Įkraunama...
Įkraunama...

Balandžio 1-oji

Artėja ši linksma dienelė ax.gif Pasipasakokit kokius linksmus pokštus krečiate bendradarbiams ar partneriams? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(ritperliukas @ 2008 03 21, 16:05)
o jegele toks pokstas 

Sveikos. Liuks pokštas su Fairy thumbup.gif
O mums ji ne tik pokštų diena- turim du jubiliatus tą dieną. šiaip gan įdomu gimti melagių dieną lotuliukas.gif
Atsakyti
as atsimenu kazkada buvau kanalus ant teliko sukeitus,jeigu rodydavo per pirma kanala lietuva tai nustaciau tais laikas ostankina ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dereša @ 2011 03 24, 17:40)
as atsimenu kazkada buvau kanalus ant teliko sukeitus,jeigu rodydavo per pirma kanala lietuva tai nustaciau tais laikas ostankina ir pan.  smile.gif

Neblogas pokštas tiems, kurie yra labai prisirišę prie TV smile.gif
Atsakyti
Darbe.
karta tyliai paemiau koleges telefona ir pakeiciau savo varda i MARSIECIAI.
nuejau i kita kabinieta ir skambinu. kas buvo tada salia jos juokesi, nes ji ziurejo i telefona ir nesuprato kas cia?
po kiek laiko atsiliepe, o as bandziau kitokiu balsu kazka balbatuot. lotuliukas.gif

ai prisiminiau dar smile.gif
kompiuterines peles apacioje priklijavai lipnia juostele ir pele nereaguoja, tai irgi barskino barskino ta pele, laidut tikrino, kol kompiuteriste nepakviete. lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ra2ga: 31 kovo 2012 - 17:43
kaip apgavote savo tėvus, draugus, mylimuosius, kaimynus?...
Idomu būtu išgirsti jūsu istorijas.

Taigi dalinkimes savo istorijom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2012 03 31, 18:40)
Darbe.
karta tyliai paemiau koleges telefona ir pakeiciau savo varda i MARSIECIAI.
nuejau i kita kabinieta ir skambinu. kas buvo tada salia jos juokesi, nes ji ziurejo i telefona ir nesuprato kas cia?
po kiek laiko atsiliepe, o as bandziau kitokiu balsu kazka balbatuot.  lotuliukas.gif

kompiuterines peles apacioje priklijavai lipnia juostele ir pele nereaguoja, tai irgi barskino barskino ta pele, laidut tikrino, kol kompiuteriste nepakviete.  lotuliukas.gif

Ech, per vėlai perskaičiau, būčiau vyrui padariusi lotuliukas.gif thumbup.gif

Čia gerulis, maniškis ir taip daužo tą pelę kartais, pastringa jam biggrin.gif Gal pabandyti? Bet nežinau ar turiu lipnios, jaučiu ne doh.gif lotuliukas.gif Nesiseka man šiais metais ax.gif

Neturiu dar jokių pokšto SB, net nežinau kaip apgauti, skausmingai tai nenoriu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(pupute @ 2008 03 20, 11:26)
man tai jega pokstas kai vyrui testuka parodai su dviem bruksniukais prpiestais  blush2.gif

Nesąmonė visiška tokiais dalykais juokauti, Po to likimas vieną dieną tikrai pasityčioti gali ir nebus tų juostelių tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 04 01, 13:22)

Nesąmonė visiška tokiais dalykais juokauti, Po to likimas vieną dieną tikrai pasityčioti gali ir nebus tų juostelių tongue.gif

Čia nuo šeimos/situacijos priklauso. Įsivaizduojat jeigu jau yra 2 ar 3 vaikai, o jeigu dar ir neseniai gimęs kūdikis vos poros mėn. ir apstulbinti TOKIA naujiena bigsmile.gif
Atsakyti