumpai apie ją iš soc.darbuotojos Romos : "Buvau pas Kristiną, kuria parėmėte. Sąlygos namuose neblogos, gyvena skurdžiai, bet gan tvarkingai. Mačiau dukrą,gražiai aprengta, tvarkinga. Berniukas buvo darželyje, tad negaliu aprašyti. Pagalbą ji prtiimtų, kalbejau ta tema. Žodžiu vertinu tai, kad žmogus prašo ne materialinių gėrybių, bet maisto produktų. Skambinau šiandien Kristinai teiravausi kaip sekasi, moteris teigė, kad ne kaip, jaučiasi silpnai. Labiausiai manau šiai šeimai reiktų maisto produktų, nuo nedavalgymo moteris jaučiasi silpnai, opos....
AČiū už pagalbą."

Laukiu prisidedančių, nors po "kruopelytę" - kažkam tai bus didžiulė pagalba...
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 01 23, 16:49)
Forumietės - SOS - atidarom "Maisto banką" !!! Renkam kas ne taip greitai genda - makaronai, kruopos, koncervai, gal kas turi kaime giminaičių - manau tiktų ir daržovėmis, koncervuotomis daržovėmis ........

Pirmoje eilėje parama reikalinga SKUBIAI jau aprašytai mamytei su dviem vaikučiais. Jos vardas Kristina. Čia trumpai apie ją iš soc.darbuotojos Romos : "Buvau pas Kristiną, kuria parėmėte. Sąlygos namuose neblogos, gyvena skurdžiai, bet gan tvarkingai. Mačiau dukrą,gražiai aprengta, tvarkinga. Berniukas buvo darželyje, tad negaliu aprašyti. Pagalbą ji prtiimtų, kalbejau ta tema. Žodžiu vertinu tai, kad žmogus prašo ne materialinių gėrybių, bet maisto produktų. Skambinau šiandien Kristinai teiravausi kaip sekasi, moteris teigė, kad ne kaip, jaučiasi silpnai. Labiausiai manau šiai šeimai reiktų maisto produktų, nuo nedavalgymo moteris jaučiasi silpnai, opos....
AČiū už pagalbą."

Laukiu prisidedančių, nors po "kruopelytę" - kažkam tai bus didžiulė pagalba...

xxxsaulyte,aš galiu pinigeliu pervest,o tu savo nuožiura juos panaudok,nupirk kas tau atrodys butina.Gal kitos forumietes negendančiu produktu nupirks,tai tu kai jau veši,galesi už maniškius ko nor truputi rimčiau pasiskanyt nupirkt.Atsiusk sask.
Atsakyti