Mane šiandien vyras išdūrė - grįžo ryte ir sako, nematei, kiek vėliavo su gedulo juostele, policija visur (šitą tai girdėjau - vyras skambino, tai prapypsėjo pro šalį). Aš tai ką - nee, taigi tik atsikėliau. O jis sako, taigi šiandien Brazauskas "užsilenkė", paėmė taip va ir numirė. Aš jau mąstau, kažin, kas geriau: kai žmogus numiršta staiga, dar tvirtas ir sąmoningas, ar kai jau iš visiškos senatvės, o tas: "taigi balandžio 1 šiandien" .
As tai dar nieko neapgavau, bet dar spesiu
Uztat mane vakar(jau po 12val. kaip ir balandio 1) brangusis apgavo tai ziauriai
Maudausi sau vonioj, ruosiuos megucio, ieina draugas su mobilka rankose, t.y. vienoj rankoj mobilka o kitoj dangtelis, tas kur batareja laiko ir sako "Oi as ant tavo tel. uzminiau!" O as tik uzvakar nauja nupirkau net akyse aptemo Paskui su balandio 1 saukia!!!
Uztat mane vakar(jau po 12val. kaip ir balandio 1) brangusis apgavo tai ziauriai
Maudausi sau vonioj, ruosiuos megucio, ieina draugas su mobilka rankose, t.y. vienoj rankoj mobilka o kitoj dangtelis, tas kur batareja laiko ir sako "Oi as ant tavo tel. uzminiau!" O as tik uzvakar nauja nupirkau net akyse aptemo Paskui su balandio 1 saukia!!!
QUOTE(Pukė @ 2006 04 01, 11:34)
su photoshop'u nupaišiau vaikui dantuką įmečiau foto į mamyčių plepesius - pavyko apgaut
manes nepavyko, nes as ryte ta pati vyrui padariau
aš draugą apgavau, pasakiau, kad pas mus Klaipėdoj rado nugaišusį nuo paukščio gripo paukštį , tas supanikavo "oho!!! rimtai??? Per žinias tai nieko nesakė!!!!"
O kai vėliau (per kompą) pasakiau, kad numirė mano pelė, tai nebepatikėjo (nors tikrai mirė)
O kai vėliau (per kompą) pasakiau, kad numirė mano pelė, tai nebepatikėjo (nors tikrai mirė)
o mamos kaip apgaudinėja forume
QUOTE(Meilė @ 2006 04 01, 13:18)
O šįryt vyras mane apgavo - kaip sakant pričiupo dar apsimiegojusią - Sako-:Žiūrėk tau iš nosies kraujas bėgo naktį, nes va yra pridžiūvę. Aš tik akis išsprogdinau ir klausiu, betrindama panosį, kur esu išsitepus? O tas dar man tipo dar pavalė pavalė ir sako nenusivalo Kai as jau buvau galutinai išsigandus ir pasiruošus bėgt i vonią, jis pareiškė - su balandžio 1-ma
Smulkmena, bet vistiek, rupkė, apgavo
Smulkmena, bet vistiek, rupkė, apgavo
geras as siandien savo vyra panasiai apgavau tik apsimeciau, kad man is nosies kraujas bega.pasisaukiau, kad atnestu man vatos, kai atnese ta vata nesusilaikius pradejau juoktis.apgavike isvadino atseit supykes
QUOTE(meškutė_Nida @ 2006 04 01, 10:38)
Kyštelėjau vyrui panosėn nuo dukters likusį nėštumo testą. Kai beveik atsigavo nuo šoko, kyštelėjau nuo sūnaus likusį testą, sakydama: "Man rodos, bus dvynukai"
Oi taip prisijuokausi Kažkada vyrui (ne balandžio 1 d.) taip kyštelėjau (pripiešus), tai po kurio laiko toji antra juostelė ir iš tikrųjų atsirado
O tobuliausiai pernai chate "apgavo" Enigma, nes pasakė, kad nėščia - iki šiol jaučiuos apgauta vien dėl to, kad nepatikėjau
QUOTE(Baltija @ 2006 04 01, 16:03)
Mano jūrkiaulė irgi nudvėsė vakar irgi nepatikėjo
Aš vakar matyt nelabai mąsčiau sveiku protu, bo taaaip kvailai apgavo du kartus...ir abu patikėjau Pirmas buvo, kai draugas vokietis paskambino ir toookiu rimtu balsu klausia ar matei žinias, nu ne sakau, tai va žinok Osamą Bin Ladeną sugavo. Aš iškart wow... geras.... kaip čia pas mus dar neskelbia... Jau girdžiu lū\ta... Nesupratau iškart... paskui gi balandžio 1!!!!!! O raudona buvau... Antras kartas buvo jau vėlai vakare. Paskambina pusbrolis sako žinai...atrodo teta būsi, nes XXX (jo mergina) laukiasi... Aš taip oho, kaip faina ir pan... Jau girdžiu ir tas juokiasi...
Tik niekaip nesuprantu KAIP AŠ PATIKĖJAU!!! Paprastą dieną tikrai tikrai nebūčiau patikėjus ir tik pasijuokčiau, o vakar kaip tyčia... Nu ir žioplė
Tik niekaip nesuprantu KAIP AŠ PATIKĖJAU!!! Paprastą dieną tikrai tikrai nebūčiau patikėjus ir tik pasijuokčiau, o vakar kaip tyčia... Nu ir žioplė
Gal kas naujų pokštų idėjų ateinančiai balandžio 1 pamėtės?
vienas mokytojas paskojo kad kai jie dar studijavo destytojui i namus uzsake kasute su gelemis ir karsta. , bet ka as zianu man tokie pokstai bsiki per grubus ypac pagyvenusiam zmogui .
reiktu nerialu poksta s ugalvoti sav mb bet nz ka
reiktu nerialu poksta s ugalvoti sav mb bet nz ka